{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.130 visninger | Oprettet:

Det værste nogensinde! x'( {{forumTopicSubject}}

Nu har jeg fået sundet mig nok til at kunne skrive det.. Jeg tænker på det hele tiden.. Øjeblikket hvor jeg stod over min hund og panikslagen, mens jeg højtskrigende, hev i min hunds kæber.. Jeg ryster ved tanken og jeg er lige ved at tude..

Det var her i dag.. Tidligere, ved halv 5 tiden.. Jeg havde gået tur med Bella og Molly, og kom hjem uden min søster, som ellers have gået med, for hun skulle i netto og købe noget.. På min vej stødte jeg på en Labrador, ejeren sagde at den ikke kunne lide andre hund.. Jeg gik videre og da jeg kom ind af min havelåge, gøede naboens hunde, som altid.. Jeg slap hundene, velvidende om at de ville gø lige så snart jeg lukkede dem ind i baghaven.. Men så langt kom jeg ikke. Bella Sprang ind igennem hækken i forhaven og ind til naboens hunde. Hun løb straks efter deres Chihuahua og lød meget rasende. Jeg løb efter hende mens jeg råbt, men da jeg fik fat i hende have hun Chihuahuaen i hendes kæber og ruskede den rundt, som et tøjdyr.. Jeg Skreg og rev hårdt i bella men hun slap ikke. Jeg blev ved med at skrige, højere end den lille hund faktisk. Jeg tog mine fingre panikslagen ind i bellas mund og rev alt hvad jeg kunne, kæberne fra hinanden. Der gik lidt tid før jeg fik dem op og i den tid skreg både jeg og den lille hund. Da jeg endelig fik bellas kæber lukket op, stod hundeejeren fra før ved naboens låge, og spurgte med det samme da jeg kom ud, om jeg var okay. Jeg sagde bare ja, selvom jeg begyndte at tude, og min genbo som var ude for at fange sin hund, kom også over og jeg gik ind til mig selv igen. Men hun slap ud af mit greb og strøj ind til naboen igen. Men genbo løb efter den, og jeg skreg og råbte, på hende at hun skulle skynde sig! Hun fik dog bella væk før hun nåede at fange chihuahuaen..
Naboen som intet have hørt før nu, kom ud og sagde at nu måtte vi også se at få styr på den hund. Uvidende om at hans lille hund for lidt tid siden have ligget i kæberne på bella.. Jeg græd og græd, og det gjorde jeg længe.. Jeg var i panik.. Min mor ringede til dyrlægen og hun syntes det ville være smart at aflive bella.. Vi ved virkelig ikke hvad vi skal gøre.. Min moster kunne evt. overtage hende hvis hun altså gider, for hun bor på lolland i en stor præstebolig og hendes hund, som er søster til molly, mangler lidt en legekammerat.. Men vi ved virkelig ikke hvad vi skal..

Det var virkelig den mest forfærdelige oplevelse! Jeg havde aldrig i min fantasi troet at jeg kunne skrige så højt, og så længe! Men det gjorde jeg! For jeg var virkelig i panik, og det er sikkert ikke alle der ville åbne hundens kæber, men jeg ville ikke kunne se mig selv i spejlet mere, hvis min hund slog naboens ihjel! De er jo mindst lige så glade for deres hunde som vi er for vores! Heldigvis bed bella ikke hul på mine fingre, de blev bare røde og var ømme, af de spidse tænder..

Vi har selvfølgelig også ringet til naboen og fortalt hvad der skete og at vi ikke ved hvad vi vil.. Vi vil også snakke med min overbo som også er dyrlæge..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det værste nogensinde! x'(
Kommentér på:
Det værste nogensinde! x'(

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce