{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  corona 18
  • #2   10. feb 2021 Det er godt nok under al kritik, at de ikke kan/vil levere det man har en aftale om.

  • #4   10. feb 2021 Jeg så Clemens kalder jorden i går.
    Det handlede lige netop om vaccinerne, og det er vist mest EU's skyld, fordi de ikke har bestilt nok, og fordi de ikke har betalt nok til fremstilling af en vaccine i sin tid.
    EU's svar dertil var, at de ikke ville betale mere, da det jo ikke var sikkert at vaccinen virkede.

    Min mening er, at man aldrig skulle have givet EU liv til selv at bestemme over hvordan og hvorledes med vaccinerne.
    Følgerne ser man jo nu.
    Det havde vist været bedre, hvis man have bibeholdt at hvert land avde medbestemmelse


  • #5   10. feb 2021 Søren så smuk en hund. smiley
    Hvor er det tarveligt med raceforbudet, ellers sd der nu enAmStaff hjemme hos mig


  • #6   10. feb 2021 Apropos EU, så hørte jeg, at man var blevet enige om størrelsen på det pengebeløb, der skulle ydes som covid-kompensation. Man omtalte det som en særdeles positiv ting. Glemmer man helt, hvor pengene kommer fra? Mit forsigtige gæt er, at hver gang EU udbetaler en krone, så koster det os almindelige skatteborgere to kroner. Administration i det eventyrland koster vist en del.

    Haha, Chili var lige så tykhovedet som fede Dorit. Men Dorit har federe lår smiley


  • #7   10. feb 2021 op til flere gode grunde til Dexit ....


  • #10   11. feb 2021 Altså John, vi hjælper grækere og italienere med økonomien, fordi de ikke selv kan administrere den. Hvad galt er der så i at hjælpe sjællænderne med deres små problemer? smiley

  • #14   11. feb 2021 Isabelle
    Sammenligner du lige frontpersonale med dumme mennesker, som ikke kan finde ud af social afstand og afspritning? Spændende! smiley


  • #18   11. feb 2021 Jeg sidder nede i sommerhuset, og radioen er stillet ind på den lokale P4. I går var der et indslag om, at der i Tønder er 2-4 coronasmittede totalt set. Og at beboerne i området har svært ved at forstå, hvorfor der skal være så mange restriktioner.

    Det kan jeg jo for så vidt godt følge dem i.


  • #20   11. feb 2021 True. Men vil det mon ikke også gælde om 1 måned, 6 måneder og et år?

    Hvor længe kan landet være lukket ned, i et forsøg på at kontrollere noget, som vi ret beset stadig ikke aner en skid om?


  • #22   11. feb 2021 Ja, hvor mon vinterferien går hen, hvis de lukker Bornholm og de andre øer op? Vi har stort set ingen smittede herovre, det kommer til at ændre sig, når folk skal herover og nyde friheden.

  • #23   11. feb 2021 @ Rikke ... enig ... men husk det er heller ikke egentlig det regeringen vil, men presset er enormt fra erhvervslivet og fra de partier der ønsker deres stemmer ... og det er ved gud et dilemma ... for de fleste fagfolk siger at det kun vil koste flere smittede, og ja hvis det bliver mange nok, så kommer der endnu en nedlukning, altså på den anden side af at sundhedspersonalet lige skal igennem endnu en mega presset tid, at der kommer flere døde, og måske i fremtiden en øget udgift fordi en del af de smittede ender med sen-følger ....dette for ikke at holde fast og sørge for at flere er vaccinerede inden vi sætter folk i flow ..

  • #24   11. feb 2021 Hanne - Hvori mit skriveri finder du, at jeg beskylder politikere?



  • #25   11. feb 2021 Rikke ... det skriver jeg altså heller ikke ... det er bare en konstatering ..

  • #26   11. feb 2021 Man kan da godt komme til Bornholm....? Og alle andre danske øer.

    Naboens håndværker har fået corona. Så ungerne fortalte mig, at de “gemmer polakken i kælderen” smiley smiley smiley


  • #27   11. feb 2021 Et lille musikalsk indslag smiley

    https://www.facebook.com/100009678331939/posts/1388215304844401/


  • #28   11. feb 2021 De vil pivåbne bl.a. Bornholm, fordi vi er så godt som smittefrie.
    Vi bliver det nye Dubai smiley


  • #30   11. feb 2021 Det kan være svært for visse at følge med....

  • #31   11. feb 2021 Ehm Rikke, Bornholm har ikke været lukket. Hurtigfærgen har været lukket (er den det endnu?), men ikke øen - eller andre danske øer, for dens sags skyld.

    Og nej, I bliver selvfølgelig ikke det nye Dubai smiley I har hverken overdådige casinoer, smukke kvinder i overflod eller sol og sommer. Så rolig nu, Bendtner og vennerne kommer næppe til down town Rønne og holder mandefrokost lige foreløbigt smiley


  • #34   11. feb 2021 Isabelle, skal vi skride til Bornholm, drikke os standerstive, synge “Fisserne går baglæns” på torvet i Rønne imens vi gnider os ind i håndsprit?

    Ps. Håndsprit føles utrolig koldt i frostvejr. Måske Søren vil tage med som håndspritssmører? Nu hvor Bendtner nok ikke gider med?


  • #35   11. feb 2021 Hvis man nu havde fulgt med i medierne.....John linkede sågar i #21 til én artikel lige før jeg svarede i #22 - det var grunden til jeg svarede.
    Når nogen skriver noget, prøver jeg lige at undersøge, hvad de snakker om, hvis jeg synes det lyder så vanvittigt som I 2 åbenbart mener, det gør.






  • #36   11. feb 2021 Men Rikke, Isabelle spørger om Bornholm er lukket. Det er vel relativt nemt at svare ja/nej, i stedet for at få et lille anfald?

    Og tror du, helt seriøst, at Bornholm bliver det næste Dubai? smiley Folk tager sgu da ikke til Dubai fordi der ikke er corona. De tager dertil fordi de er LIGEGLADE med corona. Kan du se forskellen?


  • #37   11. feb 2021 Bornholm er jo bare lukket ned, som resten af DK. Hverken mere eller mindre. Og både Tønder og Skive er på listen, så bare rolig, det er dér alle tager hen smiley

  • #38   11. feb 2021 Det er sgu da med til at gøre Bornholm attraktivt, hvis man kan være nogenlunde sikker på ikke at skulle opleve Bendtner eller nogle af de andre semikendisser.
    Og ja,Bornholms turistbureau, I må gerne bruge argumentet kvit og frit.


  • #40   12. feb 2021 #39 ellers er Haderslev altid et besøg vær smiley eller Måske Christiansfeld, honningkager er altid lækkert og jeg giver kaffe smiley

  • #41   12. feb 2021 Kom glad, men Als er ikke nævnt som det næste Dubai smiley Vi kan lave en Sønderjysk rundtur, med kafffebord hos Bodil smiley


  • #44   12. feb 2021 "Spøg tilside: Når jeg stiller et spørgsmål, er det fordi jeg gerne vil vide noget, jeg ikke ved. Det er ikke for at få at få et ikke-svar omhandlende, hvad nogen synes, jeg BURDE vide."

    Og jeg svarede præcis hvor du kunne finde det,. når du nu ikke selv havde set nyheder, hørt radio eller ikke selv har kunnet finde det i din egen netavis selvom de faktisk havde en artikel i går, d. 11. feb. kl. 18.13.

    Men Isabelle - en anden dag, hvis du er i så store vanskeligheder, og er så enormt interesseret i en afkodning af mit, åbenbart, enormt svære skriveri, så er du velkommen til at sende mig en privatbesked. Vi kan jo ikke have, du ikke forstår noget, du så gerne vil vide....


  • #45   13. feb 2021 Er der mon nogen her der er blevet vaccineret og har lyst til at fortælle, hvordan det foregik?

    Jeg blev vaccineret i går og synes faktisk det var lidt noget sjusk. Blev vaccineret i Esbjerg, hvor det foregår på testcentret.
    Der bruges samme ind- og udgang til test og vaccine, så man lægger lige ud med at vente i kø sammen med folk der skal testes evt pga symptomer osv. - var jeg ældre/sårbar ville jeg ikke være tryg ved den løsning.
    Først når man kommer helt ind bliver folk til vacc sendt i en kø for sig selv.

    Når man skal ud igen følger man en smal gang bagom test-båsene - altså hvor folk kommer ud fra test.
    Det er altså ikke nemt helt at undgå at komme tæt på dem der testes.

    Som ekstra bonus er der ikke oplysning om bivirkninger - kun at man kan opleve ømhed omkring indstikstedet, intet om feber, hovedpine osv. som en del oplever - havde jeg ikke vist ad andre kanaler at det er normalt, ville jeg da formentligt have været bekymret.

    Så ja, er nok lidt nysgerrig efter hvordan det foregår andre steder?



  • #47   13. feb 2021 Der var også observationstid her - 3 min hos vaccinationspersonalet umiddelbart efter og så 15 min i et område bagved.

    Jeg var også meget overrasket over der ikke var mere info om bivirkninger.
    Jeg startede nyt job i almen praksis for to uger siden, og der har været flere opkald fra folk med bl.a. feber efter vacc. Det giver jo så god mening nu, når der slet ikke informeres om det - de kunne jo bare give en lille folder med e.l. hvis de ikke vil stå og fortælle om det til hver enkelt.

    Jeg var i hvert fald noget forundret over det hele. Mange der vaccineres nu er jo sårbare og har isoleret sig længe, og så sendes de af sted til at stå i kø blandt potentielt smittede.


  • #48   14. feb 2021 @ Michelle ... af nysgerrighed, hvilken vaccine fik du ?

