4.452 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
8 Svar
Kogt/bagt lever - fryses ned? Kogt/bagt lever - fryses ned?
Hej!
Jeg er i gang med at lave lever til Mille (hun elsker det ;-P), som "lokkemad" når vi til i morgen skal til lokalkonkurrence. Så slog det mig, om man fx godt kan fryse halvdelen af portionen ned til senere brug? Så har slipper man for at have lugten ;-P Tager leveren skade af det? Altså mister det sin smag når det er helt tilberedt til hunden?
Og så må I også allesammen gerne krydse fingre og poter for os i morgen. Vi håber på godt vejr, men ikke for varmt. Sådan lige tilpas med mildt vejr og sol *S*
Hilsner fra Rikke
0 synes godt om
jun 2004
Følger: 59 Følgere: 57 Hunde: 1 Emner: 338 Svar: 3.686
jun 2004
Følger: 59 Følgere: 57 Hunde: 1 Emner: 338 Svar: 3.686
jun 2004
Følger: 59 Følgere: 57 Hunde: 1 Emner: 338 Svar: 3.686
jan 2006
Følger: 26 Følgere: 26 Hunde: 4 Emner: 38 Svar: 505
okt 2004
Følger: 53 Følgere: 61 Hunde: 2 Emner: 121 Svar: 12.332
De kan godt blive lidt våde af at blive frosset, men så giver du dem bare lidt tid i ovnen igen, når du tøer dem op :o)
Og held og lykke :o)
okt 2004
Følger: 53 Følgere: 61 Hunde: 2 Emner: 121 Svar: 12.332
jun 2004
Følger: 59 Følgere: 57 Hunde: 1 Emner: 338 Svar: 3.686
Nu er de snart klar til at komme ud af ovnen, så det bliver jo spændende om det er noget der behaver "madammen" *G* De virker lidt hårdt i det, men what ever... Jeg må vil blive "uddannet" i at lave dem en dag ;-P
apr 2006
Følger: 18 Følgere: 15 Hunde: 4 Emner: 28 Svar: 399
Kogt/bagt lever - fryses ned?