{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.024 visninger | Oprettet:

Karl K
Karl K
Tilmeldt:
23. mar 2014
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2

Hunde hader min hund? {{forumTopicSubject}}

Jeg har en 3årig mops, som er sort, jeg har før haft en gravhund. Når men til historien: Jeg har haft min sorte han mops, i 5 måneder, og går med ham 3 gange om dagen, i alt har jeg mødt 4 hunde der ikke gøede, knurrede, eller direkte angreb ham. Jeg møder måske 1 - 2 hunde om dagen, når jeg går med ham. Dette er et problem, jeg aldrig havde med min ruhårede han gravhund. Nogle der ved hvorfor andre hunde hader min hund? Hvis mere info er behøvet, for at konkludere hvorfor dette sker, spørg endelig. Jeg er meget trist over dette, da min hund meget gerne vil hilse på de andre hunde.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hunde hader min hund?
  • #1   23. mar 2014 Min hanhund kan heller ikke lide den type hunde -det er der rigtigt mange hunde der ikke kan.
    Jeg tænker at det har noget at gøre med de store "udstående" øjne, evt lyd ved vejrtrækning og den slags.

    Nu er dte primært franske jeg har mødt når jeg har haft Reiki med, og han kan da ignorere dem så længe de "bare er der" -men har de samtidig lyd på vejrtrækningen så bliver han gal -jeg tror han opfatter dem som truende.

    Og jeg tænker det samme kan gøre sig gældende for en mops -jeg kender ikke s forfærdeligt mange af dem, men dem jeg kender, går osse lidt stift, hvilket jo af andre hunde kan opfattes som enten usikkert eller truende.


  • #2   23. mar 2014 Jeg kan fortælle dig at min hund, hvertfald ikke kan lide mopse, og andre hunde som grynte, og trækker vejret højlydt.. Jeg tror at, det fordi min hund forveksler dette med en knurren, eller hun ikke forstår, hvorfor de siger de lyded..

  • #3   23. mar 2014 Mine hunde og især den ene af dem bryder sig heller ikke om mops, fb og lignende.

  • #4   23. mar 2014 Sally er direkte bange for mops, franske mm. Tror det skyldes deres lyd og at hun har svært ved at læse dem. Det er selvfølgelig ærgerligt for din hund, men måske du kunne finde nogle faste hundevenner til ham, så han får hilst på nogle hunde?

  • #5   23. mar 2014 Jeg kender også et par hunde som slet ikke vil snakke med mops, fransk og engelsk bulldog - enkelte af dem angriber dem ligefrem.
    Det er fordi de ikke kan læse hundene, den flade, rynkede snude ser ud til at være trukket tilbage i en snerren, hundenes grynt kan faktisk lyde utrolig meget som en snerren, mopsens opretstående hale/bulldogens manglende hale og deres stive, stikkende gang kan tolkes som utrolig truende adfærd af nogle hunde.

    Det kan sagtens "bare" være din hunds fysiske udseende mere end noget den som sådan gør galt...


  • #6   23. mar 2014 jeg har oplevet at pixel blev utryg ved den type hund.. ikke en fransk.. men osse en eller anden bulldog-race. Den havde de der vejrtrækningslyde på, og det hylede hende simpelthen ud af det... tror ikke hun kunne greje om det var knurren eller ej.

    Så hvis din hund trækker vejret med lyd på, så kan det alene være nok til at sætte de andre hunde op på lakridserne.


  • #7   23. mar 2014 Chili har det fint med mops... smiley

  • #9   23. mar 2014 Mine hunde har heller ikke noget imod mopser...... vores nære venner har mops....naboen har mops....2 vi møder ved søen har mopser.....
    De har heller ikke noget imod Franske Bulldog .... de leger og hilser gerne på naboens datters FB ... og vi møder tit en FB... og en blanding af Mops/ FB/Griffon.

    Egentlig har jeg aldrig mødt nogen hund , mine hunde er blevet " uvenner " med ... uanset race ......... måske er jeg bare heldig ? ....

    Mine hunde er også " åndsvage lalleglade " .... ha ha ha


  • #10   23. mar 2014 Uha min kan heller ikke lide fladnæsede hunde, hun tror de knurrer af hende når de trækker vejret. smiley


  • #11   23. mar 2014 Og hans farve kan også gøre det værre, for det er endnu mere svært for de andre hunde at læse ham.

