4.452 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 8 Svar

Kogt/bagt lever - fryses ned? Kogt/bagt lever - fryses ned?

Hej!

Jeg er i gang med at lave lever til Mille (hun elsker det ;-P), som "lokkemad" når vi til i morgen skal til lokalkonkurrence. Så slog det mig, om man fx godt kan fryse halvdelen af portionen ned til senere brug? Så har slipper man for at have lugten ;-P Tager leveren skade af det? Altså mister det sin smag når det er helt tilberedt til hunden?

Og så må I også allesammen gerne krydse fingre og poter for os i morgen. Vi håber på godt vejr, men ikke for varmt. Sådan lige tilpas med mildt vejr og sol *S*

Hilsner fra Rikke


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Svejsning af en aluminium stol.En af de “brædder”man sidder på er gået i stykker i svejsningen 500 kr.
  • Stormsikring Pavillon 1.400 kr.
  • Hjælp til elstik 500 kr.
  • Vinduespudsning 600 kr.
  • Vandrør-skade 1.300 kr.
  • Luge ukrudt 1.375 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Kogt/bagt lever - fryses ned?
Kommentér på:
Kogt/bagt lever - fryses ned?

Annonce