{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.477 visninger | Oprettet:

ja så skete det igen igen igen. (hundeangreb) {{forumTopicSubject}}

endnu(oprettede en tråd igår også) en hund er blevet angrebet af en såkaldt muskel/kamphund,dette er 2 gang i vores omegn de sidste par dage. det havde taget flere minutter for at få den til at slippe,intet virkede,så det endte med spark i hovedet på hunden. hm sørgeligt at det snart er hverdagskost.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ja så skete det igen igen igen. (hundeangreb)
  • #1   14. dec 2006 ja det er sku sørgeligt altså:(

  • #2   14. dec 2006 Jeg ved ikke.. De to overfald på min hund var hhv en Cairn terrier og en SBT... Går de også som muskelhunde, eller er vi bange for terriere generelt (eller var det ikke en amstaff i din omegn)?

  • #3   14. dec 2006 nej nu er sagen altså den at der er flere og flere muskelhunde der tænder af ikke.... Hvilket er sørgeligt efter min mening.... Og det har altså noget at gøre med at de ikke kan læse andres hundes signaler....

  • #4   14. dec 2006 og tror næsten ligem meget hvor velopdraget de er så kan det gå galt med muskel hundene.... Og ja ved skam også at det kan se ved de andre men de har altså en meget mere tendens til at tænde af en andre hunde

  • #5   14. dec 2006 Michael og Stine H

    Nej, jeg tænker bare at *muskelhunde* oftest omfatter Amstaff's i disse dage (derfor spørger jeg også til om det ikke var).. Men amstaffen er jo en terrier..
    Det har ikke noget med dig at gøre


  • #6   14. dec 2006 hov.. nej, det var til *House of Hunters*

  • #7   14. dec 2006 Stiller man lige bag Susan, for ja, jeg ejer jo også en muskelhund, som endnu ikke har bidt nogen endnu... ihvertfald ikke uden grund.... For nu er han blevet bidt af følgende racer: Schæfer (4 forskellige); Dansk svensk gårdhund (tro det eller lad være!) ; Gravhund (Så mærkeligt ud!); Weimaraner (tror jeg det staves!)..... Og han har selvfølgelig forsvaret sig, ved at bide igen, de tre af gangene.... Primært de store hunde, og jeg kan ikke uden problemer få ham til at slippe igen... Han låser kæben, og så er det sket! Men tålmodighed er det eneste der kan få ham til at slippe... Jeg har sgu styr på min hund, og han er i snor osv, men det er fordi der er for mange "klaphatte" som Susan skriver... Men det er der også imellem hundeejere generelt, for hold kæft det er irreterende at folks hund render uden snor, og så lige springer på min.... Og så er det ok, i mit hoved, at han tygger igen... (Skal lige af med noget... undskyld!)

  • #8   14. dec 2006 Det skal lige siges at han er 2 år, så hvis statistikken fortsætter, så vil han være blevet bidt ca. 35 gange af andre hunde, når han er 10 år.....

  • #9   14. dec 2006 Ja, og hvor mange gange tror du at jeg har hørt den her: Det var da mærkeligt, det har min hund da aldrig gjort før. Jeg er bare mega nervøs for at min hund tager livet af en anden en dag, pga. han er blevet overfaldet af den. Til hunde træning var der en schæfer der overfaldt ham, og 3 sekunder senere stod Matti og klemte omkring struben på den, imens den lå med alle fire i vejret! Og på det tidspunkt havde jeg ham stadigvæk i snor. Han er mega stærk, og jeg har aldrig set ham vige for noget, og han giver sig ikke. Men jeg kan tydeligt se nogle af de store ar på ham. Det fra hundetræning lavede en fem centimeter lang flænge i skindet på hans hals.... Og jeg syntes sgu at han er grim nok i forvejen. smiley

  • #10   14. dec 2006 summasumarum med den sidste sag er at ,der var en der skulle passe den,fordi ejeren havde samtidig en hun i løbetid, ham hvis hund blev bidt er nabo til ham der passede hunden,og da han var ude at gå med sin hund åbnede naboen døren for at gå ud,idet samme løber hunden som angreb ud og sætter sig lige i flæsket på den anden. og helt ærlig ejer eller ej, sikkerhedsko,vand spark osv. hjalp ikke en dyt, først da den blev sparket i hovedet slap den. det er der ikke mange racer der kan holde til.

  • #11   14. dec 2006 Susan,rigtigt nok, men nu er det ikke altid ejeren er klar over hvad deres hund er for en inderst inde ,har da oplevet en familie hund slå en anden hund ihjel, hvor ejeren stod med famile og barnevogn og måbede.

  • #12   14. dec 2006 ja lige netop, men der er for mange der køber disse hunde, fordi de er "seje" og et modefænomen(ved det er blevet sagt et par gange før he he), og sætter sig ikke ind i hvad de kan og står for.

  • #14   14. dec 2006 Det er et spørgsmål om ejeransvar...

    Tænk jer hvis det var utrænede og dårligt socialiserede schæfere, der løb løse rundt i gadebilledet...
    Så ville de dæleme også sprede skræk og rædsel


  • #15   14. dec 2006 alex; dem er der også nogle af,men mine hunde vil nok hellere slås med dem, end en muskel hund.

  • #17   14. dec 2006 Ja er dog ved at være lidt "træt" af dem, da de er alle vegne og må bruge flere end de fingre jeg har(har 10 he he) for at tælle de angreb, jeg har oplevet med disse racer.

  • #19   14. dec 2006 i Ejby.

  • #20   14. dec 2006 er ikke sikker, men han mente amstaff-ambull..

  • #21   14. dec 2006 nu snakker jeg ikke om herude, hvis du tænker på det jeg har skrevet med alle vegne?????????? men skal lige siges der bor 3 bare på min vej.

  • jacob h
    jacob h Tilmeldt:
    apr 2007

    Følger: 1 Svar: 7
    #22   29. nov 2007 Jeg kan ikke se hvorfor muskelhunde og hundeangreb skal sættes sammen?!?! Statistisk (Amerikansk statistik, www.atts.org) så er muskelhunde ikke "værre" end andre hunde, snarere tværtimod. Alle muskelhunde "undtaget den engelske bulldog" scorer over gennemsnittet i de mentale tests.

    Jeg har heller aldrig personliogt mødt en muskelhund der har været aggressiv til gengæld er jeg blevet bidt af arrige collier, gravhunde, pekingesere og labrador.

    Staffordshire bull terrieren er flere år i træk blevet kåret som Englands familiehund nr. 1, og som værende absolut pålidelig. Her bliver den kaldt "the nanny dog". Jeg kan ikke forstå der er så stor forskel i synet på muskelhunde. De danske medier har kørt diskussionen ud på et sidespor.

    Før folk blev "bange" for muskelhunde var de bange for rottweiler og doberman. Før det var det schæferhunden. Og efter muskelhunde kommer der en anden race..


Kommentér på:
ja så skete det igen igen igen. (hundeangreb)

Annonce