{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
798 visninger | Oprettet:

Marie P
Marie P
Tilmeldt:
12. jan 2013
Følger: 1 Emner: 4 Svar: 17

Så fik vi Ludvig hjem:) {{forumTopicSubject}}

Hej HG;)

Så fik vi hentet vores lille chihuahua hvalp Ludvig, hjem i går! Han har taget det hele meget pænt, og sovet meget af tiden.

Han er helt tryg i hans kurv med hans tæpper, og hos min mand eller jeg. Vi har holdt børnene lidt væk her i starten, og de er også i vuggestue her hele ugen, så der er mere ro!

Han har aldrig været ude, fordi han har været lille og fryser, men har været vant til at tisse i en kasse med et håndklæde i bunden. Det vil vi dog ikke vænne ham til, så vi har lagt et håndklæde udenfor, så jorden ikke er så kold, og han vænner sig til at lave det han skal derude.

Det går super godt! Han var ude på 3 lynture ude (max 3-4 min) i går eftermiddag aften, og da han fik sin godnat tur kl. 21.30 tissede han derude, og så blev han lagt i kurven, hvor han sov helt til kl. 7.00 i morges, uden at sige en lyd, og uden uheld!! Og da han var ude i morges, tissede og lavede han igen! Så syntes helt bestemt han er dygtig - han er jo kun 9 uger;)

Han har spist og drukket pænt, og er nysgerrig - men på afstand! Han vil ikke rigtig gå rundt i huset, og undersøge tingene, endnu..

Er der nogen af jer der har haft erfaring med at jeres hvalp var meget forsigtig og stille? Men at det gik over igen?

Jeg har det indtryk af ham at han er en stille og forsigtig hund, men han viser interesse for at lege, når vi er ved ham, men ikke nok til at han tør løbe efter legetøjet, men mon ikke det er et spørgsmål om tryghed? Hvad tror i?

Hvornår begynder de at vise interesse for godbidder og hvornår begynder man normalt med tandbørste??

Vi har vejet ham og han vejer 695 gram, hvilket jeg umiddelbart syntes virker af meget, når hans forældre er max. 2 kg som fuldvoksen? Hvad vejer/vejede jeres chi"er?

God dag! - Marie;)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så fik vi Ludvig hjem:)
  • #1   14. jan 2013 Tillykke med ham - ved ikke så meget om racen, synes bare I skulle have en lille hilsen med på vejen til jeres nye vovse smiley

  • Marie P
    Marie P Tilmeldt:
    jan 2013

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 17
    #2   14. jan 2013 DKK Cocker - mange tak skal du have;)

  • #3   14. jan 2013 Tillykke med ham.
    Hvordan var hvalpen hos opdrætter?

    Jeg har den erfaring, at en forsigtig hvalp, bliver en forsigtig voksen.
    En hvalp skal være nysgerrig og undersøgende. De er alle hvalpe, hvis de er socialiseret korrekt hos opdrætter.
    Nogle hvalpe sidder lige ti min. før de undersøger det nye hjem, men de skal altså ikke sidde to dage og gemme sig under bordet. Så er noget galt.


  • #4   14. jan 2013 Tillykke med ham. Jeg har haft 4 Chi'er og en af dem var lidt forsigtig. Men ikke så meget, at det var et problem for ham. Så vent og se, så skal han nok blive fortrolig med mange ting. Men han er jo helt alene og væk fra sin mor, så selvfølgelig skal han vænne sig til mange ting.

    Du spørger om tandbørstning. Hvem har sagt at I skal børste tænder på ham? Hvis I starter på det, så er det en livslang proces, og en Chi kan jo blive en ældre sag, så jeg ville finde andre metoder end det. I kan allerede nu begynde at give ham rå ben, okse, kalv eller lam. Mine hvalpe, som jeg har pt. fik deres første rå lammeben, da de var 5 uger gamle. De elsker det, og det er så godt for dem. Nu er 2 rejst, og der rejser snart en mere (er opdrætter af Dansk/svensk Gårdhund), men både voksne og hvalpe får ben i vores hus. Så når I evt. er ved slagteren, så spørg om de har nogle ben I kan købe. Ludvig vil elske jer endnu mere for det. Held og lykke med ham.


  • #5   14. jan 2013 Tillykke med ham smiley

  • Marie P
    Marie P Tilmeldt:
    jan 2013

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 17
    #6   14. jan 2013 Mange tak;)

    De andre hvalpe (den havde 6 søskende) var alle ekstremt nysgerrige, og meget mere modige, Ludvig var lidt mere medløber, og stille - han var den mindste i flokken. Men vi faldt for ham.

    Jeg tror han skal støttes lidt til at stå på egne ben, og lærer at turde undersøge huset. Vi bor hus, med et stort åbent køkken/stue/gang, så det er meget den skal forholde sig til;)

    Den reagere på lyde, kigger på os, men vil ikke rigtig gå rundt i huset? Men jeg har hørt at chi'er er mindre begejstret for store rum, og vi har ikke haft den i 24 timer endnu - så den skal vel ligemageri en chance;) Ikke?


  • #7   14. jan 2013 Jeg synes det er helt normalt at være lidt forsigtig et nyt sted, og at han måske gerne vil være hvor I er, I er hans nye holdepunkter I er kærlige, så han holder sig til, sådan har mine hvape også været, og lad ham uden at pylre, bevæg jer rundt i huset som I plejer så læser han jer, og tro mig meget hurtigt fatter han at huset er et godt sted at være og at man trygt kan bruge det hele... han indtager bare det nye sted en bid af gangen, det er det han kan overskue, og når han får lov at udvide området i egen fart så skal han nok komme til at betragte det hele som hans....

Kommentér på:
Så fik vi Ludvig hjem:)

Annonce