{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Antihistamin til hund?
  • #1   8. aug 2013 ja det kan man ... doseringen ved jeg til gengæld ikke noget om .... måske efter vægt...

  • #2   8. aug 2013 Tag altid dyrlægen med på råd. Det kan være særdeles farligt at begynde at give medicin på egen hånd.

  • #3   8. aug 2013 Jeg bruger antihistamin til min Peanut. Han vejer knap 5 kilo og får en kvart pille om dagen i de perioder, hans allergi er værst.
    Da min lille hvalp på 2 kilo blev angrebet af bier/hvepse og hævede op på hele bagkroppen, ringede jeg vil vores dyrlæge, der har haft Peanuts allergiforløb. Hun sagde, jeg skulle give ham en femtedel/kvart antihistamin og se, om det kunne hjælpe. Det hjælp indenfor en halv time - hævelsen forsvandt fuldstændig, og man kunne ikke engang se, hvor stikkene havde været.

    Du skal altid have dyrlægen inde over med hensyn til dosis, og om du overhovedet kan give din hund antihistaminer. Der er også nogle hunde, hvor det slet ikke har nogen virkning, har jeg hørt.

    Det doseres efter
    0-8 kilo - en kvart
    8-16 kilo - en halv
    Og så videre. Det er kun cirkadosis, nogle hunde skal have mere end andre og andre mindre. Men det er cirka det, min dyrlæge bruger.


  • #4   8. aug 2013 Iflg. min dyrlæge skal jeg bruge dosering til barn, hvis jeg skal give Floyd

  • #5   8. aug 2013 Det er ikke alle præparater, der kan bruges til hund.

  • #6   8. aug 2013 Tak for alle svarene smiley
    Vil lige give dyrlægen et kald imorgen og høre hvad de siger mht dosering og for at høre mere.


  • #7   8. aug 2013 Hvad skal de bruges imod? smiley

  • #8   8. aug 2013 Hunden har en lille smule allergi og jeg kan ikke få taget allergitest lige forløbe da dyrlægen og ham fra laboratoriet har ferie og står og skal flytte lige pludselig smiley
    Nemt skal det åbenbart ikke være.

    Så tænkte at antihistamin måske kunne bruges indtil vi kan få taget testen.


  • #9   8. aug 2013 Skal nok lige sige at hun er et meget mildt tilfælde

  • #10   8. aug 2013 Hvis hunden skal have lavet en allergitest, må den vel ikke få antihistaminer?
    Når jeg skal have lavet en ny allergitest, skal jeg stoppe med antihistaminer flere dage før, mener det plejer at være 1 uge. Det samme må vel gælde for hunde.
    Bare lige så du er obs på det, det ville da være surt at betale for en dyr allergitest, og så få at vide, at den er en ommer.


  • #11   8. aug 2013 Åh du siger noget.
    Men regner ikke med at det bliver i denne eller næste måned grundet det med ferie og flytning smiley
    Hun har dog ingen kløe lige nu, ej heller rødme og knopper.


  • #12   8. aug 2013 Hmm, hvis det er et mildt tilfælde, hvilken reaktion er der så på hunden? For umiddelbart kan det måske løses med foder. Det er en bedre løsning end antihistaminer, hvis du ikke har fået lavet blodprøver endnu.

    Og hvis du vil, kan du da få nummeret til min dyrl,æge. Der er et stykke vej, men hun har specialiseret sig i allergi og hudsygdomme.
    I må gerne tage et hvil og få noget at drikke hos mig, hvis I vælger at køre turen.


  • #13   8. aug 2013 Lige pt har jeg ikke køremulighed desværre smiley
    Jamen når foråret begynder så slår hun lidt ud med lidt rødme på bugen, nogle gange en lille smule knopper. Og engang imellem gnaver hun hul et sted. Nogle gange to steder. Det begynder at aftage på denne tid af året.
    Har prøvet foderskift flere gange. Rc, olivers, orijen, noget billigt lortefoder, totw og essentiels og senest wolfsblut som var rigtig lækker, men hun taber sig helt vildt på det. Får en sæk kingsmoor pure med fisk imorgen som jeg har hørt godt om til allergihund.


  • #14   8. aug 2013 Tja, det kommer jo an på, om hun har allergi overfor det i foderet. Ellers er det ligemeget med foder. Det kunne godt lyde som noget årstidsbetinget. Tror da også antihistaminer ville kunne hjælpe.
    Min hund har foderallergi, men han får noget specialfoder til allergihunde
    Det er spaltet op, så hundens krop ikke kan kende og give udslag på indholdet. Det har hjulpet rigtig godt, og han er stort set symptomfri. Foderet skulle i øvrigt også hjælpe på andre slags allergier og kunne afhjælpe symptomerne lidt. Han er også allergisk overfor husstøvmider og skimmelsvamp


  • #15   8. aug 2013 Min hund har ikke problemer med foder andet end at hun får lind afføring af en del mærker. Så det er nu pga maven jeg har skiftet en del smiley

    Det er nemlig årsbetinget med hendes allergi og det er værst om foråret/ starten af sommeren. Hun har fået lavet en "lille" allergi test, der ikke går ind og viser hvad præcist hunden er allergisk overfor, men hvilke parametre i testen hun slå us overfor. Hvis du forstår?
    Testen tydede på at hun var pollen-allergisk og muligvis allergisk overfor husstøvmider og kat.


Kommentér på:
Antihistamin til hund?

Annonce