{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
705 visninger | Oprettet:

Hund og kat {{forumTopicSubject}}

Hej alle smiley
Vi skal have hund den 10 november (yay!), men vi har også en kat. Spørgsmålet lyder så på om folk har nogle gode tips til hvordan man bedst introducerer disse to. Katten er en hankat på fire der er indekat. Han har masse steder han kan hoppe op på, og til at starte med vil Atlas (vores hvalp) kun være ude i køkkenet, så så der er lukket af til resten af huset.
Og så får i lige et lille billede af Atlas - vi glæder og så meget til at få ham smiley


Kommentarer på:  Hund og kat
  • #1   29. okt 2017 Spenderer I alt jeres tid i køkkenet, siden hvalpen kun skal være der?  • #3   29. okt 2017 Ja, vi er i køkkenet nærmest hele tiden, med mindre vi skal sove eller på wc smiley vi har et stort køkken/alrum hvor vores arbejds pc også står samt tv så det er derfor vi tænker det er bedst at have ham der. Det var nu så heller ikke det spørgsmålet gik ud på smiley
    Vi er godt klar over de skal holde afstand - det var mere med hvad man skulle gøre, når de jo skal mødes på et eller andet tidspunkt? Der går jo ikke længe så må han gå rundt i hele huset.


  • #6   30. okt 2017 Sæt jer stille og roligt med hvalpen på gulvet og lad katten hilse på ham. Det er alså de færreste katte der vil gøre en hundehvalp noget.

  • #7   30. okt 2017 Det handler om kontrol, sørg for et hvalpen aldrig får mulighed for at jagte katten, snor på i starten, hold aldrig katten fast! Lær hvalpen at katten betyder lækre godbidder smiley det giver sjældent problemer hvis bare man sørger for at undgå at hvalpen jagter katten, de fleste hunde og katte kan blive rigtig gode venner;)

Kommentér på:
Hund og kat

x