  • #49   14. feb 2021 Astrazeneca. Tror nok det er den stort set alle sundhedsansatte får tilbudt nu om stunder - i hvert fald er det den alle mine bekendte i sundhedsvæsenet har fået tilbudt.

    Jeg vidste godt man kunne få bivirkninger i form af feber o.l. men er du vimmer jeg havde det ringe i går. Havde feber hele natten og fik så hen ad morgenen sindssyg hovedpine og mine øjne gjorde ondt - som i hvis man kan forestille sig at have dunkende hovedpine, men i hvert øjeæble.
    Det forsvandt så lige så stille hen over aftenen, men nøj jeg håber 2. stil er mere nådig


  • #50   14. feb 2021 Åh jeg bliver helt nervøs for min far. Han er 84 og skal vaccineres på onsdag. Tror jeg hapser en overnatning hos ham

  • #51   14. feb 2021 Han får jo formentligt Pfizer pga alder - uden at vide det med sikkerhed, så tror jeg ikke hyppigheden af bivirknibger er lige så stor. I hvert fald er det jo kun AstraZeneca der lige nu tales om pga de mange, der oplever bivirkninger og dermed sygemelde sig.

  • #52   14. feb 2021 har godt hørt om at der rapporteres om flere bivirkninger end forventet ved den vaccine ..

    Staff .... måske det ikke er den han får ?

    jeg er ikke glad hvis det er den jeg får tilbudt når tid kommer, bivirkningerne er en ting, dækningen en anden ... jeg ved jeg ikke vil føle mig særlig tryg alligevel ved at have fået den ...


  • #53   14. feb 2021 Ja det er den han skal have. Troede de havde samme bivirkninger

  • #54   14. feb 2021 nej Pfizer og Moderna får ikke rapporteret nær så mange bivirkninger lader det til, og dækningen er jo meget bedre ....

  • #55   14. feb 2021 Okay. Så er jeg meget glad for, at det er den han skal have smiley
    Må hellere tage en overnatning med ham alligevel. Men både han og jeg glæder os over, at det endelig er hans tur smiley
    Det var dog ret svært at få en tid i bookingsystemet. Jeg måtte booke en i en anden kommune. Kunne ikke få noget i nærheden. Men pyt, jeg køre ham gerne


  • #56   14. feb 2021 Staff - bivirkninger ved Pfizer kan også være feber, hovedpine osv. Men åbenbart er %-delen der får disse bivirkninger væsentligt højere end forventet. I forsøgene var det vist 10% men i praksis er det så væsentligt flere (læste et sted 1/4 af de der fik den).
    Kan jo selvfølgelig ikke udelukke at det samme gælder de andre, men indtil videre har jeg i hvert fald ikke hørt om samme problem ved Pfizer og medierne skriver jo ikke noget om det smiley

    Altså en dag med feber og massiv hovedpine er helt sikkert bedre end at få corona - men træls er det jo alligevel.

    Ift dækning er 60% jo bedre end 0%, og eftersom man næppe kan forvente at kunne sige nej nu og så bare få tilbudt Pfizer i stedet, så sagde jeg ja tak.
    - men det kan da være jeg fortryder, hvis de dropper at bruge den pga bivirkninger så folk fra nu af får tilbudt en anden smiley


  • #57   14. feb 2021 Helt enig Michelle. Jeg er også glad for, at han skal vaccineres og absolut bedre end corona. Han har kol og en ikke aggressiv kræft-form. Så han ville helt sikkert ikke klare en omgang corona.



  • #58   14. feb 2021 jeg håber på at der kommer en beslutning om at folk i øget risiko for problematisk forløb hvis de smittes skal have pfizer eller moderna ...ligesom de har besluttet ved ældre over 65 ...

  • #59   14. feb 2021 Jeg er ikke vaccineret endnu, men på telefonen til den afdelingen på sygehuset jeg er tilknyttet, siger de at alle tilknyttet afdelingen som er på immundæmpende medicin bliver indstillet til vaccine, og at de starter med at vaccinere i marts. Så jeg er spændt på om jeg snart modtager en indkaldelse , må erkende jeg ikke rigtig tror på noget før indkaldelsen er der.

  • #60   14. feb 2021 60-70% og de sidste 30% der får corona får et meget mildere forløb. Jeg kan godt overleve at få en mild influenza-agtig sygeperiode... jeg vil næppe tage mine chancer med en slem gang corona inkl. senfølger...

    Det er ok med mig at få Astra Zeneca..

    Og alle omkring mig har fået Pfizer vaccinen og de fik rimeligt trælse bivirkninger, men ingen sygemeldinger -jeg er dog ikke helt sikker på dem jeg kender ville have sygemeldt sig ligegyldigt hvad smiley smiley


  • #61   14. feb 2021 Jeg synes ikke jeg sygemelde mig for ingenting, men jeg havde helt sikkert ikke kunnet gå på arbejde som jeg havde det i går.
    En af lægerne på mit nye job fik Pfizer da de startede med at vacc på plejehjem. Hun fik også bivirkninger men ifølge hende selv var hun blot lidt sløj dagen derpå.

    Om det er pga forskel på vaccinerne eller rent tilfældigt aner jeg jo ikke - der må jo nødvendigvis være en del der ikke får bivirkninger hvis "kun" 1/4 oplever dem - med AstraZeneca altså.


  • #62   14. feb 2021 @ Rikke ... jeg hørte forleden at man ikke får beskeden i e boks før den vaccine man skal have er kommet ... så det bliver nok ret tæt på vaccinationsdato...

    @ Michelle, man har trods alt ikke hørt om Pfizer og Moderna at de har nedsat farten af vaccine fordi der var mange bivirkninger, det har de gjort i Nordjylland med Astra da de ellers er bange for ikke at kunne bemande sygehusafdelinger .. er det ikke også i Sverige eller Norge de er stoppet med den ?


  • #63   14. feb 2021 Jeg har fulgt lidt med i tråden og nu kommer jeg lige med lidt spørgsmål ift. vaccination. Jeg er meget langt nede på listen - ung, ikke i risikogruppe, sundhedsuddannet men arbejdsløs pt... regner man med at alle (som ikke får det tilbudt på arbejdsplads o.l.) skal vaccineres i testcentre? Hvordan synes I det er foregået?

    Jeg spørger fordi jeg er nåleskræk og er hunderæd for sådan en samlebånds-vaccine. Har altid haft brug for god tid, lidt småsnak, indføling med situationen. Mulighed for at kunne komme ned at ligge osv. Jeg ved godt, at jeg ikke kan sidde og beklage mig, jeg er bare glad for, at vaccination er en mulighed.
    Men jeg er også lidt nysgerrig på at høre, hvordan det foregår - hvordan synes I stemningen har været?


  • #64   14. feb 2021 Hanne - præcis, jeg regner også med, at når vi kun har hørt om det ved den ene, så er det nok ikke et udbredt problem ved de andre.

    Funke - nogen steder har man vaccinationscentre et andet sted end testcentrene. Men jeg ville antage det alle steder er ret samlebåndsagtigt, det er jo massevaccination og vil være det også når de næste grupper skal i gang.


  • #65   14. feb 2021 Her i Århus er det ikke på et testcenter, de har lavet et vaccinatonscenter nede på havnen , det er i hvert fald det de har vist i nyhederne.

    Hanne : Ja den kommer når den kommer . Skal have fat i dem i løbet af ugen af andre årsager, så tænker jeg lige at jeg spørger om det er korrekt det med alle på immundæmpende medicin, har nemlig ikke selv hørt det men læste en skrev det på leverforeningens fb-side smiley


  • #66   14. feb 2021 Uha det bliver jeg da godt nok lidt nervøs over. Det er lige præcis sådan noget hurtigt-videre-næste der trigger min panik. Og så tager det endnu længere tid at få klaret. Nå, men det var ikke for at virke utaknemmelig, jeg må følge lidt med i hvordan det går. Kunne bare ikke dy mig for lige at høre ad smiley

  • #67   14. feb 2021 Fünke jeg tror det er vigtigt at du melder ud, til den der skal vaccinere. Tro mig! Der er mange der har det som dig. Det skal du ikke få ondt i maven over.

  • #68   14. feb 2021 Ja, det tror jeg også smiley jeg tænker også at det må de jo næsten være vant til med så mange der skal vaccineres på samme tid.

  • #69   14. feb 2021 D
    Ja det er jo stort set hele Danmarks befolkning smiley


  • #70   14. feb 2021 Isabelle - hvis du kommer til Aabenraa og omegn så må du lige slå et smut forbi Rødekro og hilse på de langbenede løbetosser smiley

  • #72   15. feb 2021 Rikke min mor er på immun-dæmpende medicin med autoimmun sygdom og problemer med det respiratoriske system osv osv. hun har pænt fået at vide at det ikke er ensbetydende med hun DØR hvis hun får corona og derfor er hun ikke i en af de grupper der får først...

    Godt hun bor i Tønder smiley


  • #73   15. feb 2021 Meget fornuftig at tyskerne. Danmark burde gøre det samme.

    Man burde aldrig have givet EU eneansvar for vaccinerne. Det eneste der er kommet ud af det er at de har købt alt for lidt vaccine.


    https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-12-22-tyskland-gaar-enegang-og-koeber-vaccinedoser-udenom-eu?fbclid=IwAR0i9R45lZTlPEb__puOAox2CpfUnzThAH3o61QO9liXHe1kIUEwtd7t_sQ



  • #74   15. feb 2021 EU kunne såmænd være udmærket. Idéen er ok. Problemet er blot, at EU bruges som et affaldsdepot for inkompetente og uønskede politikere, som partierne føler, at de skylder noget for lang, ukritisk og tro tjeneste (stemmekvæg).

