{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Depositum
  • #1   19. jun 2013 Hvad har de skrevet ang. Depositummet i kontrakten?

  • #2   19. jun 2013 Ikke som køber med mindre det f.eks. viser sig at hvalpen er kryptorchid inden man afhenter. Men hvis det er fordi man har fortrudt, så har man ikke krav på det smiley

  • #4   19. jun 2013 nej, det har man ikke, et depositum er for at sikre at hvalpen bliver afhentet, så man ikke står med en hvalp den dag den skal afhentes, som man kunne have solgt til anden side.
    Man skal kun betale depositum tilbage, hvis hvalpen f.eks dør eller bliver syg så opdrætter ikke kan levere den...


  • #5   19. jun 2013 Der har været lignende tråde herinde før. Jeg kan huske det kom frem i en af dem, at man faktisk kun må beholde hvad der svarer til faktiske udgifter/tab på den annullerede handel (f.eks. hvis du får et ekstra gebyr i forbindelse med omreg. i hundereg, ved DKK e.l.)



  • #6   19. jun 2013 bulldogklubben skriver på deres hjemmeside:

    § 8. Vælger opdrætter at opkræve et depositum fra potentielle hvalpekøbere, kan dette tidligst opkræves, når hvalpene er født. Dette depositum fratrækkes den fulde købspris, når hvalpen overdrages til køber, og salgskontrakten udfærdiges. Såfremt opdrætter ikke har en hvalp til køber, tilbagebetales det fulde depositum. Såfremt det er køber, der ønsker at udtræde af aftalen, kan sælger beholde det erlagte depositum, hvis dette er aftalt på forhånd. Er intet skriftligt aftalt, kan sælger kun fratrække udgifter/tab, der kan dokumenteres og står i direkte forbindelse med ophævelse af købet.


  • #7   20. jun 2013 Depositum SKAL rent juridisk gives retur. Havde hun betalt reservationsgebyr, så havde hun ikke krav på at få sine penge tilbage.

Kommentér på:
Depositum

Annonce