{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
432 visninger | Oprettet:

Valg af sted til hvalpetræning {{forumTopicSubject}}

Hejsa!

Jeg får snart min lille Coton de Tulear (bomuldshund), og derfor har jeg kigget efter steder at gå til hvalpetræning med den, i Københavnsområdet. Hertil har jeg fundet Dansk Agility Forening København (DAF), som jeg synes lyder til at have en god og troværdig måde at træne hunde. Men da jeg er ny i KBH, har jeg derfor ikke hørt noget om denne, så mit spørgsmål er derfor, om I har hørt om denne- ris/ros (selvfølgelig i en god tone )

Og om I kan anbefalde andre steder (har også kigget på DKK's hvalpemotivation på Amager, men det at man skal være medlem og kontinent, går lidt hårdt på SU'en, men hvis det er det bedste sted, så er det sådan det er! )Kommentarer på:  Valg af sted til hvalpetræning
 • #1   19. maj DAF kender jeg ikke, men jeg kan anbefale dette
  http://www.harmoniskhundecenter.dk/

  Her havde jeg min Fie på hvalpekursus, og det var super godt.

  Der er ofte MANGE hvalpe på DKK's hvalpemotivationskurser - og MEGET kedsommelig ventetid.


 • #2   19. maj Jeg kender heller ikke DAF - men kan ikke umiddelbart anbefale DKK's hold.

  Der kan selvfølgelig være forskel på hvor henne i landet det er, men jeg synes der var alt for mange hunde på holdene, og virkelig meget ventetid, fordi alting blev udført én hund af gangen, og vi måtte ikke træne selv, i mens vi ventede.

  Brød mig heller ikke om, at vi alle skulle lave præcis de samme øvelser, uanset niveau. Jeg synes fx ikke at det giver mening, at lave fælles dæk og sit, hvis hundene ikke har lært at blive.
  Mange af øvelserne blev derfor virkelig sjusket, og det skabte mere forvirring, end hvad det gjorde godt.
  Vi stoppede derfor hurtigt igen


 • #3   19. maj Jeg kender heller ikke DAF

  Men kan anbefale http://hunddk.dk , utrolig søde og dygtige trænere, som træner udelukkende positivt.


 • #4   19. maj Jeg kender DAF og jeg kan godt anbefale dem

 • #5   19. maj Vi er glade for at gå hos Amagerlands på Gemmas Allé hvalpemotivation har vi dog ikke prøvet, fordi vi fik Wilma som 1-års.

  Ellers er vi også glade for Harmonisk Hundecenter og har også gået hos Laura, der nu underviser på Islands brygge gennem Københavnersnuden.


 • #6   19. maj Der er også Annettes Hundeskole i Hvidovre og så Københavnersnuden forskellige steder i Københavns området

 • #7   19. maj Jeg har været med Lina og Kela på DKK's hvalpemotivationskurser. Begge steder var der "fri leg" - som var lig med: "Slip hvalpene løs og tag en kop kaffe" agtigt - med 13-16 hvalpe. Ingen af mine to var vilde med det.
  På Fies kursus (med seks hvalpe) blev vi grundigt instrueret inden den frie leg - instrueret i, hvad vi skulle være opmærksomme på, og hvad vi skulle gribe ind overfor. Jeg lærte meget, som har været brugbart siden.
  På DKK's kurser skulle alle hvalpe på hilserunde. På Fies kursus skulle hvalpene lære at gå forbi hinanden uden at hilse.
  På DKK's kurser trænedes der sit og dæk og sit og dæk.
  På Fies kursus var den vigtigste træning kontakt mellem hvalp og ejer.


 • #8   19. maj Jeg træner i DAF i Silkeborg og synes det er et godt sted - men det betyder jo ikke, at de træner ens de to steder..

  Jeg tænker, at du skal læse hvad der står på hjemmesiden, snakke med en træner og tage ud og se hvordan træningen foregår.


