{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.321 visninger | Oprettet:

Voksen hund bider hvalp ?? {{forumTopicSubject}}

Var ude idag og gå med min veninde, mine hunde og hende hvalp da vi møder en tæve på tre år, som vælger at bide hendes hvalp, dette er da ikke helt normalt, han er 10 uger, og lugter da ikke af noget endnu vel?
Det værste var næsten at ejeren mente at det var okay hun reagerede sådan og bare lod sin hund løbe frit omkring os...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Voksen hund bider hvalp ??
  • #1   30. maj 2006 Hvis en tæve er i tvivl om kønnet, vælger de at bide.
    Så hvis tæven er aggressiv overfor andre tæver, er det meget normalt, hvis den er i tvivl om kønnet hos hvalpen.


  • #2   30. maj 2006 Jeg har tidligere været nede på plænen med mine hunde, hvor vi naboer mødes og lader hundene løbe og der plejer hun at være en sød, lidt stille hund som dog ikke god tager hanner hvis hun er i løbetid, så jeg synes det var lidt mærkeligt at hun pludselig bider efter en lille hvalp, plejer hunde ikke at kunne fornemme at det blot er en "baby hund"??

  • #3   30. maj 2006 Jeg må give Kiki & Lucky........det er bestemt ikke normal adfærd for hverken en voksen han eller en hun at bide efter en hvalp..........De kan højst finde på at knurre.

    Men er hunden forskruet oppe i hoved kan den ikke se forskel på hvalp og voksen.......men ser alle som en trussel.



  • #4   30. maj 2006 holder med Kiki & Lucky....en voksen hund må ikke bide en hvalp.... men er du sikker på at det ikke mere var en opdragende markering???

    Lykke


  • #5   30. maj 2006 Anne K giver dig ret, om det var alm. adfærd, står og falder med om hvalpen kom til skade rent fysisk. Hvis en hvalp ikke underkaster sig helt, vil tæven blive ved med at bearbejde den, til den giver sig. Vi mødes tit med 2 af Triflis hvalpe, den ene bliver lige lagt ned, den underkaster sig og så er der ikke mere, den anden derimod, må hun efter et utal af gange for den giver sig ikke ( ligner sin mor for meget *GG*)

  • #6   30. maj 2006 Nat :Mangler oplysning om hvalpen fik et bidSÅR, det er vigtigt med hensyn til om tæven gjorde noget forkert !!

  • #7   30. maj 2006 Altså, han er ret lille, og meget stille i det, han er jo ikke rigtig van til noget endnu, men da den anden hund ligner nemo kom han løbene hen for at snuse til hende, da han lugter vender hun sig om og bider ham i hovede, så han fik et lille sår under øjet min veninde tager ham i snor og bliver meget overrasket over hundens måde at reagere på, for den anden hunds ejer lader blot tæven løbe frit, og da hvalpen igen er for tæt på får den lige et snap mere og det har jeg virkelig aldrig oplevet en tæve gøre...

  • #8   30. maj 2006 nogle tæver bryder sig ikke om andre hvalpe end sine egne, jeg har da oplevet både tæver som bider efter en hvalp som søger til hende og tæver som straks tager en fremmed hvalp under sine vinger.
    og hun kan jo have sagt noget på hundesprog som hvalpen ikke forstod, og i andre ikke opfattede.


  • #9   30. maj 2006 Nat K : har ihvertfald været en meget skrap tæve i rendte ind i, Men det skal så osse siges, at man ikke lader en lille hvalp rende hen til fremmede hunde, havde tæven ment det alvorligt, havde du ingen hvalp haft !!

  • #10   30. maj 2006 Nat jeg tror at tæven sagde lad mig være, og da hvalpen ikke forstod det, fik den et nap mere.

  • #11   30. maj 2006 Kiki : det har du såmænd ret i, men havde tæven BIDT havde hvalpen ikke sluppet med et lille sår.