  • #77   15. feb 2021 Inge, dit link virker ikke.

  • #78   15. feb 2021 https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/fakta-p%C3%A5-dette-tidspunkt-kan-du-forvente-at-blive-vaccineret/ar-BB1dGSkf?ocid=msedgdhp



    Nu vil jeg en tur på testcenter og testes - håber, at den er negativ - men på den anden side, så ville det måske være godt at få det overstået.


  • #80   15. feb 2021 Tak Anni smiley


  • #82   15. feb 2021 Tak John
    Jeg troede at du ville lægge billetmærke ind på min opsparing ??

    Testen var negativ, så nu kan jeg tage hen til lægen smiley
    Så vil jeg lige gå et lille snespor med Gaddafi og så vil jeg tage dynen ned på sofaen, drikke varm hyldebærsaft og romtoddyerne og se nogle film.


  • #84   15. feb 2021 Ej, det er da ikke længe siden du var enormt syg sidst, Anni? smiley
    God bedring.


  • #85   15. feb 2021 Tak Rikke. ??
    Jeg har ondt i halsen, hovedpine og lidt feber.
    Håber ikke, at jeg bliver lige så syg som sidst, for det var virkelig modbydeligt.


  • #86   15. feb 2021 John, de problemer kan jeg befri dig for.
    Bare send dem til mig. ??


  • #88   15. feb 2021 Tak tak, det er nu ikke så slem smiley

  • #90   15. feb 2021 @ Anni ... god bedring, måske du har fået den danske mutation Let Influ ... håber du kommer dig hurtigt ..

    jeg har fundet ud af at jeg er vejr påvirkelig, kan nu konstatere at de dage hvor det har sneet der er jeg helt absurd træt .... kan slet ikke få fat i noget der ligner energi, musklerne er en blanding af varme og halvlamme og hjernen er nærmest på vågeblus, det er fandme ikke rart når man skal arbejde ...


  • #91   15. feb 2021 Tak Isabelle og Hanne. smiley
    Det er ikke sikkert at romtoddyerne hjælper, men de gør det sjovere. smiley


  • #92   15. feb 2021 #91 ..... Det kan sikkert godt være jeg husker forkert ....... men var det ikke dig , der en gang så små mænd i træerne ude i haven ????

    Tag mig det ikke ilde op , hvis det var en anden .... men jeg kom sådan til at tænke på det ,
    da Rom-toddyerne blev nævnt og du sagde de gjorde det sjovere ..... ... smiley smiley smiley


  • #93   15. feb 2021 NITTIB, nej det var ikke mig. smiley
    Men jeg kan godt huske at der var et eller andet med de der små mænd i buskene i haven, men kan ikke lige huske, hvem det var


  • #94   16. feb 2021 https://jv.dk/artikel/nu-er-coronasmitten-i-kolding-den-h%C3%B8jeste-i-jylland-og-fyn-31-smittede-p%C3%A5-skole-med-mange-indvandrerb%C3%B8rn?fbclid=IwAR0hXi3cp0tOVh7ySCazlAFOhhfuMvJY5JuXjLVPRgIYr8fwQ5ne_ITKHHA

    Blandt andet derfor at jeg tog en test i dag da jeg vågnede med symptomer.
    Jeg bor jo næsten ved siden af hvor alle de smittede bor . Og desværre ligger byens bedste supermarked og Lidl også lige op af det område.
    Sidste mandag åbnede skolerne og selv samme dag blev der allerede lukket to skoler på grund af corona.
    Og hvor er det så lige at de smittede handler. Jo jo, det gør de lige netop i mit supermarked.


  • #95   16. feb 2021 Obster : Det er simpelthen så underligt hvordan der vurderes forskelligt fra region til region, som min praktiserende læge sagde i sidste uge, så burde reglerne simpelthen være mere stramme , for det er SÅ forskelligt fra region til region og fra læge til læge, hvordan de lige vurderer hvem der skal indstilles hvornår.

    Jeg er f.eks også stødt på et par stykker med samme leversygdom som mig, som allerede ER vaccineret. Og det er ikke pga deres job, den ene er så stabil at hun er medicinfri og kun går til blodprøvetjek 2 gange årligt, nåh ja og hun er tilknyttet samme afdeling som mig , så vi må have forskellige læger på afdelingen, hun fejler ikke andet.

    Jeg forstår virkelig godt at mange undre sig, og at mange af de ældre og meget syge føler sig overset og føler andre snyder foran, når de gang på gang kan læse om folk der er meget mere stabile og raske end dem, allerede have fået vaccinen. På leverforeningens side er det også meget forskelligt om de transplanterede er blevet vaccineret eller ej, det burde jo altså være på ca samme tid de alle blev det .



  • #96   16. feb 2021 @ Rikke det er noget tid siden min datter spurgte om ikke jeg havde hørt fra Diabetes afd på Skejby, for i Kbhv er man begyndt at vaccinere diabetes patienter med flere lidelser indover ...

    så ja man bliver lidt frustreret ... på Skejby siger de, at de intet ved smiley


  • #97   16. feb 2021 Jeg kan simpelthen ikke forstå man ikke kan lave nogle regler/afspærringer således at butikscentre ikke bruges som varmestuer ... At de butikker der er der må have åbne skal kunne lave adgang til den butik, men folk skal ikke kunne ose rundt ...

    og når nu flere fra Kbhv´s Vestegn står på tv og siger Bilka er hyggeturen, så gå dog efter Bilka, få dem til at stramme om ... kommer der unge i flok så ud med alle end en der så må handle, kommer der familier på tur hvor der er 2 voksne med, så må den ene gå ud med ungerne osv ...

    Kan godt forstå at de mindre butikker er frustrerede i de områder, og så længe folk der ikke retter ind kommer der jo ikke styr på smitten og det går igen ud over de små butikker


  • #98   16. feb 2021 Det var Fredsfyldt:

    https://www.hundegalleri.dk/forum/off-topic/852899-sikke_en_start_paa_dagen__

    smiley smiley smiley

    Kæft, en brandert!! smiley


  • #99   16. feb 2021 Årh den tråd er fantastisk. Min dag blev vildt meget sjovere

  • #101   16. feb 2021 Åhhhh .... det var profil-billedet af hunden , der forvirrede mig .... Anni og Fredsfyldt har samme Vov-hund . smiley smiley smiley

    Sorry Anni .... fordi jeg troede det var dig , der " dinglede " rundt i den brandert ... smiley

    PS: .... men det var dælme en underholdende tråd ... smiley


  • #102   16. feb 2021 NITTIB, ne nej nej, vi har ikke samme vovse.
    Gaddafi er en Glathåret Fox Terrier.

    Men enig, det var en sjov tråd.


  • #103   16. feb 2021 #102 ... Anni .... De minder da lidt om hinanden på profil-billedet ... ha ha ... og jeg er ikke ekspert i forskellen på Glat Fox og Jack Rus , når jeg kun ser hovedet ..... FNiiiiS ...

  • #104   16. feb 2021 Der er en ny vaccine på vej. Den kommer fra firmaet Johnson & Johnson. Vi har bestilt nok af den til at færdigvaccinere mere end 8 millioner. Den slags er vel kun samfundssind, hvis man vælger at donere 'overskuddet' til lande, der ikke har haft samme muligheder.

  • #105   16. feb 2021 Søren, den er jo endnu ikke godkendt.
    'Men håber da, at de godkender den ret hurtig.


  • #106   16. feb 2021 https://www.msn.com/da-dk/sundhed/sundhed/johnson-johnson-s%C3%B8ger-om-vaccinegodkendelse-i-eu/ar-BB1dJBaU?ocid=msedgdhp

    Jeg kan så ikke forstå, at man har købt så mange doser af den her vaccine som kun har en dækning af 66%.
    Det ville da være bedre, hvis man havde købt alle de mange vacciner hos en anden producent som har for eksempel har en dækning på omkring 95 %

    Jeg håber ikke, at jeg bliver spist af med den her som ikke dækker ret meget.
    Men lidt er vel bedre end slet intet.


  • #107   16. feb 2021 Og om lidt når der kommer en ny mutation er de overflødige fordi det kan man allerede se med et par af dem der florerer i forvejen.

  • #108   16. feb 2021 Anni - det er jo 60-70% for fuld beskyttelse. De resterende 30-40% er så for et væsentligt mildere forløb. Så der er altså stadig rigtig god beskyttelse i sådan en fætter.
    Og da man i sin tid begyndte at lave købsaftaler vidste ingen jo hvilke vacciner der rent faktisk blev til noget, så det har jo givet ret god mening ikke kun at spille på en hest - det gør det sådan set stadig ift måske at have flere muligheder ift mutationer.
    Jeg tænker egentligt, at det ville være mere interessant at se på, hvor godt de klarer sig mod de nye mutationer og hvor let de kan tilpasses kommende mutationer


  • #110   16. feb 2021 jeg vil da også tage den ... men kunne jeg vælge mlm en med 66% dækning og en med +90% så ved jeg da godt hvad jeg helst ville vælge ...

  • #111   16. feb 2021 Hanne - for mig ville det så også afhænger af hvordan de klarer sig mod mutationerne men det ved vi jo ikke så meget om endnu

  • #112   16. feb 2021 Michelle, det har du selvfølgelig ret i, og jeg kunne ikke finde på at takke nej.
    Men lige som Hanne, ville jeg da vælge den med størst dækning hvis der var frit valg.


  • #113   17. feb 2021 Jeg tager hellere Sputnikvaccinen end Astra Zenicas men mon EU overhovedet vil overveje noget, der er russisk? Mon ikke de sætter politik over menneskeliv, hvis det kommer dertil.

