{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.278 visninger | Oprettet:

Hvad ville i gøre/hvilken dyrlæge {{forumTopicSubject}}

Hej alle i kloge hoveder smiley

Min mors hund Molly havde i en længere periode on/off haltet meget lidt på sit ene bagben samt lavet gadedrengehop "på samme bagben".. Hun kom derfor til dyrlægen og fik taget røntgen af ryg, hofter, knæ, albuer osv osv samt blev nøje undersøgt af en kiropraktor/dyrlæge.. Det der kom ud af det var at han mente hendes knæ var hævet og ømt og at hun havde B/C hofter ca, de forsøgte at tage væske ud fra knæet men de kunne ikk få noget ud - han mente at det var ledbånd der var flosset eller en kraftig forstuvning.. Så det blev til 10dage med ro og smertestillende - Det har desværre ikk hjulpet og symptomerne er der stadig - hunden har iøvrigt allerede fra 1års alderen været på tilskud med glucosamin osv.. Dyrlægen sagde iøvrigt at han ikke mente at det var hofterne der gav smerter da der ikke var gigtdannelse (hunden er også kun 1år 7mdr ca.) Så nu er spørgsmålet så hvad der nu skal ske og hvilken specialist der skal opsøges? Tænker at en scanning af ledbånd vil være en god idé, men hvilken slags scanning er det man bruger til det? og hvilken specialist? Og ja, hvad ville I gøre hvis det var jeres hund?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvad ville i gøre/hvilken dyrlæge
  • #1   14. mar 2018 Jeg var taget til Magtor og fået dem til at kigge vovse igennem smiley

    Kan det ikke være patella lux når hun hinker på det ene ben?


  • #3   14. mar 2018 Hun har været ved kiropraktor - og nej der er intet at se på knæene - kun B/C på hofterne også hævelse af knæet og ømhed..

  • #5   14. mar 2018 Der er godt nok langt til faxe når vi bor i Randers - men hvad er det I mener de skal gøre/se på ved magtor?

  • #7   14. mar 2018 Spørgsmålet er også bare hvad jeg skal forvente/bede magtor gøre - fordi jeg ved jo godt hvor problemet er - det er mere en konkret diagnose og plan men hvilke undersøgelser skal der laves? - Er rart at ha en ide om hvad er godt at få undersøgt i det her tilfælde..

  • #10   14. mar 2018 Hvis den skal til kiropraktor, så vælg en der er dyrlæge. Nordre Dyrehospital i Lystrup er virkelig gode!

    Er det Århus Dyrehospital hunden har været på? Ved Lars?



  • #11   14. mar 2018 Magtor.

  • #12   14. mar 2018 A med Bomstærk - Hun har været ved vores egen dyrlæge som også er uddannet kiropraktor - hornbæk dyrehospital.. Overvejede kraftigt at næste skridt skulle være Århus dyrehospital da jeg har enormt gode erfaringer med dem, med alt muligt forskelligt.. De er meget dygtige.. ved bare ikk om de er så dygtige til eventuelle ledbånd hvis det virkelig er der problemet er..

  • #13   14. mar 2018 Vaxhound God ide..

  • #14   14. mar 2018 Ved i hvordan man tager røntgen/scanning af ledbånd? tænker at første skridt må være at af/bekræfte om det er ledbåndene eller om vi skal lede videre efter en årsag.. Molly er desværre blevet nærmest deprimeret, gider ikk lege og vil bare sove - der kan dog også være noget mht løbetid indover da hun bliver falsk drægtig efter hver løbetid men hun virker virkelig deprimeret.. er dælme svært at vide om det er smerter, løbetid alene eller en blanding - bedste gæt er en blanding.. hun er nu 3mdr efter løbetid og skal steriliseres i slut april/start maj..

  • #15   14. mar 2018 Magtor.


  • #16   14. mar 2018 en hund med tydelig halten i lang lang tid.. måneder...
    dyrlægen tog røntgen og forsøgte med forskellig smertestillende over en længere periode.
    henviste til ct scanning...
    inden scanning prøvede de magtor som på 1 behandling lavede hunden næsten haltfri og på 2. behandling rettede den sidste lille smule så hunden umiddelbart efter er fuldstændig symptomfri.
    nogle trykkede / rykkede ribben, ryghvirvler og en skulder der lige skulle hjælpes på plads og så var hunden så god som ny.
    hunden har ikke været ude for en skade eller ulykke så man kan sige at det var lige der det skete.


