{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
999 visninger | Oprettet:

Boxer {{forumTopicSubject}}

Nu har jeg jo min lille lady i de næste mange mange år, men drømmen om en stor hund vil jeg altid have smiley

Inden vi fik lady, kiggede jeg lidt til boxeren, da jeg blandt andet, har læst lidt fra jer herinde om alle de skøre påfund de finder på smiley

Manden bryder sig ikke om boxer, men altså, da hans svoger fik en Bullmastiff (sådan ville jeg gerne eje, men det sker nok aldrig), nægtede han at røre den og var generelt set nok bange for den.. Der gik så et par timer, og nu er Harry, som mastiffen hedder, bare såå sød...og han klapper den osv.

Så tænker han har lidt det samme overfor boxeren, udover han sys den er grim.

Men kan en boxer bruges kun som ren familehund?
Pt er lille lady en vaks hund med gang i, og når vi har haft lidt træning, så vil jeg gerne starte til noget AG, som vist starter op på rideskolen her tæt på.

Hvad egner en boxer sig ellers til?
Den vil primært skulle være familiehund, og gerne kunne lide børn, at der til tider er travlt og gang i den, og evt mange samlet, og nogle dage hvor der er ro på, og tingene tar den tid de tar...

Som sagt er det bare lidt research, da vi ikke skal ha en mere før om et par år +/-

Smid gerne billeder og historier ind om jeres skønne muler smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Boxer
  • #1   27. jun 2013 Mig og "bette" Harry smiley der også er herinde smiley

    profilbillede
  • #3   27. jun 2013 Jamen jeg kan jo kun anbefale en boxer, hvis man kan rumme sådan en fætter.
    har haft 4 af slagsen og racen vil være i mit hjerte for evig tid, det er sikkert.
    og så er en boxer ikke grim!, men meget atletisk smukt bygget med et af hundeverdens mest udtryksfulde ansigter (o;

    Der er, som flere andre racer, både udstilling og brugslinjer, skal i "bare" have en familiehund, så hold jer fra brugslinjerne.
    Der vil en god opdrætter kunne råde jer. ´

    En boxer sprudler af livsglæde, og vil altid være klar til fis og ballade, de er tæt knyttet til familien og (for mine´s vedkommende, MIG) og de egner sig ikke til at være alene mere end højst nødvendigt. Mange beretter om at boxeren har tendens til at have alenehjemme problemer, mine har ikke, men jeg har også altid haft mindst 2 hunde ad gangen, så de har aldrig været helt alene. Det er naturligvis også et spørgsmål om fornuftig tilvænning og tryghed!
    Du kommer heller ikke langt ved at være hård i din opdragelse, men med kærlig konsekvent og motiverende træning, kommer du rigtig langt med en boxer.
    Jeg har dyrket spor, agility, rally og lydighed med mine, dog aldrig på konkurrence plan, da jeg blot finder det hyggeligt at lave noget med mine hunde.
    Men de har bestemt potentialet til lidt af hvert.
    De er kloge, og har brug for at blive stimuleret mentalt, det er ikke en hund der er tjent med bare at blive lukket ud i haven, eller trisse en lille tur rundt om nabolaget efter en lang alenehjemme dag, de skal lære noget, udfordres, og have lov til at tumle. De er ret kvikke til at "regne den ud", diverse aktivitetsspil, problemløsninger osv. er lige noget for en boxer (de fleste i hvert fald)
    Det er ligeledes vigtigt, at de bliver socialiseret fra hvalp af, lærer at omgås andre hunde gennem hele opvæksten, nogle hanner kan være på tæerne overfor andre hanner, men igen, det er et spørgsmål om god socialisering.

    Jeg synes ikke de er specielt motionskrævende, men da det er en adræt og livlig hund, så har den glæde af at blive brugt.
    Min nuværende boxer, er helt tilfreds med en god lang tur i skoven, en svømmetur i søen, en tur på stranden ell. lign. men er ganske afslappet, selv om de lange ture bliver mindre en periode, det er ikke sådan at han render på væggene, slet ikke.(igen, ikke dem jeg har haft og kender til)

    Sundhedsmæssigt er det også vigtigt, at finde en god opdrætter der er omhyggelig med sin avl, at forældredyrene er tjekkede for HD, AD, hjerte og gerne spondylose. spørg ind til allergier og maveproblemer.

    En boxer er, hvis den trives, en ven for livet som vil gå igennem ild og vand med dig, beskytte børnene, og herhjemme hos os, huset, bilen og børnene

    Det var vist i store træk.. (o;.


  • #4   28. jun 2013 den med prutterne kan "helbredes" ! Skrot korn/majs i tørfoder, eller endnu bedre BARF din boxer! Nu har jeg haft 2 på tørfoder og to på barf, dem på barf har LANGT bedre mavefunktion, end de to der var på tørkost. Den ene af barfboxerne var på et år jeg overtog, hun var på tørkost (RC)og skiftede over på barf, og det var vildt en forandring, både i maven og generelt. Fra at prutte skrækkeligt, til ingenting.
    ham jeg har nu, er fodret råt siden lille fra opdrætters side, så der har aldrig været dette "problem" med ham. Han snorker dog til tider..


  • #6   28. jun 2013 Det er også mit indtryk fra andre, at enten kornfrit, eller barf er det de fungerer bedst på.

Kommentér på:
Boxer

Annonce