{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
857 visninger | Oprettet:

økonomi {{forumTopicSubject}}

Hej

Ja har bare lige brug for lidt gode råd.... Vores økonomi har hermed nået bunden :o( Nogle der har en masse spare tips til hvordan man kommer igennem en måned billigst muligt.... både med mad og det hele?????

Og er der måske nogen der har gode råd til bijobs... som ikke er for tidskrævende.... Eller en måde at tjene lidt sorte penge på... Er villig til næsten alt....!!!!

Passer også gerne hunde og børn.... Så er der nogen der har behov for det så siger i bare til!!!

Undskyld men er lidt nede efter at have set netbank idag :o( Og så lige i disse mdr :o( Min kæreste fylder 25 og så er der jul :o(


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  økonomi
  • #1   23. okt 2009 kigger lige med

  • #2   23. okt 2009 Lave madplan for en uge og så kun handle det i har på listen en gang om ugen. (set i luksusfælden)

  • #3   23. okt 2009 Drop julegaver og dårlig samvittighed over det.

  • #4   23. okt 2009 Her er GRUPPEN du ikke kan undvære smiley
    Søg fx kuvertmetoden derinde....

    http://www.hundegalleri.dk/html/grp_vis.asp?GroupID=1198


  • #5   23. okt 2009 Altså I har splittet hele huset ad. I kunne jo have startet i det små. Et project ad gangen. Nu ligner det hele et bombesislaw, og skal færdig gøres. Lidt ad gangen, og I kunne ha lavet det som I fik penge til det.

    Mange huse står til salg halv færdige, og parret er gået hver til sit. Grundet dårlig økonomi.


  • #6   23. okt 2009 Tak for råd alle sammen....

    Doggymom tak fordi du kan lyde så nedlandende... Ja huset er splittet ad men det har intet med det at gøre for der har vi en byggekonto hvor det hele kører over... Det er noget vi har råd til.... Og ned vi har ikke bare splittet det hele ad.... vi skulle tage et rum af gangen men når man begynder ødelægge et gammelt hus er der ting man opdager som man ikke vidste som gør at man bliver nødt til at lægge mere ned....


  • #7   23. okt 2009 Ja det er lige denne måned det hele er blevet væltet på hovedet.... Men det har så også væltet det for resten af året.... Der har været så meget pludseligt... Bla. en dyrlæge regning på 2500kr, så har der været 3 25 års fødselsdage osv.... smiley

  • #8   23. okt 2009 Kål er som regel forholdsvis billigt at købe. Er man 2 kan 1 hvidkålshoved strækkes til mad til 4 dage.
    Dag 1 og 2 - stuvet hvidkål med frikadeller eller medister
    Dag 3 og 4 - vintersuppe (hvidkål snittet, kartofler skåret i skiver, gulerødder i tykke skiver, lidt oksefars, lidt koncentreret tomat og lidt boullion. Svits farsen og hæld vand på, herefter alt det andet. Lad koge til grøntsagerne er kogt.
    En pose kartofler, et par porrer, lidt bacon, lidt boullion og evt. lidt fløde, så er der porrekartoffelsuppe til mindst 2 dage.
    Brændende kærlighed af hjemmelavet kartoffelmos og bacontern.

    Har du ældre i familien, så prøv at spørge dem, hvad de spiste da de var unge. Du kan helt sikkert få meget inspiration fra dem. De er/var meget opmærksomme på hvornår på året diverse grøntsager at billigst at bruge.


  • #9   23. okt 2009 Tror en stor hjælp ville være.... og lære at sige nej.....
    Feks. som du siger der har være flere 25 års fødselsdage...
    Spring let hen over jeres, og vent til 30 års.
    Mindre julegaver....Og måske lige tænke på, hvem og hvor mange man giver gaver til.
    Man kan ikke både puste, og ha mel i munden.


  • #10   23. okt 2009 det var ikke for at være ndladende. det ser bare uoverkommeligt ud.
    Og ja, jeg har selv lige renoveret.


  • #11   23. okt 2009 Som andre er inde på:

    Handl de billigen steder som Lidl og Aldi.
    Læg an madplan og handl ind 1-2 gange om ugen. Lav ALTID en liste, og vig ikke fra den! Uanset hvad..
    Drop det "gode" mad, gå efter at være mæt. En omgang kærnemælkssuppe koster max. 8 kr. at lave, og man bliver rigeligt mæt af det. Supper, grød, billige nemme ting, med lidt eller intet tilbehør er at foretrække. Køb f.eks kød der er frosset, frem for frisk, det er ofte billigst, og mange fryser det alligevel selv. Lad jer nøje med en smule højere fedtprocenter og mindre doser kød. Hvis du f.eks laver retter med hk. okse så erstat halvdelen af kødet med revne gulerødder.

    Mht. Hund og at spare penge:
    Aftal evt. med banken at I har lov at trække over, hvis hunden kommer til skade. Lav en skriftlig aftale med dem om lån til evt. dyrlægeregning, så I er dækket ind. Og drop det dyre foder..
    Der er ingen tvivl om at vi alle foretrækker kvali-foder til vores dyr, men hvis økonomien er helt af helvedes til, så skifter jeg foder i en periode. En hund har aldrig taget skade af at leve af supermarkedsfoder i et par måneder. Spæd evt. til med ris og/ell. tun.

    Drop julegaver og dårlig samvittighed.
    I kan evt. fortælle hele jeres familie at I ikke giver gaver, eller måske kun giver symbplske gaver til under 50. Så risikerer I ikke at de giver jer noget fancy.

    Hvis I er virkelig på røven, kan I sælge ud. Bruger i f.eks dvd-afspiller; PS2; Computerskærm; Kaffemaskine osv. I har stående? Sådan nogle ting kan evt. sælges på Den Blå Avis eller andre steder..
    Sælg de ekstra seler til hunden, som I alligevel aldrig bruger..


  • #12   23. okt 2009 Har ikke lige nogle spareråd, men ud fra hvad jeg kender fra os selv...så har man (vi ) det med at se det mere sort end det er. Mit råd er ... sæt jer lige ned og pust ud, og sig derefter til jer selv ..."Vi skal nok klare det her..."., og med lidt positiv tænkning er man pludselig igennem måneden.

    Her hos os har vi også prøvet at stå en måned med et yderst skrabet budget, men med lidt positiv tænkning er vi kommet ret så godt igennem alligevel!!!

    Hvorvidt i har splittet huset ad eller andet kommer ikke denne trænkte måned noget ved. Nogle vil forny andre leve i det gamle, det lader man ingen høre for, for det er sku´ op til folk selv, og det har vel heller ikke det store at gøre med at man har en enkelt måned eller to på smalkost.



Kommentér på:
økonomi

Annonce