  • #114   17. feb 2021 Selv om den kun dækker 60% har den til gengæld i forsøgene dækket 100% mod dødsfald, fordi den sænker symptomerne virkelig meget

  • #116   17. feb 2021 Sanne - de har da slet ikke søgt godkendelse til den vacc i EU har de?



  • #119   17. feb 2021 Er der slet ingen, der hæfter sig ved, at vi har bestilt 8mill portioner til ca. 6mill indbyggere? Foruden at vi har bestillinger ved andre firmaer. Vi burde vel max bestille 6mill pr udbyder. Grådighed og mig først er selvfølgelig de riges privilegium.

  • #122   17. feb 2021 Såvidt jeg er underrettet så er 8mill komplette vacciner. De giver sgu da heller ingen mening at bestille 4mill, når nu vi er 6mill indbyggere.
    John, nu er du sjov smiley


  • #124   17. feb 2021 Honey, forklar så lige, hvorledes tallet 8mill relaterer til noget som helst.

  • #127   17. feb 2021 Otte mill giver stadig ingen mening, og hvornår skal vi vaccineres igen? Ingen tror vel på, at vi kan bruge samme vaccine om et år.

  • #128   17. feb 2021 vi har allerede på de to skoler jeg er tilknyttet fået oprettet fast testcenter ... det er jo rigtig godt, dog er der i den grad ekstra administrative opgaver tilknyttet, og opgaver vi vel og mærke ikke får ekstra hænder til ... jeg er jo endnu ikke fysisk inde, men det er 2 af mine kolleger, og ja som en sagde til et teams møde en dag, hvad er det vi ikke skal løse når de her opgaver omkring corona kommer ... vi er på INGEN måde så pressede som sundhedspersonalet er når der er stor smitte og mange indlagte ... men jeg tror ikke mange forestiller sig hvor meget ekstra arbejde situationen også er administrativt . og det er bare på skoler og i dagtilbud ...man skal jo huske at når det er off penge der bruges så skal alt kunne dokumenteres, så udover at selv opgave mængden nok er øget med 20-25% så er der hele tiden nye tiltag man skal sætte sig ind i, og systemer der skal læres ... 2 af mine kolleger har været nede med stress, jeg tænker bare ikke om, men hvornår den næste rammes ...

    Udover det, så nu med den nye teststrategi så tænker jeg ja man finder nogle, men testene er stadig ikke mega sikre ... jeg har en veninde ansat i ældreplejen hvor de blev testet hver dag, altid negative test, men hun fik det dårligt og efter et par dage med negative kviktest, tog hun en PCR test og meldte sig syg, og ja den var så positiv, mens den kvik test der var taget samme dag som PCR var negativ ... om det er testene eller poderne ved jeg ikke, men udover de nu siger de har bestilt nogle der ikke er så trælse at få taget, så håber jeg der snart kommer nogle med større træf sikkerhed, for ellers vil vi stadig få mange der går rundt og er smittebærere selvom deres kvik tests er negative ...

    jeg er så ambivalent med den åbning der jo nok kommer, for hvad er det hele værd hvis det bare kommer en nedlukning igen lidt efter ?

    Så interview med skoleleder fra skole i Kolding som var ramt af den britiske variant, som han sagde før hen med den gl så så vi at med en smittet så var der 3-4 smittede efter nogle dage, med denne var det vokset til 16 smittede på en uge ... så den smitter noget mere og igen vil det jo så sætte sundhedspersonalet under pres og andre behandlinger igen udskydes ...

    der er vist ingen optimale løsninger ...

    jeg tænker så meget på at mange lever i krig, elendighed og undtagelsestilstand i årevis, nogle lærer aldrig andet i deres liv .. og vi er trætte efter et år ...


  • #131   17. feb 2021 Hvordan mon dem i gruppe 6 udvælges?

  • #132   17. feb 2021 #130 Krumme ... nej men kan kunne måske komme lidt længere hen i vaccinations forløbet således at færre blev syge og dermed færre blev indlæggelseskrævende ..

    Jeg kan sagtens se det med Ishøj, men der skal ikke mange smittede til at andre kommuner kan komme op på samme niveau hvis det er den britiske variant det drejer sig om ... som jeg hørte i det fra Kolding så lå de sidste uge laaangt nede på den der incidentsliste, men grundet det udbrud på skolen lå de nu lige efter vestegnskommunerne ... og det er lidt et faktum at den variant jo nærmest overtager lige pt, og det kan jo så gå endnu hurtigere end vi så i og lige efter december med smittetilfælde og indlæggelser ... det har så taget mange uger at komme sig over den omgang og få kontrol igen ... vil vi virkelig hen i et lignende scenarie igen ,,,

    Mange dage da det var værst i december havde vi omkring 3000 smittede, vel og mærke på de gl variant, hvad kan vi så ende med på den britiske ... lad os bare sige at skulle skolen i Kolding være eksempel, og de før jul fik en smittet til at være 5-6 smittede på en uge, nu 16 så er det 3 x så mange, dvs vi kan komme op på små 10.000 smittede... selvom mange måske ikke blive mere syge af den, vil det nu nok efter 1-2 uger kunne belaste sygehusene voldsomt ... så jeg kan godt forstå man er forbeholden og forsigtig..


  • #133   17. feb 2021 Jeg tænker, at det er 8 mill doser, til at vaccinere 4 mill mennesker, når vi fjerner børn, gravide, ammende og nægterne.

  • #135   17. feb 2021 Jeg begynder at tro, at samfundssind først og fremmest drejer sig om personligt at sikre egen røv og så kalde det alt muligt andet.

  • #136   17. feb 2021 ...og hvis vi alle skal genvaccineres om 8 måneder, så er et lager vel klogt nok.

    Selvom jeg også bare synes vi skal dele ud til de lande der ikke har... jeg gyser over tanken om et scenarie hvor vi "rige" tager sikrede og vaccinerede ned til lande som af nød er afhængige af turisme og smitter lokalbefolkningen der... det er til at brække sig over!


  • #137   17. feb 2021 Hmm nu har jeg fået invitation til vaccine. Jeg regnede med, at jeg var i gruppe 12. Det er jeg så åbenbart ikke.
    Der er så bare ingen ledige tider smiley


  • #138   17. feb 2021 Hvad med nabo kommunen?

  • #139   17. feb 2021 Nope, heller ingen smiley
    Jeg har lige været i nabo-kommunen med min far i dag til den første vaccine, men den er slet ikke på bookingsystemet denne gang- Da jeg skulle booke til ham, var der også mange steder i Aalborg, dog alle optaget, men de er heller ikke på nu.


  • #140   17. feb 2021 Staff - der var også kun en dag med ledige tider da jeg skulle booke. Man kan dog booke ved andre centre også og der lægges åbenbart løbende tider op, så det kan ske der så er kommet ledige tider hvis du kigger i morgen.

  • #141   17. feb 2021 Ja jeg kigger bare ind løbende. Har sågar kigget en kommune over 50 km væk, men der er også optaget.

    Synes bare det er underligt jeg skal have nu. Det havde jeg slet ikke regnet med.
    Ikke engang min ældste datter som er mor til en med cystisk fibrose, har fået den tilbudt endnu


  • #142   17. feb 2021 Bor i i samme kommune?
    Der er nemlig ret stor forskel på hvor langt de er kommet rundt omkring.
    Min bedstefar på omkring 87 er ikke blevet tilbudt endnu, fordi han ikke får hjemmehjælp. Han har KOL, kunstig hjerteklap mm.
    Min bedstemor (de er samboende) har, fordi hun får hjælp til personlig pleje.
    I nabokommunen har de vaccineret (eller er i gang med) ældre over 85 uanset hjælp i hjemmet.


  • #143   17. feb 2021 Ja vi bor i samme kommune, samme by smiley Min far hørte under gruppe 5 og har som sagt for det første stik i dag

  • #145   17. feb 2021 Super. Tak for det Bodil smiley

  • #147   18. feb 2021
    https://jv.dk/artikel/endnu-en-skole-i-kolding-er-ramt-af-stort-smitteudbrud-i-l%C3%B8bet-af-f%C3%A5-d%C3%B8gn-er-25-elever-og-ansatte-testet-positive?fbclid=IwAR22mFQHmB4G4p6n4SOUHvCuSZ3JUKnKniwLkCJ1Qd1XqdDoD4TT3Bzl5SE

    Det kører ikke godt i Kolding, tænk, at vi nu her en Danmarksrekord, en andenplads som vi vist godt kunne have været foruden.
    Det er vist 4 gang at den her skole lukker på grund af corona.
    Det værste er, at det lige er i mit kvarter, og byens bedste supermarked og Lidl, hvor jeg handler ligger lige på grænsen til den ghetto, hvor alle de smittede bor.

    Jeg tror, at det vil være klogt hvis jeg igen handler i den anden ende af byen for at undgå de steder, hvor alle de smittede handler.
    Er jeg sart ? Måske, men bedre at forebygge frem for at prøve på at helbrede.




  • #149   18. feb 2021 Anni, det er rigtig uhyggeligt med Kolding for tiden. smiley

    Kom op i Sydbyen hos os og handl i Lidl og Liva. smiley


  • #150   18. feb 2021 Hvis man bor et sted, der har levering, så er nemlig.com da en god idé.
    Jeg bor 'forkert', men ville nok heller ikke bruge dem, for jeg vil se, dufte og røre ved mine varer. Dette gælder især frugt og råt kød smiley


  • #151   18. feb 2021 Hmmm ... Så Søren U ... er een af dem , der går og snuser og gramser på de varer , vi andre skal købe ??? smiley

    Og så i disse Corona-tider smiley ...... Og John synes det er Ok ??? smiley


  • #153   18. feb 2021 Coronaen har ikke fået mig til at blive bange. Jeg spritter af (af lyst), holder afstand (af lyst) og bære maske (fordi loven forskriver det).
    Herren giver, herren tager. Bliver det ikke corona, så bliver det kræft, færdselsulykke, blodprop, madforgiftning eller noget helt femte.