  • #12   30. maj 2006 Nu kan det altså se voldsomt ud når en voksen hund markere overfor en hvalp.

    Jeg har selv en flok hunde som altid er sammen også når der er hvalpe og de voksne giver altså nogle røfler til hvalpene, det er de simpelthen nød til ellers bliver de jo rendt over enden af uartige unger!

    Netop at hvalpen snuser hende bagi uden foregående hilsen, kan gøre en ældre tæve temmelig muggen...

    Hvad ville i sige til der kom en vildt fremmed dreng og stak snudeskaftet i jeres mås ? grinede og sagt ih hvor er han sød... NEJ næppe smiley

    At den får en lille rift er ikke det store prblem, som andre siger ville tæven have bidt for alvor, var en RIFT ikke det det var endt med!


  • #13   30. maj 2006 enig med vinni, hvis hvalpen flytter sig kan der nemt komme en rids som ikke var tilsigtet.

  • #14   30. maj 2006 Dorthe : Nej men den salgs sker, jeg har altid passet på med fremmede hunde når jeg var ude med hvalpe, og som ejeren skriver så kom hvalpen bagfra.

  • #15   30. maj 2006 også enig med sussan

  • #16   30. maj 2006 Sussan og Lieqh : Hæ- i to ved da noget om hunde adfærd. Mange mennesker ved ikke hvordan hunde egentlig er og kan blive chokeret over de markeringer der forgår mellem hundene. Selv Trifli og Bailey tager en tur engang imellem. Og så lyder det som om de slår hinanden ihjel.

  • #17   30. maj 2006 Vinni : man er jo nødt til at lære og opfatte som en hund når man har daglig omgang med mange af dem smiley
    Det er nu engang en ulv i andre klæder og det skal man være klar over, det er heller ikke alle der bryder sig om at møde alle mulige hunde, min den lille gider ikke andre hunde end hendes egen flok og det må man så respektere. Men hun blir ikke sur, hun går bare demonstrativt hen til sin bil eller sit bur og vil ha fred smiley og forstår de andre så ikke det SÅ blir hun sur, og det er jo egentlig fari nok.


  • #18   30. maj 2006 Sussan og Lieqh : Nå ja med henholdsvis 4 og 5 hunde, har I jo nok set lidt af hver !! ; ))

  • #19   30. maj 2006 Sussan : Det har du ret i, mange tror dog at hundene kan forstå vores menneske regler. Når hunden så gør noget "forkert" skælder man faktisk hunden ud fordi den er hund !

  • #20   30. maj 2006 En voksen tæve kan godt finde på at bide en hvalp, Hvis tæven ikke omgås andre hunde og har fået socialisering på plads, kan den godt finde på at bide..

    Tæven har måske heller ikke lært hundesproget, og måske er det føreren, som ikke har arbejdet med dette..

    Ja, selv en tæve kan finde på at bide sin egen hvalp, hvis de mødes... så alt kan ske.



  • #21   30. maj 2006 ja det er desværre alt for tit at man tillægger hunden menneskelige egenskaber, jeg har mine hunde på deres præmisser, elsker mine hunde og snotforkæler dem, men de er stadig hunde.
    så en klog dame i morgentv i dag, hun har skrevet en dansk bog om hundeopdragelse. den skulle være letforståelig.


  • #22   30. maj 2006 Der kan være flere årsager end lige socialisering osv... Min ven har den skønneste bullmastiff og hun har altid kunne lide alle hunde, hvalpe som voksne... Efter hun selv fik hvalpe kan hun ikke lide andre hvalpe, kun hendes egne. Det er 2 år siden. Nu har hun hvalpe igen og lader sin ''gamle'' hvalp passe de små....
    Hun bider dem ikke men markere over for dem...


  • #23   30. maj 2006 Lieqh : hvad hed den ??

  • #24   30. maj 2006 ja det kan jeg jo ikke huske, tror bare den hed- hundeopdragelse, den er lige udkommen

Kommentér på:
Voksen hund bider hvalp ??

Annonce