    Jeg tror du har fået svaret. Han bliver diskrimineret pga. sit udseende. Troede man nok ikke lige også var et problem blandt hundene :o)

    Kia er ligeglad hvordan en hund ser ud eller lyder. Hun ignorerer konsekvent dem alle :o) Men der er bedre end at hun angriber :o)

    I vores hundeskov er der mops, franske etc. og de fungerer glimmerende i flokken, også med deres hvæsen, dog ikke hvis de gør. Det er ikke udpræget acceptabelt adfærd i flokken.


  • #12   23. mar 2014 Nittib -eller osse er det fordi i netop har en del af dem i området, så dine hunde er vandt til at se dem. Jeg ved self ikke hvor mange Reiki har mødt før jeg fik ham, men det kan tælles på en hånd hvor mange han har mødt mens jeg har haft ham. Var der tale om en venindes hund e.l. som detvar vigtigt for mig at han kunne med, så tror jeg da sagtens han kunne lære at den var ok -han skulle jo bare lige finde ud af at den faktisk ikke vil nogen ondt, og det kan passende introduktion jo klare.

    Men jeg kan sådan set godt forstå at de kan virke "forkerte" på andre hunde som ikke er vandt til at omgås den slags.


  • Karl K
    Karl K Tilmeldt:
    mar 2014

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
    #13   23. mar 2014 Ok. Tror i det ville hjælpe, hvis jeg kunne finde nogle andre mors han kan socialisere med? De må da kunne forstå hans vejrtrækning, store øjne, osv. Special hvis det er andre sorte mops? Det er som sagt, meget trist for hm, da han så gerne vil hilse på de andre hunde. Jeg kender et par stykker med mops, så jeg kan godt arrangere at han for lidt tid til at socialisere, med sin egen slags. Nogle af dem har vel det samme problem.

  • #15   23. mar 2014 Det behøver såmænd ikke være andre mopser (selvom det self er en fin mulighed) -bare nogen faste kammerater. De andre hunde skal self udvælges efter at de behandler din hund ordentligt.
    De færreste hunde har faktisk behov for at mødes med mange forskellige hunde når de er voksne -en fast lille flok kammerater er for de fleste hunde ikke bare nok, men faktisk at foretrække smiley



  • Karl K
    Karl K Tilmeldt:
    mar 2014

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
    #16   23. mar 2014 Jeg kender godt de mærkelige skrigelyde, Benny (min mops navn) siger dem tit, når han ser man tager hundesnor og dele frem, eller hvis der er noget med dyr i fjernsynet. Jeg tænkte mere mops, så de ikke ville fornærmede, over hans høje vejrtrækning, eller udseende. Jeg går ikke udfra andre mops, ville have et problem med vejrtrækning, eller udseende. Der er et par gange hvor det er gået helt galt, og han er blevet bidt, så jeg vil helst undgå, nogle store gambles. (jeg stopper normalt op et par meter fra en anden hund, for at se om den gør, inden jeg lader Benny hilse.)

  • #17   23. mar 2014 Karl: Hunde i snor bør ikke hilse efter min mening. Slet ikke hvis man har en hund der er svær at læse eller som tidligere har været overfaldet (hunde der har været overfaldet bliver det ofte igen så man skal være ekstra obs.)

    Hundesproget vil være såå forvransket at det meget nemt kan føre til overfald. Hunde i snor kan jo ikke bruge de afstandssøgende signaler eller alm. høfligt hundesprog (man mødes ikke ansigt til ansigt men ansigt til bagdel. Man spejler hinanden med mellemrum imellem etc.) Og din hund vil i snor komme med stiv gang og for nogle hunde truende kropssprog, i forvejen. Så hvis de nu startede med at mødes som hunde gør uden snor, ansigt til røv, så er der jo ikke så meget der kan misforstås for en mopsebagdel ligner de andre hundebagdele .. Halen undtaget :o)

    Du skal finde nogle der har hunde der kan med alle. Start med én eller 2 hunde der er vant til mops og lign. hunde.

    Man skal aldrig mødes for mange hunde 1. gang da man skal kunne være obs. på hundene hele tiden :o)

    Der er vel en træfgruppe i dit område du kan møde nogen igennem?

    Har du tjekket grupperne?


  • #18   24. mar 2014 Mine har nu heller intet imod fladnæser, men de er også vant til lidt af hvert..
    men som skrevet, lad være med at opsøg problemerne mens han er i snor, og led efter nogle der matcher din hund og som gider at være social.


  • #19   24. mar 2014 Mops, franske bulldogs og andre hunde af den type har ofte et meget mystisk kropssprog, de er hoppende, frembrusende, gryntede og det er ikke almindelig hundesprog, mange af den skriger også, derudover mangler de hale, snude og har udestående øjne, hvilket gør det umuligt for hunde der ikke kender dem at læse dem.

