{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
902 visninger | Oprettet:

hjælp til træning. {{forumTopicSubject}}

Jeg har her for 14 dage siden fået mig en super dejlig genbrugs hund på et 1 år og snart 4 måneder. Det har gået fint og uden de store problemer.
Men det ene problem vi har er at hvis jeg går ud med ham i haven uden snor på vil han ikke altid med ind igen? så skal jeg gå ind og så lukke hoved døren før han gider at komme hen til døren, når han er tæt på åbner jeg igen og han træder lidt tilbage. Men så hvis jeg vil lukke døren igen hopper han inden for. Men det underlige er at når vi er ude at gå også uden snor, så kan jeg sagtens kalde ham til mig og når vi kommer et par meter ind på grunden efter en gå tur slipper jeg han og han går pænt med igen.
Men devsærre ikke i det her tilfælde.. hverken kalden, godbider eller legetøj kan lokke ham? Han sikker ikke af og er maks 10 meter fra mig...

Der er ingen problemer indenfor overhovedet.

Er der nogle gode råd til hvordan jeg kan træne det?

Vi starter på hundetræning i morgen formiddag...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hjælp til træning.
  • #1   30. nov 2013 Nu har jeg aldrig haft en genbrugshund - så jeg har ikke det problem, at jeg skal træne fejl indlæring væk.

    Et af mine helt centrale punkter er, at have et helt sikkert indkald. Det prioterer jeg helt vildt højt - så det SKAL lykkedes hver gang

    At være ude i haven er jo et meget trygt og sikkert sted for hunden at være - og når jeg kalder ind fra haven, bruger jeg aldrig mit almindelig indkald, som for mig er hundens navn.

    Så jeg har et andet indkald - have indkald. Og det træner jeg på samme måde som meget andet - nemlig belønning og mad hver gang.

    Det skal være akraktivt at komme ind og være sammen med mig.

    Håber det giver mening


  • Finn BC
    Finn BC Tilmeldt:
    nov 2012

    Følger: 1 Hunde: 1 Svar: 43
    #2   1. dec 2013 Hej

    Du skal blot starte din "genoptræning", som om han var hvalp - Dvs. Du skal være meget tålmodig og give hunden alt den tid som der er brug for med kærlighed og varme, så skal du se, hunden finder ikke noget sted i verden der er bedrer end ved siden af dig eller sammen med dig.
    Start med de basale kommandoer, som her og hundens navn - øv det øv det og øv det.
    Du er jo stadig lidt fremmed for den - der skal gå en rum tid, før hunden finder sig fuldt og helt tilrette. Det koster faktisk ret mange godbider, og nogle af de aller bedste godbidder, nemlig noget som hunde næsten vil gøre hvad som helst for at få fat i - det er dem du skal bruge som træning og animation.

    Jeg har selv en "omplaceret" (det vil jeg helst kalde dem) Border Collie og på et år og et par måneder er jeg nået fra kursusklasse til B-klassen i DcH - I dag har jeg en hund der er ufattelig glad for mig, men som dog stadig har lidt leven fra sin hvalpetid, hvor der manglede socialisering - lige den har jeg endnu ikke fået 100% styr på, men stoler og tror på, at det nok skal komme, nu hvor hun nærmer sig de 2 år og 3. løbetid.

    Så det er bare om at klø på, både ude og inde - lær din nye hund at være meget glad for dig, og at det er hos dig, det er vildt lækket at være.

    Venligst
    Finn BC


  • #3   1. dec 2013 Mange tak for svar!
    Jeg synes selv vi er nået lang på den korte tid jeg har haft ham.

    Jeg spurgte min nye træner til råds og han snakkede om at det måske kunne være den troede den ikke ville komme ud igen? Så jeg skulle træne at gå ind af døren, godbidder, lukke døren, og så lidt efter så åbne og gå ud igen. Så ville han mene det kom ret hurtigt. For han er utrolig lære nem!


Kommentér på:
hjælp til træning.

Annonce