  • #154   18. feb 2021 John, jeg gider ikke Føtex'erne i Kolding.
    Vi har to privatejede Liva i Kolding, det er Danmarks bedste supermarkeder.


    Søren, jeg er sådanset hellere ikke så bange for at blive smittet, på trods af jeg er i højrisikogruppen. Jeg overholder også restriktionerne, spritter holder afstand og bærer maske selv om jeg er fritaget. Og meget vigtig, jeg spritter når jeg går ud igen. Men man behøver jo ikke ligefrem udfordre skæbnen og rende derhen hvor alle de smittede er.
    Så kører jeg da bare til den anden ende af byen og handler.


    Skrigehunden, jeg kommer lige fra Liva i Domhusgade. Godt at vi har to af dem. smiley


  • #155   18. feb 2021 Skrigehunden, nu er det desværre også kommet hen til din ende af byen.
    Nu handler jeg ind i Rema 1000 i Nr. Bjert når jeg er på hjem fra stranden med Gaddafi.
    Der er vel ikke så mange smittede som render rundt der.


    https://www.tvsyd.dk/kolding/endnu-en-skole-i-kolding-ramt-af-stort-smitteudbrud?fbclid=IwAR118kppUi6jM7FM0hDivQSyTRhmr_Jz71mSW2FmNW7y4Ds3rQ_tQzFCowk


  • #158   18. feb 2021 Hmmm ... Så Søren U ... er een af dem , der går og snuser og gramser på de varer , vi andre skal købe ???

    NITTIB, nu er det sådan, at der hænger masser af engangshandsker i grøntafdelingen som ansvarsbevidste borgere tager på når de handler "tag selv" frugt og grønt, og slagteren lægger vel hellere ikke kød ud uden at det er pakket forsvarligt ind.
    Så hvor er problemet ?
    Jeg har det lige som Søren, jeg vil også se min frugt/grønt og kød inden jeg køber det.


  • #159   18. feb 2021 John, det var en skrivefejl fra min side, jeg mente SDR. BJERT.
    Det er en fin forretning med god service..
    Jeg holder ind og handler der sommetider når jeg har været ved stranden med Gaddafi.


  • #161   18. feb 2021 #158 .... Anni .....

    " Så hvad er problemet "


    Problemet er -----> dem der ikke gør det.


  • #163   18. feb 2021 John
    I går vel ikke to personer ind i butikken?
    FYYYYYYYYYYYYYYYYYYY HA


  • #165   18. feb 2021 Anni, det kam jo nok ikke undgås, vi må bare tage de forholdsregler, det er muligt og håbe på det bedste.

    Vi har en super lækker Rema i syd, oppe ved Føtex m.v. De eneste suspekte dér, er nok min mand. smiley


  • #166   18. feb 2021 Vi går aldrig to ind for at handle. Det er jo synd for den tredje, som så må blive ude i bilen.

  • #168   18. feb 2021 Det med at man kun skal have et stik lyder jo godt, men til gengæld har den kun en dækning på 66 procent.
    Jeg vil nu hellere stikkes to gange og være dækket 94 procent


  • #170   18. feb 2021 John
    Så bliver det spændende at se, hvem de fire heldige bliver. Jeg holder med Anni og Skrigehundens mor


  • #172   18. feb 2021 Nåh, du mener fire stik til hver. Jeg troede, at det var i alt smiley

  • #174   18. feb 2021 det der sker i Kolding viser jo lige nøjagtig hvorfor myndighederne har holdt så fast, det er netop den britiske variant der er skyld i at smitten der har bredt sig så hurtigt ...

    men desværre er det nok den vej det vil gå, regeringen kan ikke stå for presset om genåbning, selv om de oprindelig nok gerne ville være nået længere med vaccinerne inden ...

    jeg vil sige at med en vaccine med 66% dækning vil jeg ikke føle jeg får min frihed tilbage i særlig stor udstrækning ... og ja uanset der er mange risici for død, så er jeg ikke så sej at jeg bare trækker på skulderene og siger døden skal have en årsag, jo men jeg behøver ikke udfordre den yderligere og jeg ønsker at sikre mig så godt som muligt ... ellers kunne jeg også bare have fortsat min rygning efter blodprop nr 1 ... jeg synes stadig der er en stor del af livet jeg gerne vil opleve, om jeg er bange for at, næe ... men jeg føler mig altså ikke klar ... derfor vil jeg gerne for at føle mig tryg ved at udforske en del endnu gerne have en vaccine med så høj dækning som mulig ...


  • #175   18. feb 2021 John, så er det da godt at jeg ikke er bange for at blive stukket.
    Jsg ligefrem glæder mig til at jeg kan få dobbelt portion smiley


  • #176   19. feb 2021 Men Hanne den har jo netop i forsøgene haft 100 % beskyttelse mod døden. Den nedsætter symptomerne markant hos de vaccinerede, der alligevel bliver smittet. smiley

    Den giver samme frihed, som du har haft hver vinter, når både Roskildesyge (elsker det engelske navn winter vomiting disease) og influenza raserer Danmark. Begge sygedomme har også deres portion af liv på samvittigheden


  • #178   19. feb 2021 Krumme, det undrer hellere ikke mig at Ishøj og Kolding er hårdt ramt.
    Jeg bor jo nærmest op og ned af en ghetto og ser, hvordan de opfører sig.


    Angående corona og vaccinen, så er jeg da så egoistisk, at jeg gerne vil have den der har den bedste dækning. Om det er et eller flere stik er lige meget.
    Og det er ikke fordi jeg er bange for at dø, for det er jeg ikke, men jeg er bange for at jeg skal ligge i respirator og være hønesyg gennem længere tid. Corona sætter sig i luftvejene og der har jeg jo i forvejen et kæmpe problem.


  • #179   19. feb 2021 Gud, hvor er I racistiske smiley smiley

  • #182   19. feb 2021 Krumme, enig, vi kommer nok aldrig af med corona, men vi lærer at leve med den akkurat som med influenzaen. Da den kom, var det jo også en katastrofe.

    Fra på mandag er alle skoler, børnehaver mm foreløbig lukket en uge her i Kolding.
    Den ene skole - den med flest indvandr børn er lukket ned for 4 gang. Det har de andre skoler ikke været. Og så kan man jo undre sig over hvorfor det netop er den skole det er galt med den ene gang efter den anden.
    Jeg var lige forbi den ene ghetto for en times tid, og ganske som sædvanligt, så stod der igen en minimum 15-20 mænd i alle aldere, røg lod sodavand og så sandeligt også øl gå på omgang. Det har de altid gjort, men synes da godt nok, at de kunne tage sig lidt sammen og stoppe deres forsamlinger når nu det står så galt til her i byen.

    De næste par dage kommer der et mobilt testcenter til Kolding som kommer til at holde flere forskellige steder.
    Det er jo en ganske god ide, men spørgsmålet er så om det hjælper når folk i forvejen ikke gider at overholde forsamlingsforbudet.


    profilbillede
  • #183   19. feb 2021 Anni: Et af problemerne er jo at en kæmpe procentdel af "farvede", i ghettoerne, har astma (påstår de), og derfor ikke kan bruge værnemidler ... og af en eller anden årsag, så betyder det også, at de ikke kan holde afstand og have en ordentlig håndhygiejne.
    Det er hvad dem der arbejder i discountbutikkerne, i ghettoerne, i min kommune observerer.
    Og sjovt nok så er smittetallene lige der stigende.


  • #184   19. feb 2021 Sanne, enig, og det har intet med racisme at gøre.
    Som skrevet før, så bor jeg ret tæt på en ghetto, og jeg ser, hvordan de opfører sig, det samme gælder i butikkerne, det er det samme som hos dig.
    Jeg fatter simpelthen ikke, at de ikke gør nest muligt for at sænke smitten. Det er mig en gåde, hvorfor de absolut vil øge smitten, det går jo også ud over dem selv.
    Og sørgeligt nok, når man påpeger deres adfærd, så straks bliver racismekortet trukket frem for at forholde sig til fakta.


  • #185   19. feb 2021 Nu starter testene af vaccinen hos gravide.
    Håber at alt går godt for de vordende mødre.

    https://www.msn.com/da-dk/nyheder/other/pfizer-biontech-vaccinen-skal-testes-globalt-p%C3%A5-gravide/ar-BB1dO3tS?ocid=msedgdhp


  • #186   19. feb 2021 En årsag kan jo være, at corona er Allahs straf til de vantro, for ikke at følge Islam.

    Hvis jeg helt og holdent var overbevist om, at det var en straf for de vantro, men jeg var troende, så holdte jeg heller ikke afstand. Hvorfor holde afstand, hvis jeg ikke kan rammes, da jeg ikke skal straffes?

    Jeg behøver ikke engang være troende, hvis man bor og omgås i et miljø, hvor alle forventer at man er troende, så skal der altså en seriøs mønsterbryder til at følge regeringens anbefalinger.

    Jeg kan godt forstå, at de ikke har samme forudsætninger i forhold til deres baggrund for at kunne holde samme afstand som os andre.
    Jeg har mere end 40m2 til hver især af manden, jeg og begge hunde og vi kunne nemt få den ene smittet med corona og isolere os individuelt (og så selvfølgelig at den ene får begge hunde, da de selvfølgelig ikke isoleres)

    Jeg har i dag mødt måske 10 personer og jeg har været hos fysioterapeut i et center og på mere end 2 timer fantastisk gåtur i skoven - nogle kan jo ikke engang nå ud af deres opgang før de har mødt de første 5 - og så har de stadig ikke nået at komme nogle steder hende.

