{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Ressource-forsvar
 • #1   15. feb 2010 Trine: vil meget gerne have den uddybet?? os gerne i PB hvis du hellere vil det:-)

 • #2   15. feb 2010 Jamen, det er Freja, vores store hund, som er ret hård ved andre hunde, hvis hun mener, at de risikerer at tage noget af hendes... Her kommer lige et par eksempler.

  1. Freja er madaggressiv og har ved begge de andre hunde i huset ville bestemme om de må komme i køkkenet. Det har givet sig uslag i, at hun farer i flæsket på dem, hvis de bevægede sig derud... Det har vi så løst ved at sætte en babylåge op, så ingen hunde har ret til at komme i køkkenet... Fodringen herhjemme foregår på den måde, at alle hunde bliver tildelt en plads i stuen, hvorefter vi kommer med deres skåle. Når man har tømt sin skål, sætter man sig på sin mås og bliver siddende der indtil der bliver sagt "fri"... Så den del er egentlig uproblematisk nu... ;o)

  2. Da vi var til hundetræning i lørdags, var min kæreste med. Da kæresten snakkede med en af de andre hunde, for Freja lige i flæsket på den anden hund.

  3. Vi kan ikke have legesager liggende fremme til vores hunde, da Freja mener, at hun ejer det hele. Hun kan godt reservere et stykke legetøj, som ligger i den anden ende af stuen. Og ve den af de små hunde herhjemme, som tillader sig at gå til det stykke...


 • #3   15. feb 2010 Trine: Det med babylågen er en kanon god løsning, men spiser hun hurtigt så?? for ellers ville jeg måske vælge at dele dem op i forskellige rum!!

  Den episode med kæresten, fløj hun umotiveret i en anden hund fordi han snakkede med den??

  Det jo tydeligt at hun vogter, men helt konkret hvad man jan gøre ved det.. Hmm jeg ville råde dig til enten at sende en mail eller ringe til min underviser i hunde adfærd. det koster intet at tage kontakt til dem, men måske de bedre kan hjælpe dig i den rigtige retning:-)


 • #4   15. feb 2010 Nej, spisesituationen er blevet helt fin... Nu ved hun jo, at det er sådan det foregår og hun spiser faktisk langsommere efter vi har gjort det på den måde... Og hun ved jo også, at de andre ikke kommer over og tager hendes og at hun under ingen omstændigheder kan tage de andres...;o)

  Ja, hendes forsøg på, at markere overfor den fremmede hund var helt umotiveret. Altså bortset fra, at kæresten snakkede med den... :o(
  Hun plejer ellers at være ret ligeglad med de andre hunde til træning. Bare de holder sig fra hende (altså de dominerende tæver).


 • #5   15. feb 2010 Voresc hanhund har det på samme måde som du beskriver her. Vi sørger altid for at han ikke kommer i situationer hvor han skal passe på sit. Så vores hunde har hverken ben, legetøj eller mad sammen, de ting foregår adskilt.
  Jeg tror ikke det er noget der som sådan kan trænes væk. Det er altid noget der ligger mere eller mindre latent i nogle hunde.
  Men når de ikke bliver sat i situationer hvor de skal passe på, tror jeg det måske træder mere og mere i baggrunden, synes ikke vores er så slem til det mere. Nu kan de stå i hver deres ende af køkkenet når der laves mad til dem.


 • #6   15. feb 2010 Rikke: Vi undgår så vidt muligt også de situationer... Men når nu vi har haft så stor succes med spisningen, så havde jeg lidt et håb om, at det andet også kunne lade sig gøre...

  Situationen omkring træningen i lørdags blev jeg selv noget overrasket over. Hun plejer ALDRIG at reagere voldsomt overfor fremmede hunde, medmindre de prøver at dominere hende. Men jeg har hele tiden vidst, at hun er en tante, så hun leger aldrig med fremmede hunde og kommer formentlig heller aldrig til det...


 • #7   15. feb 2010 Elsker min prinsesse: Hvem er din træner?

 • #8   15. feb 2010 Alpha hundeadfærdscenter:-)

 • #9   15. feb 2010 Takker... Prøver lige at søge lidt på det...;o)

Kommentér på:
Ressource-forsvar

Annonce