    Og små pelsede hunde som pekingeser kan have det problem


  • #20   24. mar 2014 Mopsen er jo helt frataget et naturligt hundesprog med sin runde krop, manglende hale og flade snudeparti.
    Det gør, sammenholdt med lydene, at andre hunde opfatter den forkert/anderledes.

    Det samme gælder tit engelske bulldogs og franske bulldogs.
    Grynt kan opfattes som knurren - som jo er et meget truende signal.

    Hvis man vil eje en mops eller anden hund, som gang på gang opfattes som værende truende af andre hunde, så ville jeg helt fjerne muligheden for tilfældige møder, og i stedet sørge for planlagte møder med hunde, som jeg vidste den kunne sammen med.


  • #21   24. mar 2014 Ih, hvor ser han skøn ud! Som de andre her i tråden peger på, er det p.g,a. hans udseende, at nogle hunde ikke kan lide ham.
    Jeg har selv en sort mops, men synes heldigvis ikke, jeg har oplevet noget slemt p.g.a. hendes udseende. Men tror din plan må være at arrangere hunde-playdates for at undgå, at din dejlige moppedelle får flere dårlige oplevelser.
    Hvor i DK bor du? Jeg (og sikkert også min hund Berta) vil nemlig gerne mødes. Vi bor i KBH. Ellers er der også masser af mopsgrupper på facebook, hvor folk tit efterspørger en legekammerat til deres hund.


  • #22   24. mar 2014 Wolf har kun mødt en mops, og den er han bange for. Han går rundt om den, og GLOR, og hvis den så rykker på sig, så laver han et rejehop og løber væk..
    helt sikkert noget med lydene den laver,- man kan bare se på ham, at han ikke fatter at den er en hund..



  • #24   24. mar 2014 Malene ..... hvor får du fra at Mopsen ingen hale har ?? ..... den har da den mest nuttede krølle på halen...... smiley


  • #25   24. mar 2014 Hej. det er et kedeligt problem at have, helt bestemt, især når du skriver at din hund gerne vil hilse og sikkert ville have godt af kontakt med andre hunde.
    Jeg har ikke selv en mops, men jeg oplever også tit at mange hunde reagerer agressivt overfor min hund. Det er nok 2/3, han ikke kan med. Han er ikke den, der knurrer først, men han knurrer og gør tilbage hvis den anden hund gør.
    Så af samme årsag bliver jeg desværre nødt til at have ham i snor næsten alle steder. Jeg ved ikke om der er noget man kan gøre ved problemet på selve gåturene, men du er heldig at du ikke møder mere end 1-2 hunde om dagen, jeg møder som regel op til 20 hunde i omegnen hvor jeg bor, der er åbenbart rigtig mange hunde. Men evt. hvis din hund savner selskab så opsøg andre med mopser, måske de så kan lege sammen. Det er altid godt en hund at socialisere med andre artsfæller.
    Held og lykke til jer begge to


  • #26   24. mar 2014 Karl -det handler ikke så meget om hvillen race de hunde i møder har, men om at de skal være vandt til din race. Hunde kan jo godt lære at mopse/franske osv ikke ER truende, men bare ser sådan ud. Og en hund der er vandt til at omgås den type hunde, vil jo netop have lært dette, så istedet for kun at lede efter mopse-legekammerater, så ville jeg lede efter kammerater der er vandt til at omgås mops. Sådan en som Nittib med hunde der er helt ok med fladnæser og vandt til at møde dem, ville jo være oplagt, og dem findes der jo heldigvis flere af smiley

  • #27   25. mar 2014 Hvis du kender nogle med mops, så er det da bare om at arrangere nogle gåture, så din lille hund kan socialisere lidt med andre smiley

  • #28   14. maj 2016 SÅ glad for at have fundet denne debat. Har PRÆCIS samme problematik med Bimsen.
    Han ELSKER alle andre og vil SÅ gerne lege. Han bliver virkelig frustreret (har et bestemt gøen for det) når de bliver sure på ham.

    Han er blevet snappet et par gange.
    Har et par faste venner at lege med og ellers plejer hundeskoven at være et hit, da de andre hunde derude jo er vant til andre racer og er venlige og legesyge smiley

    Men har virkelig ondt af ham, for han vil SÅ gerne lege og gør intet forkert jo - bare hans look og lyde de ikke bryder sig om smiley


  • #32   15. maj 2016 Birgitta L - ej hvor synd den anden blev aflivet smiley
    Vi andre kan jo heller ikke forventes at kunne enes med alle vi møder på vores vej...

    Vil prøve at finde flere han kan møde fra de er hvalpe. God ide smiley


Kommentér på:
Hunde hader min hund?

Annonce