    Det er også med, at de, beboere i ghetto-områder, ofte har langt færre m2 pr. person, så naturligt er deres liv og hverdag indrettet efter at være mere ude og omgåes andre mennesker på en anden måde


  • #187   19. feb 2021 Anni, du er da lige præcis 100% racist, men jeg elsker at du og slyngeveninden ikke vil stå ved det. I er simpelthen så sjove smiley

    Jeg tror du vil elske artiklen om hvidhed på Rokokoposten (og ja, som den sveske avis, er det satire, in case det skulle smutte) smiley


  • #188   19. feb 2021 Anni, hvor læser du, at det er alle skoler, der lukkes ned? Så vidt jeg kan finde, er det fortsat kun 2 skoler og daginstitutioner, i hvert fald indtil styrelsen melder andet ud.

    Men nu har Kolding så overgået Ishøj og har en "flot" 1. plads i smittede. smiley


  • #190   19. feb 2021 Bodil, det er endnu ikke besluttet - borgmesteren har skrivet det for under 1 time siden på FB. Det er kun en anbefaling, ikke et krav, at der lukkes - borgmesteren er ikke enig i, at skoler og institutioner med 0 smittede skal lukke.

  • #192   19. feb 2021 Haha, jeg har også lige set det. Så er hr. borgmester ikke tilfreds. smiley

  • Max H
    Max H Tilmeldt:
    dec 2008

    Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.320
    #193   19. feb 2021 Du er racist og du er racist. Krænkelsparatheden har aldrig været større. Og så på et hundeforum.

  • #194   19. feb 2021 Skrigehunden, borgmesteren meldte ud her til morgen at alle skoler, børnehaver mm, lukker ned fra mandag.
    De eneste der ikke lukker ned er de to special skoler vi har. De lukkes først ned år der kommer smitte hos dem.


  • #195   19. feb 2021 Trine, den der med at de tror på at det er Allahs straf til os va tro tror jeg ikke rigtig på.
    Lige siden coronaen kom, har en hvis befolkningsgruppe været højere repræsenteret end etniske danskere, ogs med indlæggelser.
    Og det har nu stået på i et år, så man burde da mene, at det burde være gået op for dem, at det ikke kun er Allahs straf for os vantro.


  • #196   19. feb 2021 Jeg håber, at min frisør som kommer fra Syrien overlever den her nedlukningen, for ih guder hvor jeg trænger til at blive klippet.
    Håber også, at hans søde kone som læser til lægesekretær kan blive færdig med uddannelsen.


  • Max H
    Max H Tilmeldt:
    dec 2008

    Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.320
    #197   19. feb 2021 Større familier samlet på mindre plads. Arbejder hvor man er udsat.

    Det kunne være en forklaring. Nogen gør altså en stor indsats men får skyld for at være ligeglad. Utak er verdens løn.


  • #198   19. feb 2021 I 500 år tror de at homoseksualitet kan kureres ved stenkast - så jeg tror på det endnu smiley

  • #199   19. feb 2021 Nogen gør altså en stor indsats men får skyld for at være ligeglad. Utak er verdens løn


    Max, hvem er det du hentyder til ?
    Hvem er det som gør en stor indsats men bliver beskyldt for at være ligeglad ?


  • #201   19. feb 2021 Anni, det passer mu ikke, han har skrevet i eftermiddag at det kun var de to skoler og institutioner, der var konstaterede smitte på, der skulle lukke - med mindre de blev pålagt andet. Hvilket sensommer nu.

    Det er i et opslag i Facebook Kolding.


  • #202   19. feb 2021 4 timer siden

    profilbillede
  • #203   19. feb 2021 .

    profilbillede
  • #204   19. feb 2021 .

    profilbillede
  • #205   19. feb 2021 Skrigehunden, jeg så det et eller andet sted i formiddags, det har været inden kl 11,30
    Hvis ikke jeg havde set det kunne jeg jo hellere ikke fortælle det.
    Og det var der Jørn Pedersen fortalte, at det var alle skoler der lukkede ned, bortset fra de to special skoler vi har, og at de først ville blive lukket hvi der kom smittede der.


  • #206   19. feb 2021 Så modsiger ham sig selv, som du kan se.

  • #208   19. feb 2021 Jeg så lige, at Flensborg også er ret hårdt ramt.
    De er gået så vidt, at der er lavet udgangsforbud.
    Så langt er vi da endnu ikke gået.


  • #209   19. feb 2021 Max, forskellen på mig og matronerne er, at jeg ikke bliver krænket af deres åbenlyse racisme - de var jo ved at DÅNE over, at nogen kunne være så ultraracistisk at udtrykke sympati, med udenlandske kvinder, der er nødt til at gifte sig med mere eller mindre charmerende danske mænd, for at slippe væk fra deres lorteliv.

    Jeg synes det er sødt, at de blindt bakker hinanden op i de mest crazy ting smiley

    Det er sikkert alle negerne der har fået lukket Flensborg smiley


  • #210   19. feb 2021 Jer der venter på indkaldelse til vaccine vi e-boks...den kommer ikke der. Er I tildelt vaccine, så burde I kunne bestille tid via www.vacciner.dk.

    Jeg har en kronisk sygdom og troede faktisk jeg trods det, var længere nede i køen, men kan se, jeg er tildelt vaccine og kan bestille tid.


    profilbillede
  • #211   19. feb 2021 Linda - jeg fik nu indkaldelse. Det samme gjorde min bedstemor, mine kollegaer m.fl. så min ikke det er et eller andet der er glipper i dit tilfælde?


  • #212   19. feb 2021 Linda, får man ikke besked et eller andet sted, at man er tildelt vaccine?

  • #213   19. feb 2021 Hmm...det er så meget forskelligt kan jeg se.

    Nej jeg har ikke fået nogen besked. Gik ind, fordi jeg så...ja på IG...at det så åbenbart ikke er alle, der får besked via e-boks.


  • #214   19. feb 2021 A - i e-boks.

  • #215   19. feb 2021 214 - Jeg har ikke fået indkaldelse i e-boks

  • #216   19. feb 2021 Linda, måske du er en af de 5 personer alle læger skal prikke ud af deres patienter som får tilbudt vaccinen først, og at det er derfor at din ikke kom i e-boks?

  • #217   19. feb 2021 Det kan da godt være...

    Det var også bare et tip til andre, der venter. Måske de også har fået tildelt vaccinen og derfor så kan bestille tid smiley


  • #218   19. feb 2021 Det lyder fuldstændigt som om, at I tror, at der er styr på tingene. Sødt og meget naivt smiley

  • #219   19. feb 2021 Anni - det er jo et nyt (og totalt hjernedødt) påfund, så tror da de færreste læger har nået at vælge 4-6 patienter og fået det indberettet... til gengæld ved jeg da nu jeg skal se frem til en travl mandag når 1000 mennesker ringer og kræver at være en af de 4-6 patienter...

  • #220   19. feb 2021 Michelle, jeg ved det ikke, men dem jeg kender som er levet vaccineret har alle fået det i deres e-box

  • #221   19. feb 2021 Og derfor tror jeg bare det er noget kuk i systemet eller at de har været hurtigere til at åbne for booking end til at sende indkaldelsen.


  • #222   20. feb 2021 Jeg har nu kendskab til en, der heller ikke fik besked i e-boks, men også faldt tilfældigt over det på vacciner.dk. smiley

    Jeg har lige tjekket, og jeg er ikke indkaldt endnu. smiley


  • #223   20. feb 2021 Fik endelig appen “Min Læge” til at virke her til morgen og der kan jeg se, at der under vaccinationer, står anbefalet covid-19 vaccinen.

    profilbillede
  • #225   20. feb 2021 Det er flere måneder siden, at man frigav oplysningerne om rækkefølgen for vaccinationerne. Der er kommet en ny opfindelse, der hedder elektronisk databehandling i daglig tale kaldet EDB. Der findes lagerstyringsprogrammer, der, når varen lagerføres, kan tilgodese kunderne i den rigtige rækkefølge. Disse kunder er i det her tilfælde de 12 grupper.
    Jeg ved godt, at der herinde sidder personer, som er så 'bange' for, at pilen igen kommer til at pege på Mette F, men lige her peger den nu mere på de mange borgerlige regeringer, der i årevis har udsultet og ødelagt den offentlige sektor. Denne dyd indkasserer vi nu præmien for. En gave man skulle have fået byttet i tide smiley


  • #226   20. feb 2021 Både min far og jeg, har fået indkaldelse via e boks.

  • #227   20. feb 2021 Jeg var lige ind og se på vaccinationer.dk, for måske lå der også en vaccination til mig.
    Jeg havde desværre ikke tålmodighed til at vente til det blev min tur, da der var 18,776 i kø før mig.
    Det er altså ikke godt nok. Det kan ikke passe, at folk ikke kan komme ind og bestille en tid uden at man skal hænge i en kø med 20.000 foran sig.


  • #229   20. feb 2021 Uanset hvad der sker ... bliver sagt ... bliver gjort ... eller ikke bliver gjort .... så vil Danskerne ALTID brokke sig .
    Tænker vi nogensinde på , hvilket arbejde det er at få tingene til at køre perfekt i disse Corona-tider ???
    Jeg er sikker på at Regeringen gør ALT hvad de kan for at vi alle kommer godt ud af denne krise.... og indtil videre synes jeg de har klaret det flot.

