{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
769 visninger | Oprettet:

Viola  B
Viola B
Tilmeldt:
21. dec 2017
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 3

Hvalp bange for to personer? {{forumTopicSubject}}

Hej derude smiley

Jeg har en hvalp på 6 måneder (shetland sheepdog tæve), og normalt elsker hun alt og alle hunde som mennesker, men har to gange oplevet at hun ikke tør nærme sig disse personer, og det er hver gang hun møder dem. Vil de give hende en godbid tager hun den ikke (hvilket hun normalt gør med glæde) eller nærmer sig, heller ikke hvis de kaster hendes yndlingsbold, hun holder sig på afstand og kigger.

Jeg fik hende da hun var 8 uger, og tvivler stærkt på at hun har været udsat for noget ved avler. Hun har også altid fået lov til at hilse på andre hunde eller mennesker (hvis de ville selvfølgelig) nettop for at hun skulle blive godt socialiseret.

Håber der er nogle derude der har en ide om hvorfor, og hvordan jeg måske kan hjælpe hende smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvalp bange for to personer?
  • #2   21. dec 2017 Hvorfor det er sådan er umuligt at gætte sig til ud fra så få oplysninger. Hundens oplevelser er jo ikke altid de samme som vores.

    Men men - jeg ville lade hende få lov til at sige ellers tak til de to mennesker. Jeg ville bede dem om ikke at kontakte hende, droppe forsøgene med legetøj og godbidder - hunde ved udmærket når man vil dem noget og forsøger at "lokke" dem til noget. Det kan gøre ondt værre.

    Lyt til hende og respekter at hun siger nej.


  • Viola  B
    Viola B Tilmeldt:
    dec 2017

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 3
    #3   21. dec 2017 Det er lidt svært da den ene er min stedfar, og vi er herhjemme for at holde jul, så ville jo være dejligt hvis hun kunne med ham, også i tilfælde af at hvis han en dag skal passe hende

  • #4   21. dec 2017 Jamen det giver jo sig selv - han skal ikke passe hende, når hun ikke bryder sig om ham..

    Ja, det ville være dejligt, hvis det ikke var et problem, men det fortæller din hund dig at det er - og det bliver du nødt til både at acceptere og respektere...


  • #5   21. dec 2017 Ofte vil man faktisk opleve at jo mere aktivt folk prøver at komme i kontakt med en forsigtig hvalp/hund (fx ved at ville give den godbidder osv). Jo, mere får de faktisk bekræftet hvalpen i at de er farlige.
    Jeg vil også sige respekter din hvalps reaktion og bed i stedet de mennesker igonere hende. Initiativet til kontakt til de mennesker din hvalp opfatter som 'farlig' skal komme fra hvalpen.


  • #6   21. dec 2017 Min ældste sheltie er reserveret - og især overfor mænd. De fleste kvinder kan snakke med hende i løbet af kort tid, hvis de blot ignorerer hende. Gør de ikke det, men ihærdigt forsøger at komme til at snakke med hende, så kan de opgive ALT om at komme til at snakke med hende.
    Min svigermor vil/kan åbenbart ikke forstå/respektere/acceptere, at det er sådan, vi har sagt det til hende hundredevis af gange (og så det ikke er til at misforstå), og alligevel forsøger hun at snakke til min hund med det resultat, at hun faktisk står og gør af hende. Hun er ekstremt mistroisk overfor min svigermor - hvad fanden er hun lige ude på? smiley

    Min svigersøn og min nabo er blevet nogle af hendes yndlingsmennesker. Hvorfor? Fordi de rent faktisk forstår det, jeg siger, og har ignoreret hende, og så har hun selv taget kontakt. Nu bliver hun lykkelig, når de træder ind af døren, og hun kravler rundt på dem og vil frygtelig gerne nusses af dem.

    Så hvis I prøver den metode, så kan det jo være, din stedfar kommer ind i varmen en dag smiley Man er nødt til at respektere det, hunden "siger".


  • #7   21. dec 2017 Haha, Bente - men vil man kaste legesager SÅ kan man godt lige bruges i en håndevending... til det smiley smiley

  • #8   21. dec 2017 Haha - ja, kan man udnytte mennesker til lige den ting, så er det bare med at komme i gang. Dummere er man ikke smiley

  • #9   21. dec 2017 HELT ot. min far brød sig ikke særligt om fugle men accepterede min søsters undulat....hvem sad og nulrede min fars øre og hviskede"Perle så Søsser" hver gang han så sit snit til det?......jeg tror ikke det hjælper at ignorere dyr der har et "kig" på en .
    Men det gør det svært at indrette sig.
    Tror du må finde en anden passer. smiley


  • #10   21. dec 2017 Er de rygere?
    Mine hunde fravælger meget ofte rygere. Man skulle tro jeg havde smittet dem smiley


Kommentér på:
Hvalp bange for to personer?

Annonce