{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
600 visninger | Oprettet:

Mie N
Mie N
Tilmeldt:
13. apr 2018
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 9

Hvalp hopper op, bider, gør. Timer om at stoppe {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen smiley

Jeg har en sød dejlig labrador hvalp på ca. 5 måneder nu. Han er skøn og trives godt og okay tit rolig hvor han sover. Problemet er, når jeg sidder med ham, eller står op bare helt stille, kigger jeg på ham, så gør han og hopper op. Og bider ud efter os. Han har lige tabt 4 tænder, så det kan selvfølgelig være de klør. Men, han er begyndt mange timer om dagen, at være så sindssyg legesyg og gå helt amok, hvis man sidder og nusser ham går der 5 sek, så bider han og han forstår ikke et nej. Jeg isolere ham fra “flokken” altså os som man siger, hver gang han bider og hopper op og bare gør og gør. Jeg aktivere ham næsten hele tiden, med lege bold i haven, går lange ture, kaste godbidder ud på græsset og lade ham søge og træner ham i haven. Når han sover, sover han så også 4-3 timer fordi han har været oppe og køre. Han er rolig mod andre mennesker og hunde, men på det sidste her, har han kørt rigtig meget op de her dage, hvor man ikke kan stoppe ham uanset hvad jeg gør. Udover er han en god hund og rolig. Jeg ved ikke om det kan være noget med hans tænder, om de klør så meget at han slet ikke kan finde ro.. håber nogle kan hjælpe ??
Kommentarer på:  Hvalp hopper op, bider, gør. Timer om at stoppe
 • Lars N
  Lars N Online Tilmeldt:
  nov 2008

  Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 8 Svar: 642
  #1   13. apr 2018 Jeg ville give hunden mere ro.
  Træne ro med ham.


 • #2   13. apr 2018 Det er vigtigt at selvom han er ved at få tænder at i stadig opdrager.

  En del af opdragelsen er at forstå at det er EJER der bestemmer hvornår man skal være aktiv, og hvornår man skal lege selv.

  Nu hvor han har ondt i tænderne, så find aktiviteter som kan hjælpe på det, og samtidig støtter hunden i at lege SELV!

  Et gammelt viskestykke med en klump isterning i kan være god at gumle på. En frossen gulerod, eller et marvben med frossen foder.

  Og så skal du træne en masse kontakt øvelser, selvkontrols øvelser, og ro øvelser.

  Det er grundlæggende de 3 ting som du kæmper med æige nu og de her øvelser vil hjælpe BIG TIME!

  god fornøjelse smiley


 • #3   13. apr 2018 Hej Mie

  Hvordan ser en helt alm. dag ud for ham? Umiddelbart tænker jeg, at han faktisk lyder lidt overstimuleret/stresset, og hvis han både får lange (hvor lange?) gåture, og løber rundt efter en bold i haven, så kan det sagtens være derfor.

  En hvalp på 5 måneder ville jeg normalt ikke gå længere ture med end 30 minutter. Jeg ville sørge for, at den kunne lege med jævnaldrende, men kun i kortere sekvenser, og ikke hver dag.
  Og så ville jeg med en lab bruge dens medfødte egenskaber til at lede efter legetøj/bold, der bliver gemt - frem for at løbe efter det, når det bliver kastet.

  Masser af mental stimulering, træning, indlæring af nye øvelser, søgeøvelser, problemløsning osv. Så han bliver mentalt træt, og ikke bare kørt op smiley


 • #4   13. apr 2018 Han lyder for mig, rigtigt meget som vores var. Hun var fuldstændig overstimuleret og stresset, og udfra hvad du beskriver af hverdags aktiviteter, kunne det godt lyde til at jeres også er det. Hvor mange timer sover han i løbet af et døgn?
  Vi valgte at kontakte en adfærdsspecialist, der hjalp os med at lægge hendes hverdag heeeelt om, vi droppede helt lange gåture, dem byttede vi ud med 30-40 minutter snuseri på en græsplæne nede bag vores lejlighed, gerne flere gange om dagen. Boldkast, pinde osv. droppede vi også helt, vi gik i stedet over til at lave søgeøvelser, gå spor osv. hvor hun virkeligt fik brugt hjernen. Her flere måneder siden bruger hun stadig samme tid, hver dag, på bare at gå og snuse i græsset.

  Vi havde KÆMPET med hendes adfærd, grædt, grædt og grædt lidt mere over at vores lille baby var blevet en bidsk haj man ikke kunne sidde og nusse med uden at ligne man havde været i krig bagefter, men på blot 2 dage (!) lå hun og sov 12-18 timer dagligt og man blev ikke ædt så snart man nærmede sig hende længere. Selvfølgelig stresser hun stadig nemt op, men jeg var helt chokeret smiley


 • Mie N
  Mie N Tilmeldt:
  apr 2018

  Følger: 1 Emner: 2 Svar: 9
  #5   8. jun 2018 Tusinde mange gange tak for jeres hændelser! I giver meget hjælp! Jeg ville prøve så godt jeg kan, tak for nogle gode råd! ??

 • Mie N
  Mie N Tilmeldt:
  apr 2018

  Følger: 1 Emner: 2 Svar: 9
  #6   8. jun 2018 Jeg ville lige høre, når
  Man skal træne ro, har i så
  Nogle gode råd til hvordan man gør det bedst? smiley


Kommentér på:
Hvalp hopper op, bider, gør. Timer om at stoppe