{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
897 visninger | Oprettet:

hjælp til træning sønderjylland {{forumTopicSubject}}

Hejsa folkens smiley

Jeg fik min hund oskar som 1 årig, og der var han aldrig rigtig blevet socialiseret ordenligt, hvilket så resultererede i da han blev kønsmoden at han ikke kan finde ud af at være sammen med andre hunde.. Plus jeg har fået af vide af tidligere ejer at han er blevet overfaldet af en stor sort hund som hvalp.
Han er meget overgearet når han ser en hund langt væk, og virker super glad, men så snart den så kommer tæt på laver han udfald mod den!

Så ville høre om der er nogen fra Sønderborg, Aabenraa omegn der havde lyst til at hjælpe mig, gå nogle ture og træne ham til at forstå at alle andre hunde altså ikke er farlige, evt mødes en gang i ugen eller mere, alt efter hvad der kan lade sig gøre!
det skal nok være en forholdsvis rolig, hund størrelse og race underordnet!

Mvh Rikke


Kommentarer på:  hjælp til træning sønderjylland
  • #1   14. okt 2009 hvad med evt. at starte på noget hundetræning med ham, så han den vej igennem lære at arbejde tæt op ad andre hunde og hvor du kan få proffesionel rådgivning?

    bare en tanke:-)


  • #2   14. okt 2009 vi går allerede til hundetræning smiley har gjort det lidt over et år, men det er bare ikke nok kun at møde hunde en enkelt gang i ugen smiley hehe
    og det er alt for sjældent vi møder andre hunde når vi går tur lige gyldigt hvornår og hvor smiley hehe


  • #3   14. okt 2009 ja okay det kan jeg godt se så, men er der evt. ikke nogen for klubben du taler godt med så du kan mødes med dem?

    tænker lidt på at det jo så er en hund i "kender" og derfor er den måske ikke så farlig:-)

    men ellers godt du tager intiativ til at gøre noget ved det:-)


  • #4   14. okt 2009 altså jeg har prøvet at socialisere ham så godt som muligt i de 3 år jeg har haft ham, men efter et år begyndte han at vise aggresive tendenser, så det var umuligt at lade ham møde med andre hunde..
    det skal så siges at det er blevet meget bedre end dengang! og at den træning jeg går til hjælper rigtig meget!! men han vænner sig hurtigt til hunde han møder flere gange, så det er ikke en ligeså stor udfordring at komme til træning mere.. derfor søger jeg nogen som vil mødes med mig smiley så det ikke bare altid er de samme hunde!


  • #5   14. okt 2009 jeg tænker heller ikke på at han skal være løs, når han viser aggressiv tendenser, men at i kan gå sammen med en anden hund han kender lige i starten også selvfølgelige også gerne fremmed, håber du kan finde hogen:-)

    jeg har selv en hund der har aggressive tendenser overfor andre hunde efter et overfald som unghund(stor hvalp) og jeg er begyndt at bruge et dap halsbånd og det virker rigtig godt på ham, selvfølgelig sammen med en masse træning og tålmodighed.

    Du kan læse mere om min succeshistorie i den tråd der hedder jubii, skal nok lige finde et link:-)


  • #7   14. okt 2009 nej nej han skal skam heller slet ikke rende løs smiley forventer ikke at han kommer til at lege med andre hunde bare at han lærer at ignorerer dem smiley

    hundene til træning mødes vi en gang imellem også med uden for træning, men som sagt så kender han dem efterhånden, og det går skam rigtig fint, så det var mere at komme ud og møde fremmede hunde smiley

    tak for linket smiley tror faktisk jeg har været inde og læse det smiley


  • #8   16. okt 2009 Steffani A :

    det var da trist.. tror desværre også at meget af det er min egen skyld, jeg er meget nervøs for om der nu sker noget når vi møder andre hunde.. for vil for intet i verden miste min dejlige Oskar...
    for tit når min kærste går med ham reagerer han slet ikke så voldsomt...
    derfor ville det være vildt dejligt med en masse gå tur kammerater!!! så jeg også lærer at slappe af!


  • #9   16. okt 2009 ved oskar er det lige omvendt.. han brænder totalt af når den anden hun kommer tæt på, men hvis de så bliver sluppet løs sammen ( Selvfølgelig kun hvis vi kender den anden hund og ejer, og han eller hun siger god for det ) så tager de lige en runde og så slapper han af igen...

  • #10   17. okt 2009 Hej smiley


    Altså, nu ved jeg ikke om dolly kan bruges, men hun er meget rolig, og er glad for store hunde, da vi selv har vores bella, som er amstaff ligesom oscar,. Måske det var noget?

    Du kan bare skrive, vi vil gerne hjælpe dig.
    Sig endelig til smiley Vi bor i sønderborg


Kommentér på:
hjælp til træning sønderjylland

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce