{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.348 visninger | Oprettet:

Hjælp til stresset hvalp {{forumTopicSubject}}

Jeg håber lige på lidt gode råd herinde fra smiley

Millie er nu 13 uger og hun stresser meget syns jeg.

Hun er MEGET "på" hele tiden, meget hyper og er også begyndt at gø meget. Hun gøer af mennesker og hunde, men det er fordi hun meget gerne vil hilse på dem alle sammen. Dette afleder jeg med godbidder.
Hun kigger mig konstant i øjnene og vil lave noget, yderst madglad og pleasende. Meget trænbar hund, men jeg kan også mærke på hende at hun stresser mega meget.

Herhjemme blæser hun rundt og kan ikke falde til ro. Flyver afsted med legetøj og kører fuldstændig op i gear.
Fx har jeg gået en god snusetur med hende, afsluttet med lang tids søg efter maden i græsset, og selv det kan ikke trætte hendes lille hjerne.
Jeg går til træning 1 gang om ugen og hvalpe socialisering 1 gang om ugen. Jeg sørger for der er dage hvor vi kun går små ture, og går søg osv. For ikk at overstimuler hende, men det virker ikk rigtig smiley

Hvis hun endelig falder om kuld så er det fordi jeg har "tvunget" hende, dvs fastholdt hende i kurven, nusset hende og holdt fast til hun endelig falder om smiley

Shit hun gir mig kamp til stregen haha

Ej det er sgu lidt synd for hende at hun kører sådan op i det der gear hvor jeg slet ikke kan nå hende smiley

Har i nogen gode råd?



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp til stresset hvalp
  • #2   30. jun 2014 Jamen det syns jeg nemlig også at jeg gør. Nemlig tager dage hvor vi kun er her og bitte små ture i nærområdet for at tisse osv. Men hendes tempo er bare FULD fart uanset hvad jeg gør.
    Jeg ved godt at mange hvalpe ikke har nogen stopklods, også derfor jeg stopper hende, begrænser hende osv. Men jeg syns hun er lidt ekstrem hehe.


  • #3   30. jun 2014 Malou var også meget ekstrem. Hun blev passet hos sin lege kammerat flere timer om dagen og de har styret rundt i flere timer, hun kommer dog hjem og splitter lejligheden ad. Og vil op og bide i os osv. Vi tog hende op i sofaen og vi leget og leget, men til sidst blev det for meget. Jeg lærte hende ikke at gå alle de ture hun gjorde også leger jeg med hende men ikke for lang tid. Også skal man lærer at ignorere dem selvom det er svært når de kommer med legetøj osv.

  • #4   30. jun 2014 Da vores var hvalp var hun også konstant på.. Det der med at sove det kendte hun ikke. Det VI gjorde var at ligge os ned og lade som om vi sov.

    Hun ville selvfølgelig gerne have gang i gaden og gøede af os for at sætte sving i os, men vi ignorerede hende og til sidst fandt hun så ro.

    Med tiden blev hun bedre og bedre til at lægge sig og finde ro


  • #5   30. jun 2014 Har du prøvet at ignorere hende totalt? Som i fuldstændig totalt når hun flyver rundt med legetøj og gør og sådan. Hvis du reagerer, hver gang hun "gør noget" så ender det jo med at køre op i en spids, tænker jeg...

    Og pas på med at aflede med godbid, når hun gør, jeg ved godt, hun ikke skal gø, men du kan nemt komme til at belønne for at gø. Jeg ville umiddelbart fange hendes opmærksom (evt. med godbidden, men ikke give den) og så lave nogle tricks, hun kan super godt, fx. at sitte eller gi pote, og så belønne for det smiley

    ps. skulle vi på gåtur måske? Du må lige skrive, hvis du kommer i Fælledparken på et tidspunkt smiley


  • #6   30. jun 2014 Jeg prøver den taktik det hedder fuldstændigt at ignorere hende, men det syns jeg får hende endnu mere til at blæse rundt som en sindssyg. Først når jeg hiver hende hen i kurven og lægger med min hånd på hende, så går hun i koma. Hun er ikke god til selv at ligge sig endnu desværre.

    Ja okay må prøve at begrænse godbidderne når hun gør.
    Jeg ber hende Sitte sig før hun får en godbid, så håber ikke hun forbinder det med at gø mere hehe ..

    Jeg kan fx komme i fælledparken onsdag eftermiddag. Skal nemlig være i Gentofte kl 17.30-18 ca så der må hun gerne være lidt træt. I morgen skal vi med hvalpekurset på plejehjem, så der skal ikke ske mere i morgen end det.
    Ellers har jeg ingen planer resten af igen, og jeg går hjemme, så du kan bare sige til smiley


  • #7   30. jun 2014 Onsdag kunne godt være noget, evt. kl.15 ved lille HG (ikke for at gå ind, mere for at have et mødested)?

    Og eller hvad med lørdag (der skal jeg slet ingenting..)? smiley


  • #8   30. jun 2014 Til lykke, du har fået dig en typisk Dværg Pinscher.
    Du har anskaffet dg en race hvor der er "gang i" En Dværg Pinscher er altid på, den er altid parat til sjov og ballade.
    Den beskrivelse du giver er ikke a-typisk for en Dværg Pinscher, mange er sådan som hvalpe/ung hunde.


  • #9   1. jul 2014 Tak Anni, men jeg har haft DP før, men hende her er lidt anderledes end dem jeg kender og har kendt.
    Jeg ved godt hvilken race jeg har mellem hænderne, jeg søgte hjælp til at begrænse hendes tendens til stress


Kommentér på:
Hjælp til stresset hvalp

Annonce