{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
898 visninger | Oprettet:

CamillaJT
CamillaJT
Tilmeldt:
12. nov 2013
Følger: 1 Emner: 4 Svar: 14

Aggressiv hund {{forumTopicSubject}}

Hej alle smiley

Vi får vores nye labradorhvalp(Nellie) hjem her d. 4. dec.
Sagen er den, at mine forældre har en Japansk spids(Victor), som i den grad er aggressiv over for både fremmede hunde og mennesker. Det kunne være SÅ rart, hvis vi kunne få Nellie med derover engang, hvis hans adfærd kan ændres. Er det noget, der kan trænes væk? Han er 9 år, så indlæringen er nok ikke, hvad den har været. Men stadigvæk? Der burde da kunne gøres et eller andet!?
Han virker egentlig nysgerrig nok, når han ser en anden hund, men han ved vist ikke, hvad han skal stille op med den, så han bliver nervøs/aggressiv. Han er i den grad en enspænder smiley
Jeg håber, der er nogen herinde, der kan komme med nogle bud på, hvad der kan gøres ved det.

Mange hilsner,
Camilla


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Aggressiv hund
  • #1   18. nov 2013 desværre Camilla det løb er kørt.....han er for gammel til at det kan ændres. smiley

  • #2   18. nov 2013 Tillykke med din hvalp - når den tid kommer...
    Når din hvalp er tryg hos dig og kender sine nye familie kan I prøve at lade dem mødes i line under kontrollerede forhold - på et neutralt sted.
    Tyder måske på at dine forældres hund ikke er ordentlig socialiseret, så du skal passe på. Normalt vil en voksen hund ikke gøre en hvalp fortræd, og hvis han gør antræk til det - ja så ville jeg droppe besøg med hund. jeg ville ikke udsætte hvalpen for det.


  • #4   18. nov 2013 Birgitta skrev faktisk lige mit forslag.

  • #6   18. nov 2013 I risikerer at skabe seriøs angst i hvalpen.
    En hvalp må udelukkende have gode oplevelser, i hvert fald op til 16. uge.


  • CamillaJT
    CamillaJT Tilmeldt:
    nov 2013

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 14
    #7   18. nov 2013 Søren - Jeg kunne aldrig drømme om at bruge hvalpen som socialisering. Mit spørgsmål var, om der var en slags træning for Victor, som kunne gøre ham mere social - altså i forbindelse med andre hunde generelt. Og hvis hans adfærd ikke kan trænes væk, kommer de heller ikke til at blive præsenteret for hinanden. smiley Det kunne bare være DEJLIGT - både for os og for Victor, for den sags skyld - hvis han kunne lære at omgås andre hunde.

  • CamillaJT
    CamillaJT Tilmeldt:
    nov 2013

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 14
    #8   18. nov 2013 Mange tak for svar, til alle jer der har givet jer tid til at skrive smiley Som sagt søger jeg mere råd til træning af Victor - ikke i forbindelse med hvalpen, men måske mere, hvis han er ude på tur og vi møder en anden hund. Er der mulighed for på nogen måde at forstærke de rigtige ting, så vanen/nervøsiteten/angsten kan blive dæmpet? Jeg vil lige nævne, at han aldrig har bidt nogen andre hunde - i værste tilfælde markeret. Men han gør og snerrer, hvis andre hunde kommer for tæt på. Der er måske to tæver(også labrador) han har kunnet med, men kun i små mængder ad gangen smiley

  • CamillaJT
    CamillaJT Tilmeldt:
    nov 2013

    Følger: 1 Emner: 4 Svar: 14
    #9   18. nov 2013 Og jeg mistænker faktisk lidt, at han er blevet så skør på grund af mine bedsteforældres tidligere hund, som bestemt ikke var begejstret for Victor, da han var hvalp. Han er også fra staldopdræt uden særlig meget kontakt til mennesker, så det har nok heller ikke fremmet socialiseringen.

Kommentér på:
Aggressiv hund

Annonce