{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
916 visninger | Oprettet:

Tror han må gå på borde {{forumTopicSubject}}

Hej! Jeg er ny herinde, så er spændt på at se, hvad dette forum er for noget smiley

Vi har en cocker spaniel på 13 måneder, som bare nægter at fatte, at sofabordet, køkkenbordet, spisebordet og alle andre borde, for den sags skyld, ikke er hans. Han hopper op direkte fra gulvet uden at tøve og gør det mest, når vi ikke er hjemme. Han har meget pels, så vi kan altid se, at han har fældet på bordet og nogle gange er der også poteaftryk... Det er ved at blive rigtigt træls og vi kan ikke have noget stående på nogle borde (eller i vindueskarmene), fordi så vælter han det ned eller tager det. Det behøver ikke at være mad, men kan lige så godt være en vase, en dims ungerne har lavet i skolen, håndsæben i dispenser, en blomst eller stearinlys, det rør ham ikke og ødelægges skal det.
Vi har gået til 2 omgange træning med ham, men det gør ingen forskel på dette problem. Han er god til "nej", "dygtig", "ja", "vær så god" etc., men han fatter simpelthen ikke, at han ikke må hoppe op (ej heller op ad mennesker, men det er vi i gang med at træne væk, med god effekt). Han er en meget aktiv og opmærksomhedssøgende hund og jeg mistænker nogle gange, at han gør det, simpelthen for at få vores opmærksomhed.

Men problemet er lidt, at når vi kører ind i indkørelsen ser han os og hopper ned, så vi kan ikke skælde ud der og hvis han gør det, når vi er hjemme siger vi meget vredt og bestemt "nej", men han glor på os som om vi er dumme og ignorerer det fuldstændigt.
Er der nogen som har oplevet det samme og/eller hvad, hvad vi kan gøre, for at få ham til at stoppe?
Mange tak for hjælpen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tror han må gå på borde
Kommentér på:
Tror han må gå på borde

Annonce