{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.823 visninger | Oprettet:

Antihistamin til hunde {{forumTopicSubject}}

Hej

Jeg forsøger pt. at få bugt med min hunds kløe. Jeg har været til dyrlæge med hende 4-5 gange siden januar i år og forsøgt foderskifte og tilskud i form af særlig olie. Foderskiftet har hjulpet mens olien ingen effekt havde, men hendes tørre hud er også forsvundet efter foderskiftet så ekstra fedtstof er ikke længere nødvendigt.

Jeg kan ikke blive ved med at rende til dyrlæge med hende - det er simpelthen for dyrt. Så den smule kløe hun har tilbage vil jeg prøve at fjerne med antihistamin inden jeg tager derhen igen, hvilket er aftalt med dyrlægen. Kløen er kun et problem fordi huden bliver irriteret og hun får 'skrammer- på huden - hendes yndlingssted at klø er bag det ene øre, og der kan hun få rigtig godt 'fat'. Men der er jo enormt mange mærker at vælge imellem. Er der nogen der kan anbefale et mærke?

Jeg går efter de typer, der ikke er sløvende, da hun jo ikke skal rende rundt og være bedøvet =)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Antihistamin til hunde
  • #1   5. sep 2012 Har du været ved en specialist??

  • #2   5. sep 2012 Jeg har brugt til min den ene - synes ikke virkningen var til at få øje på, og jeg tror iøvrigt, at alt antihistamin er sløvende ?

    Jeg har prøvet forskellige mærker, men som sagt uden den store effekt.


  • #3   5. sep 2012 Du skal være meget opmærksom på at man ikke kan bruge al menneskemedicin til hunde. Jeg kender kun et antihistaminpræparat der kan bruges til hunde, men jeg vil stærkt anbefale dig at have dyrlægen ind over, så du er sikker på at hunden får noget den kan tåle.
    Er hunden iøvrigt blevet tjekket for hudsygdomme som hårsækmider, skab eller andet i den dur? De kan nemlig også give kløe.


  • #4   5. sep 2012 Jeg skal lige forstå dig korrekt. Du har aftalt med dyrlægen, at du prøver med antihistamin, men du skal selv ud og tage stilling til, hvilken type, du vil bruge? Jeg ville nok bede dyrlægen om at finde lige præcis den medicin, jeg skulle bruge. Det ville jeg altså ikke turde rode med selv

  • #5   5. sep 2012 Antihistamin har ikke nogen særlig effekt på hunde....

  • #6   5. sep 2012 Jeg har også prøvet med antihistamin af lidt forskellige mærker og oplevede kun meget begrænset effekt.

  • #7   5. sep 2012 Jeg har brugt antihistamin i en periode på en unghund. Det virkede ret godt! Men Prednisolon virkede ikke på hans kløe. Da jeg efter en meget lang og dyr udredning besluttede at skifte foder for 5. gang, holdt kløen op.

  • #8   5. sep 2012 Hun er tjekket for skab og andet utøj, samt behandlet for en sikkerheds skyld. Desuden får hun Frontline Combo hver måned.

    Jeg tror nu alligevel det ender med endnu en dyrlæge tur. Jeg må bare finde pengene et eller andet sted. Det er træls, nu ikke kun fordi det er dyrt men mest fordi det jo går ud over hende. Det ka ikke være rart at det klør sådan.


Kommentér på:
Antihistamin til hunde

Annonce