  • #17   16. mar 2018 Lars på AniCura Aarhus. Han er min go to guy når det handler om led og knogler.
    Han kan hjælpe med næste skridt i udredning!


  • #18   16. mar 2018 Mine to go to i sådan en situation er Ken Lindeblad og Christian Hembo.
    Jeg vælger Christian først for at få udelukket muskulære problemer....


  • #19   16. mar 2018 Overvejer pt Lars fra anicura og nordre dyrehospital smiley

  • #20   16. mar 2018 Hvis der er mistanke om ledbånd, så ville jeg smutte til Århus - De kan diagnosticere korrekt første gang bla. med CT scanner/kikkert undersøgelse.

    Bruger også selv Magtor og de er mega dygtige, ingen tvivl om det. Men de har ikke røntgen syn og udefra kan man ikke se delvis overrevne ledbånd før det er ret slemt.

    Så derfor ville jeg vælge dem der har udstyret til at kunne stille den rigtige diagnose første gang. Det kan alligevel være billigere i sidste ende end et hav af dyrlæge tjek som måske alligevel ender med at henvise til Århus.


  • #21   16. mar 2018 Helt enig - har jeg erfaret før.. dyre lærepenge!

  • #22   16. mar 2018 Samme her smiley Og har selv en hund pt. som ryger direkte til Århus hvis ro ikke hjælper.
    Mistænker ledbånd i skulderen og det nytter ikke noget med al mulig andet - Hvis det er et ledbånd, så er det Århus eller Peter Wiess hos Virklund.

    Har selv fået diskus opereret selvsamme hund i Århus og CT scannet en anden hvilket fangede en ledbetændelse der kunne have udviklet sig rigtig, rigtig grimt hvis det ikke blev opdaget. Så Århus er klart mit go-to med ting som alm. praktiserende dyrlæger er lidt hmmmm..... Med.


  • #23   16. mar 2018 Har også mange gode erfaringer med Århus - har bare aldrig haft led/knogle problemer før så ville lige være sikker på der ikk var et endnu bedre sted der havde speciale i den slags - virklund er han desværre ikk hos mere - havde overvejet dem på forhånd..

  • #25   16. mar 2018 Århus er virkelig gode til bevægeapparat og generelt bare ting, der er lidt svære at udrede. De har stor erfaring, uddannelse og diagnostiske værktøjer.
    Jeg har selv fået udredt flere forskellige ting hos hunde ved dem, blandt andet Cauda Equina.
    Nu arbejder jeg for AniCura, så kender dem ekstra godt smiley Men brugte dem nu også før jeg begyndte at arbejde for AniCura!


  • #26   16. mar 2018 24# han er ikke længere på virklund - men om han er på Østergaard ved jeg ikke... læs længere oppe i tråden - folk skriver han er stoppet og endnu ikk startet et nyt sted endnu

  • #27   16. mar 2018 Tror det bliver Århus da jeg også selv har mange gode erfaringer, man føler sig også tryg hos dem.. og hvis det ikk går så godt hos dem tror jeg vi vil prøve nordre smiley

  • #29   16. mar 2018 Ulrik er super dygtig til knogler og led også, vi bruger netop Østergaards, og det var Ulrik der udredte Ozzy med de ting der har været den vej. Deres CT scanner har dog været i stykker, ved ikke om de har fået den lavet, så vi fik netop Ozzy scannet på Århus dyrehospital, og de var også vildt søde.

  • #30   16. mar 2018 Hmm husker jeg forkert og det med virklund og at han var stoppet var i den anden tråd en bruger lavede vdr ortopædisk kirurgi.. beklager jeg Heidi..

    Tak for alle svar smiley Har fået lidt at tænke over..


  • Hunden
    Hunden Tilmeldt:
    jan 2013

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 492
    #31   18. mar 2018 Aarhus dyrehospital er super dygtige også til led og knogler. smiley

  • #32   18. mar 2018 Jeg kan også kun anbefale Ulrik fra Østergaards, det var ham der opererede Luckys knæ pga Patella Luxation. smiley Han er virkelig dygtig.

Kommentér på:
Hvad ville i gøre/hvilken dyrlæge

Annonce