{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.560 visninger | Oprettet:

hund søger nyt hjem, taget fra FB {{forumTopicSubject}}


DEL DEL DEL DEL ; HJÆLP ; NY HJEM SØGES TIL ATILLA ; Atillas ejer ligger på hospitalet. Han er meget syg og der kan gå lang tid før han igen ville kunne tage sig af bassedrengen her. Hvis overhoved. Atilla er fra April. 12 . Han er en hvid schweizisk hyrdehund ( Hvid schæfer ?, forskellen på dem er vist noget med hoftestillingen eller hvor de er registeret henne. Har aldrig helt fundet ud af det. ) .Mener han er registeret i DKK. Atilla er en super dejlig SMUK dreng ; som gerne vil kæle. Sidder gerne helt oppe i hovedet på sit menneske. Han er en aktiv hund, som kræver meget motion. Han er som andre hanhunde glad for tæver i løbetid og løber gerne efter dem.. Han er stadig en unghund og er åben overfor andre hunde, og man ville nemt kunne socialisere ham med andre hunde. Han er en stor hund og dette billede er af lidt ældre dato.Han er ikke helt " afrettet " , men lyster for det meste. Han står i øjeblikket på DV I Rødovre , men han mistrives og det er så synd for ham. Så tiden er knap. I morgen tirsdag skal der tages endeligt beslutning om hans skæbne. Jeg ville være frygtelig ked af at skulle følge ham den sidste vej ( det ville være et spind af dejlig hund og vil knuse mit dyreglade hjerte ) og beder derfor indtrængende om hjælp. Sidder der nogen , som kunne tænke sig ham. Og som har overskud, tid og økonomisk mulighed for at have ham. Og som vil give ham kærlighed, opmærksomhed, pleje og omsorg resten af hans hundeliv ? Han er regelmæssigt ( og planmæssigt ) vaccineret. Der vil komme overdragelsespapirer på ham og ejerskifte via hunderegisteret. Jeg kan sikkert få arrangeret at man kan se Atilla på DV I morgen og jeg vil også være tilstede.
Man forpligter sig at regelmæssigt at skrive til nuværende ejer ( ikke mig ) og fortælle lidt om hunden. Jeg tager ansvaret for overdragelsen og håber på den allerbedste familie til Atilla. Han kan godt lide børn. Ikke et krav du bor i hus. Men hvis du bor i lejlighed vil jeg gerne se kontakten om husdyrtilladelse , da Atilla ikke skal flyttes unødigt igen.
Han mistrives på DV og skal hurtigt muligt væk derfra. Kun seriøse henvendelser på ; 25.82.58.90 ( Marina Skaaning ) eller på jean.marina.skaaning@gmail.com

DEL DEL DEL DEL DEL



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hund søger nyt hjem, taget fra FB
Kommentér på:
hund søger nyt hjem, taget fra FB

Annonce