
Tilmeldt:
8. aug 2007 Følger: 106 Følgere: 101 Hunde: 1 Emner: 354 Svar: 2.545
Pulled pork - 5 timer nok? Pulled pork - 5 timer nok?
Jeg har købt en nakkefilet som jeg har marineret - overvejer at lave det til noget pulled pork, men tiden er lidt imod mig..
Kødet er ikke specielt tykt, så jeg tænker om 5 timer i ovnen på 120 grader er nok??
God weekend
feb 2013
Følger: 8 Følgere: 25 Hunde: 3 Emner: 84 Svar: 7.506
Når jeg laver det så ligger kødet i 'rubben' natten over. TIDLIGT om morgenen sætter jeg det i ovnen ved 100-110 grader og så står det ellers bare og hygger sig i 10-12 timer. Det bliver supermørt og smager nams!
aug 2007
Følger: 106 Følgere: 101 Hunde: 1 Emner: 354 Svar: 2.545
Takker
feb 2007
Følger: 18 Følgere: 9 Hunde: 6 Emner: 16 Svar: 294
mar 2008
Følger: 18 Følgere: 17 Hunde: 3 Emner: 65 Svar: 454
maj 2005
Følger: 75 Følgere: 65 Hunde: 2 Emner: 596 Svar: 8.414
aug 2007
Følger: 106 Følgere: 101 Hunde: 1 Emner: 354 Svar: 2.545
jul 2007
Følger: 15 Følgere: 26 Hunde: 2 Emner: 13 Svar: 1.423
feb 2007
Følger: 28 Følgere: 32 Hunde: 6 Emner: 48 Svar: 616
Pulled pork - 5 timer nok?