{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
6.079 visninger | Oprettet:

Grå Schæfer {{forumTopicSubject}}

Hej tak fordi vi må være med i gruppen :o)

Vi vil gerne høre om der er nogle herinde der kan fortælle eller linke til et sted hvor vi kan læse om den grå Schæfer - det er nemlig sådan at vi starter til hvalpetræning idag og i forbindelse med det skal vi kort fortælle om vores hvalps race.

Problemet er at vi ikke kan finde noget om den grå Schæfer, medmindre det er beskrivelser af pelsen osv. Vi har fået af vide at den grå Schæfer er den mest aktive af de Schæfere der findes. Så derfor vil vi gerne læse lidt mere om den grå Schæfers "væremåde".

/JK*


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Grå Schæfer
  • #1   28. maj 2009 Google... Og hvsi du finder der så lig lige linket her;)...

  • #2   28. maj 2009 (link fjernet) ?

  • #3   28. maj 2009 http://www.vovseinfo.dk/01Schaefer.htm her står om schæferhunden generelt




  • #4   28. maj 2009 Den om den grå schæfer fra banehunden beskriver grå schæfere både fra højavl og fra brugslinjer. Der er nemlig også grå højavl. Så spørgsmålet er mere, om det er den grå schæfer fra brugslinjen og den sortgule fra højavl hvor du vil fortælle om forskelle eller du vil fortælle om schæferen generelt. En farve er kun en farve, det kendetegner ikke nødvendigvis noget bestemt.

  • #5   28. maj 2009 Tak for linkene - dem havde vi godt nok selv fundet. Vi blev i tvivl om det med den grå Schæfer fordi vi har hørt at den er den mest aktive indenfor Schæferhunde - men har intet kunne finde om det. Kun at det er en farve, som Winther skriver. Så det er det jeg har skrevet ned - at det er en farve som ofte betegnes som vildtegning og er en blanding af sorte, grå og gule hår og at den anses for at være den naturlige pelsfarve hos den vilde hund.

  • #6   28. maj 2009 Det der kendetegner den grå schæfer ud af brugshundelinjer er, at det er hunde som er avlet specielt efter deres gode brugsegenskaber og et eksteriør som gør dem velegnet som brugshunde, hvor højavl er avlet mest til udstilling på bekostning af brugsegenskaberne og et overdrevet eksteriør hvor nogle nærmest er krøblinge og dårlig kan gå...

  • #7   28. maj 2009 Hejsa Jeg har købte bogen om den tyske grå schæferhund på schæferhunden hjemside og den koster 150 kr.
    en forfatter hedder E.Friss Mikkelsen. og den er spændende...


  • #8   29. maj 2009 Så har vi holdt vores lille foredrag om vores Schæfer - det gik fint :o)

    Dorthe B - vil lige kigge efter den bog du har nævnt :o)


Kommentér på:
Grå Schæfer

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce