{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.253 visninger | Oprettet:

kløe og sår {{forumTopicSubject}}

hej hundegalleri smiley vi har en islandsk fårehund (tæve) som klør sig helt vildt ! Næsten alt pelsen er væk fra hendes hale og hun har store røde sår på halen. Andre steder på kroppen hvor hun har kløet sig meget er pelsen også meget tynd og filtret, samtidig er hendes pels også meget fedtet, tør og ildelugtende. Vi har prøvet alle former for råd og midler ved dyrelægen så som antibiotika, forskellige tabletter, loppemiddel, forkskellige allergi midler, skiftet foder, badet hende 2 gange om ugen samt vasket hendes sædvanlige tæpper og andre sovesteder og der er intet der hjælper... vi er meget bekymrede for hende fordi at det er jo ikke en god måde at leve på smiley Hun har en halskrave på næsten 24 timer i døgnet så hun ikke klør sig men alligevel kan hun bide sig på halen. men jeg håber virkelig at i har nogen gode råd til hvordan det ihvertald kan formindske kløen hos hende. tak på forhånd.

hilsen gisli.

ps. vi har også en cocker spaniel (han hund) og der er ingen symptomer OVERHOVEDET.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  kløe og sår
  • #1   24. sep 2014 Skab? Hotspot?

  • #2   24. sep 2014 det er mest min far der har styr på hvad hun er blevet tjekket for men jeg håber da at dyrelægen i her i hedensted er klog nok til at kigge efter sådan nogen ting smiley men jeg prøver at finde ud af i morgen hvad hun er blevet tjekket for og så skriver jeg det lige herinde smiley

  • #3   24. sep 2014 Prøv det smiley

  • #4   24. sep 2014 Har hun overhovedet fået stillet en diagnose eller prøver dyrlægen bare ud i det blå at behandle for alt mulig?

    Hvis jeg var jer tog jeg med det samme til en hudspecielist. Jeg har prøvet akkurat det samme som jer, min hund var uden pels, fyldt med sår og kløende hud, faktisk et stort smertende og væskende sår. Min dyrlæge dengang troede først det var skab, så svamp og til sidst allergi. Det var så slemt til sidst vi ville have hende aflivet men blev anbefalet en hudspecialist i Ålborg der hedder Michael Butler. Efter at have set på hunden i 2 min sagde han, at det hverken var svamp, allergi, hot spot eller skab. Han tog et hudskrab og konstaterede, at hun havde hårsækmider og så kom hun i rette behandling.
    Vi skulle have skiftet dyrlæge MEGET tidligere, for den behandling den første dyrlæge gav var fuldstændig spild af penge, det kostede en formue og hunden blev bare dårlige og dårligere.

    Tag op til Michael Butler i Ålborg, jeg ved der er et stykke vej derop for jer, men det er det hele værd og det kan spare hunden for mange lidelser og jer for mange penge.
    Fordi vi også boede et stykke vejr derfra, kunne vi nogen gange nøjes med at sende et billede eller en video op til ham, men selvfølgelig skulle vi derop nogle gange i starten.

    Michael satte vores hund i rette behandling og så hjalp det også rigtig meget at hun blev steriliseret, for hormoncyklus gjorde, at hårsækmiderne blussede op når hun kom i løbetid.

    Vores hund var 1½ da hun blev syg, i dag er hun knap 9 år og har det super godt.

    Rigtig god bedring med din hund.


  • #6   24. sep 2014 Loppen det skal man så passe meget på med, for det de giver på kløe er ofte binyrebarkhormon. HVIS hunden har hårsækmider, så eksploderer antallet af hårsækmider og det gør det hele MEGET værre, det var faktisk en af de fejl min første dyrlæge gjorde ved min hund. Jo værre den fik det jo mere prednison fik den og så eskalerede det helt vildt.

    Mange tror at binyrebarkhormon ikke er skadeligt for en kort periode, men det kan være direkte årsag til, at hunde med hårsækmider får frygtelige tilbagefald.


  • #9   24. sep 2014 hverken vi eller den anden hund har nogen symptomer på noget som helst smiley men jeg snakker lige med min far omkring den hudspecialist smiley så skriver jeg lige igen når jeg har fundet ud af hvad han siger og 1000 mange gange tak for hjælpen ! smiley

  • #10   24. sep 2014 jeg smider lige nogen billeder op af de sår hun har fået i nat. Hun kløede rigtig rigtig meget og mine forældre tager hende til en dyrelæge nu så må vi se hvad de har at sige derovre. kennelmor ! jeg har tilladt mig at kopiere dit svar og printe det ud så min far kan tvære det ud i hovedet af dyrelægen så kan det måske være at de fatter noget derover smiley

  • #11   24. sep 2014 Jamen det er helt fint!! Hvis der skal konstateres hårsækmider gøres det bare ved at tage et hudskrab, så det er ikke særligt svært. Dyrlægen kigger i mikroskop og man får svaret med det samme.

Kommentér på:
kløe og sår

Annonce