{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.770 visninger | Oprettet:

en hvalp i kuldet {{forumTopicSubject}}

min eurasier tæve fik i fredag eftermiddag kejsersnit fordi der kun var 2 meget store hvalpe i hende. den ene døde desværre under kejsersnittet . så har kun en dejlig stor han hvalp tilbage. mor og barn har det fint og han spiser rigtig godt. har skrevet til ammestuen og er skrevet op hvis nogle skulle mangle en amme. men hvis det nu ikke lykkes mig at finde nogle flere hvalpe hvad gør jeg så bedst for at præge ham . har en veninde som får hvalpe om små 14 dage så der må vi hen og lege men de er desværre en noget mindre race så han vil være ret stor i forhold til dem.hun har også nogle der er lidt ældre som passer bedre i str. men vil rigtig gerne høre fra nogle er har noget erfaring med dette el som kan henvise til et sted hvor man kan læse mere om det. mange hilsner fra en nybagte ene mor.
har forresten også en hund mere og masse af voksne hundelegekammerater og en lab hvalp på 12 uger som han også kan lege med. og børn i huset.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  en hvalp i kuldet
  • #1   26. nov 2011 Selvfølgelig vil det være bedst hvis din hvalp får nogle "søskende", men lykkes det ikke at finde nogle, så tror jeg at en hvalpelegestue vil være en rigtig god ide.

    Det er rigtig trist at hans bror ikke overlevede smiley


  • #2   26. nov 2011 Sidste år fik min tæve også kun én hvalp og det har ike kgivet problemer, men det kræver da at man præger og socialiserer den godt.
    Min DcH træner var meget imponeret over at Alba er enebarn, det kan man slet ikek mærke på hende.

    Da hun var helt lille gav jeg hende bamser hun kunne putte med og gemme sig ved i manglen på søskende.

    Vi brugte også at skubbe til hende når hun gravlede hen for at die. havde hun haft flere søskende vile lde jo have kømpet om de gode dievorter, så vi puffede og skubbede også til hende, så hun skulel kæmpe lidt.

    Da hun blev 6 uger havde jeg hende med ude hos et andet hvalpekuld og igen da hun var 7 uger.

    Jeg havde på det tidspunkt to voksne hunde som hun legede med i det daglige og så startede jeg så hurtigt jeg kunne på hvalpemotivation og præ agility - så hun var ude at møde andre hvalpe to gange om ugen.

    Vi har også gjort meget ud af at socialisere hende på børn, men det har været nemt da jeg har tre store drenge, så vi gik op til skolen hver morgen og så hilste hun på børne der kom med hjem om eftermiddagen.


  • #3   26. nov 2011 Du kunne da prøve at skrive med hende her som jeg så er i samme situation.
    http://www.hundegalleri.dk/alb_vis.aspx?albumid=66101


  • #6   26. nov 2011 black beauty´s

    Jeg tror desværre at en eurasier bliver for stor i forhold til min lille toypuddel :o(


  • #7   26. nov 2011 hej tror nu også der der for stor forskel på en tøj puddel og min . men erfaring kan man altid dele.
    ulla har sendt dig en besked.min er jo en stor hvalp så han ville nok godt kunne klare en rughåret. mange tak for jeres svar end til nu.


  • #9   26. nov 2011 Ann: Jeg prøvede det samme for 8 mdr. siden, hvor der kun overlevede en han. Jeg gjorde nøjagtig som Kennelmor, og hunden fungerer idag som tjenestehund ved norsk politi. De var selvfølgelig klar over, at han var den eneste, og har gjort meget ud af, at socialisere ham med andre hvalpe, fra han var 8 uger.

    Han er allerede MEGET dominerende overfor andre hunde, selv om han ikke er så gammel, men det kunne han jo også være blevet alligevel smiley


  • #11   27. nov 2011 Catarina - det var nu også mere for at kunne snakke sammen og hjælpe hinanden med jeres erfaringer når i nu begge står lige midt i det.
    Jeg ønsker i hvert fald jer begge og jeres hunde meget held og lykke smiley


  • #12   27. nov 2011 I starten af marts måned fik min tæve en enkelt hvalp.. Jeg kontaktede ammestuen men der var ingen der havde for mange hvalpe eller noget så min voksede op alene... Jeg har brugt rigtig meget tid på at lege med hende og prøve at gøre som hende søskende ville have gjort hvis hun havde haft nogen... Jeg fandt en enkelt legekammerat til hende som kom og besøgte os nogen gange..

    I dag er hun en super dejlig hund men hun er ikke så selvstændig.. Hendes mor har også passet meget på hende og gør det stadig... Hun bliver stadig passet på som en lille hvalp.. Hendes mor kan stadig finde på at slikke tis op efter hende og har også slikket hende ren da hun kom i løbetid..

    Hun er også meget knyttet til mig og hver gang jeg går i bad så ligger hun ude foran bruseren og når jeg er på toilettet så ligger hun lige ude foran døren..

    Det er et kæmpe arbejde og jeg har sikkert lavet mange fejl men jeg synes også jeg har fået et helt specielt bånd til min hund


Kommentér på:
en hvalp i kuldet

Annonce