    Det ville da være en katastrofe for Danmark , hvis der var " Jakob Sprællemann " , der sad på Statsministerposten i disse dage. .... så røg vi da alle i seng ( med Corona ) ........ Men ok ... så kunne vi da brokke os over DET.

    PS: ..... Vi kunne jo pege på et andet land i Verden vi hellere ville bo i lige nu ----> end Danmark .... og måske lige Norge , men der vil vi aldrig blive lukket ind .
    Vi Danskere brokker os ALTID ... over ALT. smiley


  • #230   20. feb 2021 Tænker det netop er fordi flere har ytret de ikke har fået besked i e-boks , men kan bestille tid når de logger på vacciner.dk at der netop er kø. Så spærre alle dem der er nysgerrige for dem dem der har fået brev i e-boks og vil ind og bestille tid. Præcis som i starten med coronaprøvesvar og folks utålmodighed så gjorde at man ikke kunne komme ind på sundhed.dk , selvom man skulle noget helt andet.

    Det er også normalt ved breve i e-boks er man først modtager e-mail om der er brev derinde et halvt til helt døgn efter brevet faktisk er kommet i e-boks , så tænker det netop er det der er sket for en del af dem der siger de ikke har fået mail om brev i e-boks .


  • #231   20. feb 2021 Altså, min bekendte har intet brev fået i e-boks - heller ikke flere dage efter.

    Selvfølgelig går folk da ind og tjekker, når muligheden for en vaccination er der - det er da kun naturligt.


  • #232   20. feb 2021 Anni, det er jo for pokker folk som dig, der liiiiiiiige skal se, som gør at der er 20.000 personer i kø smiley De 19.500 er folk som dig, der ikke har en dyt at gøre derinde, men som så brokker sig over, at der er så mange andre tumper, at ingen kan komme igennem smiley Men fedt at brokke sig over at man selv ødelægger tingene smiley

  • #233   20. feb 2021 Da min familie og jeg var i Bilka, var der helt overfyldt med mennesker. Det er sgu da utroligt.
    Har . . . jeg . . ?! ret

    PS! Jakob Sprællemann - den var sjov smiley smiley smiley


  • #234   20. feb 2021 A, så længe vi ikke kan stole på, at en invitation til vaccination kommer i E-boks, er der jo ikke ret mange andre muligheder for at tjekke.

    Jeg ved ikke helt, hvilken gruppe jeg er i, og jeg vil gerne vaccineres, så det ville sgu være øv at gå glip af, fordi den ikke er kommet i E-boks.


  • #235   20. feb 2021 Skrigehunden, enig jeg kunne nemt være en af dem som lægerne prikkede ud, og så kommer den åbenbart ikke i e-box.
    Ved ikke med dig, men du kunne måske også være en af de kandidater.


  • #236   20. feb 2021 Anni, jeg ved ikke, hvad det kræver, men pga. mim astma kunne jeg nok godt...

  • #238   20. feb 2021 Isabelle, det kan man sikkert godt, det er egentlig ikke noget, jeg har været så optaget af, jeg får den, når det er min tur. Men jeg har så også gået i den tro, at det ville komme i E-boks. smiley



  • #239   20. feb 2021 "Kan man ikke spørge sin læge, om han/hun har prikket én ud?"
    Det virker da som en glimragende idé. Når ca. 18.000 henvendelser kan bringe et datasystem i knæ, så virker det da helt oplagt at lade en lægesekretær og en læge løse problemet. Så gør de optimal gavn smiley


  • #241   20. feb 2021 Min læge ser faktisk helst, at vi i disse tider ringer mindst muligt, de ligger vandret dernede., så jeg holder mig til de telefonkonsultationer, der allerede er planlagt.

  • #242   20. feb 2021 Isabelle - please lad være at ringe til egen læge for at spørge om det. Der kommer i forvejen MANGE spørgsmål om vaccine (som egen læge intet har at gøre med) og skulle man være prikket ud vil man jo få det at vide.
    Jeg undrer mig dog over, at jeg ikke kan finde nyheder om den ordning (at egen læge skal til at prikke ud) på nogen af de større nyhedsmedier, nogen der kan hjælpe?

    Synes i øvrigt det er en fjollet idé - det kan kun føre til meget mere tid brugt på telefonsamtaler for at forklare hvorfor x ikke er prikket ud - tid der kunne være brugt mere fornuftigt.


  • #243   20. feb 2021 Jeg er nu ikke specielt nervøs, selvom jeg bor i Kolding. Vi skal begge testes i weekenden eller tidligt i næste uge, p.t er der vist mega lange køer på at blive testet. Ingen af os har symptomer, men man opfordrer jo alle borgere i Kolding ned til 1 år til st blive testet.

  • #244   20. feb 2021 Isabelle, det kunne man , men jeg er ret sikker på, at de arme læger også har fået telefonstorm efter at det er blevet offentliggjort at de alle skal prikke 5-6 personer ud.

    Jeg prøvede at ringe til lægen i går - ikke angående noget med vacciner- men for at bestille en tid.
    Det var mærmest umulig at komme igennem. Hver gang jeg ringede, så var der sådan ca 10 - 15 andre i kø foran mig, så jeg opgav. Det har garanteret været på grund af vaccinerne at det var så svært at komme igennem.
    Jeg må prøve lykken tidlig mandag morgen


  • #245   20. feb 2021 Anni, kan du ikke bestille tid online?

  • #246   20. feb 2021 Michelle, jeg læste det på nettet for nogle dage siden.

  • #247   20. feb 2021 Skrigehunden, det kan jeg vel, hvis jeg får installeret det. Jeg er så gammeldags, at jeg altid har ringet når jeg skulle have mere medicin og tider.


  • #249   20. feb 2021 Anni - tak.

    Der hvor jeg arbejder har vi (heldigvis) ikke fået mange henvendelser om lige dette. Men der kommer fortsat en del "hvornår er det min tur", "kan i ikke få mig rykket frem i køen" osv. Ting som egen læge overhovedet ingen indflydelse har på (hvilket vi sågar har skrevet på hjemmesiden, men man skal da lige prøve alligevel).
    Og mon ikke det bare er et spørgsmål om tid før flere opdager denne nyhed (F.eks. hvis det kommer på DR, TV2 o.l.) og så er der telefonstorm.
    Jeg synes egentlig jeg følger ok med, men stødte først på det ifm med en patienthenvendelse i går, så måske flere ikke har opdaget det endnu


  • #251   20. feb 2021 Isabelle - men kunne folk så ikke bare undlade at ringe?
    I øvrigt kan de jo også skrive til lægen og 1000 skrevne beskeder tager også en del tid at administrere - hvilket jo er helt fair hvis det handler om sygdom, men ret træls når det er corona-spørgsmål.

    Generelt tænker jeg egentlig bare folk må være lidt tålmodige og vente på deres tur. Jeg kan godt forstå utålmodigheden, men det hjælper jo ikke nogen at kime læger/afdelinger ned.

    En del steder kan man i øvrigt ikke bestille tid online i øjeblikket, ligesom åben konsultation mange steder er lukket ned


  • #252   20. feb 2021 E-boks har lige haft en nedbrud, som betyder, at der kan være ophobet post i 14 dage (som egentlig er en måned, men hvem tæller). Når ellers det kører som det skal, kan der sagtens gå både halve og hele døgn, før man får besked om, at der er post i e-boks.

    Jeg forstår nok bare ikke panikken - hvis der er kø på booking (og alligevel ingen ledige tider), hvorfor så ikke bare vente lidt?

    Fedt at man godt kan være med til at lægge vacciner.dk ned, men sørme ikke kan bestille tid til lægen online smiley


  • #253   20. feb 2021 hvis det kun er 4-6 patienter pr praksis, kunne det vel være løst ved at der fra praksis blev ringet til de der blev udvalgt ...

  • #254   20. feb 2021 Hanne - tænker ikke det er dem, der bliver udvalgt, der vil give problemer, men derimod alle dem der ikke gør smiley

  • #255   20. feb 2021 Rolig nu, vi får alle tilbudt vaccinen, senest juli er vi alle vaccineret, det går nok med det;) ingen grund til panik

  • #256   20. feb 2021 Bodil, hvem er i panik?

    Men jeg ville da være dumt ikke at få vaccinen i februar/marts, i stedet for at vente til juli - pga. manglende besked i e-boks.


  • #257   20. feb 2021 #254 Bodil ... det er jeg med på, men hvis der nu sammen med udmeldingen var blevet sagt ... "der udvælges og de der er udvalgte kontaktes .. så der er ingen grund til at ringe lægen ned " ... det kunne måske spare nogle klinikker for telefon storm ..

  • #258   20. feb 2021 Michelle, det er nemlig rigtig, lige for tiden er det ikke hos alle læger man kan bestille tider.

    Og det ændrer spydige kommentarer hellere ikke på, samt at der er mange ældre der slet ikke kan finde ud af dette der med online.
    Hos ældresagen har man i hvert fald travlt med at hjælpe de ældre båd med at kontakte læger, sygehuse og det offentlige.
    Endvidere, så er der en del ældre som ikke engang har en e-box


  • #259   20. feb 2021 Min læge starter deres tlf med at oplyse, at de ikke kan rykke på ens coronavaccine, og så skal du bekræfte, at du ringer ang. noget andet før at opkaldet overhovedet går igennem. Jeg har godt nok også kæmpet i afmagt når jeg har skulle bruge min læge.

  • #260   20. feb 2021 Hvis man er fritaget for digital post, får man selvfølgelig besked på mail. Det ændrer jo ikke på, at posten og meddelelsen i e-boks sendes ud på præcis samme måde fra afsender.

    Når man laver masseforsendelser, trykker man send, og så er alle offentlige systemer sat sådan op, at dem der er fritaget for digital post, modtager via fjernprint - brevet printes automatisk ud, smides i en kuvert og sendes (med B-post).

    Men når man er ferm nok til at være med til at lægge en hjemmeside ned, tænker jeg da også at man er ferm nok til at åbne sin e-boks. Det er såmænd ikke spydigt, men bare en konstatering. Jeg er måske bare en smule chokeret over, at man kan have SÅ svært ved at se ud over egen næsetip, og slet ikke kan se egen del i fx en kø på 20.000 mennesker smiley


  • #261   20. feb 2021 A, det er vel ikke anderledes, end når alle samtidig skal ind hvert eneste år og se, om de får penge tilbage i skat.

    Vi har alle ret til at tilgå de systemer, så at sidde og være lidt efter Anni, fordi hun gerne vil se, om hun skulle være udtaget til en vaccine, er noget usympatisk, synes jeg.


  • #262   20. feb 2021 Når emnet er smitteopsporing eller smitteinddæmning, så er det vigtigt, hvad alle andre gør, men når emnet er vaccine, så er mange satme sig selv nærmest.
    Slap dog af eller bliv hjemme! Kommer tid, kommer vaccine. Det andet der - det bliver sgu lidt patetisk.


  • #263   20. feb 2021 Slap dog af - som bekendt kan internettet tilgås hjemme, helt uden at møde andre mennesker. smiley

  • #264   20. feb 2021 Skrigehundene - ikke helt, for det ville svare til at alle de arbejdsløse og mindreårige også hoppede på. Og så ødelægger man jo rent faktisk ikke noget for nogen, når det er for at tjekke skat. I forhold til vacciner, blokerer man jo for dem, der har fået besked om at bestille en tid. Når det er din tur, vil du da garanteret helst, at alle de nysgerrige holder sig fra siden, og lader dig bestille en tid smiley

  • #265   20. feb 2021 Anni ødelægger sgu da heller ikke noget for nogen, fordi de skal sidde i en online kø et par minutter mere, come on.

    Så længe man ikke 100% kan forvente at få en indkaldelse i e-boks, og man sidder i en relativ sårbar situation i forhold til Corona, så ER det da kun helt menneskeligt at tjekke.

    Igen; myndighederne må have set der her komme med de sidste dages udmeldinger, systemet er ikke optimeret til den megen trafik - det kan aldrig være brugernes skyld.



  • #267   20. feb 2021 Det er klart, Isabelle. smiley

  • #268   21. feb 2021 Beklager min fejlinformation, Jeg har i går modtaget invitation til vaccine i min e-boks...ligesom 42.000 andre fra hovedstaden smiley Jeg var blot hurtigere ude end invitationen fra SSI.

    Jeg trækker min besked i #210 tilbage!


  • #270   21. feb 2021 Jeg har lige tjekket med min FB-ven, og han har stadig ikke modtaget besked i sin E-boks, men den kommer jo så nok på et tidspunkt. smiley



  • #271   21. feb 2021 Var heldig at få tid til vaccine...også selvom det er lidt angstprovokerende, at det nu er...ja nu!

    Tiderne blev revet væk...forståeligt nok, når 42.000 skal booke tid indenfor samme periode smiley


  • #272   21. feb 2021 Hvilken skal du have Linda?

  • #273   21. feb 2021 Nu bliver det spændende at se, hvor mange der får placebo, som er den med de færreste fysiske bivirkninger.

  • #275   21. feb 2021 #272 Pfizer BioNtech.

  • #278   21. feb 2021 Skrigehunden, det er muligt, at man ikke ødelægger noget for nogen, men man skal sgu da ikke brokke sig over, at der er 20.000 andre som også bare lige skal tjekke for at tjekke smiley

    Men dobbeltmoral er det nye sort smiley Det er i øvrigt ikke dig, jeg mener, Skrigehund smiley


  • #279   21. feb 2021 Haha
    Hvorfor skulle læger være bedre end andre folk?

    Mon ikke placebo gives til hypokonderne? Det ville da give mening.


  • #281   21. feb 2021 John - ja lægen er. Hans kone m.fl. er vist ikke rigtigt i den kategori.
    Så vidt jeg ved er de læger, der tog ud og vaccinerede på plejehjemmene blevet lovet vacc til dem selv og det personale, der hjalp, så det finder jeg egentlig fair nok, det skulle der jo gerne være sendt vacciner med til. Der hvor filmen knækker er, når de så tilkalder andet personale, familie osv


  • #282   21. feb 2021 der er sikkert en rød tråd i det der vaccine flow ... men jeg ved nu ikke om jeg helt forstår den...

    min ældste datter der arbejder på hospital har fået vaccine tilbud, det er helt forståligt .. men en af mine "svigersønner" er ledsager til en ung med autisme 1x ugentlig, han, altså svigersønnen har også fået vaccine tilbud, det er jeg så ikke helt så sikker på jeg helt forstår i lyset af at en del i risiko for træls forløb endnu ikke har fået tilbud ...

    ældste datteren har fået første stik i dag, hun er lidt spændt på forløbet da hun siger at rigtig mange af hendes kolleger har fået 2-4 dage hvor de har følt sig ret sløje .. Det er Astra Z ..


  • #284   22. feb 2021 Isabelle - det er jo også helt som aftalt. Personale i kontakt med de ældre skulle jo netop vaccineres og det har jo også vist sig, at der kunne trækkes flere doser op end angivet så at dele evt ekstra ud til personale giver jo god mening... at ringe efter familie og klinikpersonale så der ikke er nok til dem der skal vaccineres er syg ikke ok

  • #286   22. feb 2021 Her bliver sygeplejersker i hjemmesygeplejen fx. ringet ind, hvis der er vacciner i overskud efter, de ældre har fået deres.
    Sygeplejerskerne får at vide, at de 5-6 (alt efter hvor mange vacciner der er tilbage), der kommer først inden for 30 minutter, kan blive vaccineret. Det er derfor meget tilfældigt, hvem der får vaccinen, på den måde ...


  • #287   22. feb 2021 I forhold til om man vil takke nej til visse vacciner , så synes jeg lægerne inde i " spørg en læge om corona" kommer med ret gode svar .



    profilbillede
  • #288   22. feb 2021 smiley

    profilbillede
  • #289   22. feb 2021 Del 1 af samme besked

    profilbillede
  • #290   22. feb 2021 del 2

    profilbillede
  • #291   23. feb 2021 Så skulle det være blevet nemmere at finde en vaccinationstid.

    https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/nu-skal-det-v%C3%A6re-nemmere-at-finde-tid-til-coronavaccination/ar-BB1dUrCk?ocid=msedgdhp


  • #293   23. feb 2021 John, hvis de selv betaler synes jeg at det er ok.

  • #294   23. feb 2021 Det lader til at vi kan se enden på nedlukningen. Det glæder jeg mig VIRKELIG meget til, selvom det for så vidt ikke kommer til at betyde vildt meget for mig. Jeg skal, uanset hvad, først møde ind på arbejde til maj, men en genåbning betyder nok, at jeg kan få lov at møde ind en dag i ny og næ.

    Og så glæder jeg mig virkelig, virkelig, virkelig meget til at hundetræning kan starte op igen. Jeg savner mit hold, og jeg er så spændt på hvor meget de unghundebaryler har udviklet sig siden start december, hvor jeg så dem sidst smiley

    Og så glæder jeg mig bare til folk bliver lidt mere normale. Mindre sure, aggressive og bitre, mindre egotrippere og bare generelt mere rummelige. Mig selv inklusive smiley


  • #296   23. feb 2021 Jeg glæder mest af alt til at både min datter og jeg kan komme til frisør igen og en forhåbning om måske at kunne gå til noget babysvømning med lillebror ??

  • #298   23. feb 2021 Jeg savner en fadøl med den rigtige stemning, den klamme lugt af røg og lyden af pool-bordet. Glæden ved at blive inviteret til et spil.

    Men, min lokale har drejet nøglen og solgt grunden, så jeg har ikke rigtig noget at se frem til i en genoplukning, andet end den fælles samfundsfølelse i at det er godt at vi får gang i omsætningen og fjernet ensomheden hos børn og unge, der ikke tolererer denne nedlukning psykisk ret godt.

    Jeg glæder mig til at alle behandlinger åbner igen - psykolog, psykiatrisk og AA-møder.


  • #299   23. feb 2021 #295 .... jeg håber også man ser på hvem der er i risiko for et svært forløb når man prioriterer vaccine ..
    Jeg takker ja til den jeg bliver tilbudt, men noget af det jeg savner mega meget er min personlige frihed, at være tryg i at bevæge mig i samfundet, og ja drømmer om at der måske stadig i fremtiden vil være ferier i udlandet med børn og børnebørn, at np at få nogle specielle oplevelser og minder med dem ... Jeg tror ikke Astra Z vil give mig den følelse af tryghed ..
    Forskellen for mig til fx en influenza vaccine er at Corona er der på alle årstider, også om sommeren hvor vi traditionelt rejser, den tid på året hvor influ er udpræget der rejser vi normalt ikke, og derfor er den mindre dækning ikke et issue ...

    jeg vil heller ikke i mit arbejde blandt børn og unge føle mig så sikker på Astra Z, og man skal huske på i hele denne forståelige snak om genåbning og børns mentale behov for at komme i skole, at det betyder at der jo altså også er flere voksne der så skal møde fysisk ind på arbejde, nogle af disse, som mig er i særlig risiko gruppe, og derfor ønsker jeg en vaccine der gør mig så tryg som mulig ..


Kommentér på:
corona 18

Annonce