 • #10   19. maj Lotte var Fies (OG min) træner

 • #12   19. maj JA, Lens
  - Og hun lærte mig fx at bruge fløjte til indkald.
  Lotte spurgte: "Hvad er indkald?"
  Jeg tænkte, at det sgu da var et underligt spørgsmål og svarede, at det er når man gerne vil kalde hunden til sig - øhhhh bøhhhh
  "Men hvordan ønsker du, at hunden skal komme til dig? Er det, når den gider? Er det her og nu i afslappet tempo? Er det prompte?"
  Det havde jeg aldrig lige tænkt over, men det gav mening. Og så introducerede Lotte fløjten som signal til "kom her og nu og hurtigt"
  Det VIRKER sgu - ihvertfald på Fie og Kela


 • #14   19. maj Lens, vi starter op den 2/6, så du kan nå det endnu

 • #15   19. maj Hun har også trænet "min" Buster (BAT), da han havde det problematisk med andre hanhunde.

 • Lone F
  Lone F Tilmeldt:
  maj 2017

  Følger: 1 Svar: 4
  #17   19. maj Har med stor interesse læst de forskellige indlæg og må indrømme at jeg bliver ærgelig over den negative oplevelser mange har med hvalpetræningen i DKK.
  At der er DKK kreds træningspladser hvor der 16 hunde på holdene, at man ikke underviser individuel og at det er mega lang ventetid. Sådan skal det helst ikke være. Hvis I vil skive til mig om hvor I har jeres oplevelser fra.
  At man skal være medlem af DKK er fordi træningen er et medlemstilbud, derfor er prisen kun 40 kr pr gang


 • #18   19. maj Jeg er glad for Heidi Esbensen - hun har hold på Amager

 • #19   19. maj Hej Lone
  Jeg har ikke lyst til at udlevere hverken trænere eller kredse, men DKK kunne måske overveje at have et lavere maxantal på hvalpeholdene - og så sætte prisen op. Klubben kunne også overveje indholdet af hvalpekurserne - om fx fri leg nødvendigvis er en god idé, og om kontaktøvelser er vigtigere end at hvalpene skal lære at hoppe over en pind
  Nu ER det omkring ni år siden, jeg har været på et DKK hvalpekursus, så jeg ved ikke, om noget/meget er ændret - vil jeg retfærdigvis lige sige


 • #20   19. maj Lens, jeg føler mig også ret heldig! Glæder mig helt vildt til at starte

 • Lone F
  Lone F Tilmeldt:
  maj 2017

  Følger: 1 Svar: 4
  #21   19. maj Isabelle der er et max antal deltagere på holdene på 12 kursister
  Der er sket meget de sidste 9 år,
  Alle underviser i DKK bliver løbende undervist i det nyeste principper


 • #22   19. maj 12 er også mange, omend jeg da godt kan forstå, at DKK tager så mange ind til den lave pris. Men tænk på, hvor lang tid det tager, når 12 hvalpe skal igennem en hilserunde, og 12 hvalpe skal hoppe over en pind, og 12 hvalpe/ejere skal have individuel træning i sit etc. Det giver MEGET ventetid. Al ventetiden er selvfølgelig ikke spildt tid, for man kan jo lære af hinanden/hinandens hunde - og jeg vil da sige, at har man ikke lige pengene til et af de dyre hvalpekurser, er DKK's et OK tilbud - og måske bedre i dag, end da jeg var på dem

 • Lone F
  Lone F Tilmeldt:
  maj 2017

  Følger: 1 Svar: 4
  #24   20. maj Lens jeg ikke noget med DKK at gøre, Jeg har noget med Kredsene at gøre
  Men skriv til DKK og gør dem opmærksom på det der står på hjemmesiden


 • #25   20. maj DKK er i gang med en grundig gennemgang af al tekst, hvoraf en del er skrevet for mange år siden og nu skal opdateres i henhold til den nyeste viden.
  Jeg kan gerne lige skrive til hende, jeg har korresponderet med for et par dage siden og spørge hende, om de også kigger på de gode råd til ny hvalp, Lens


Kommentér på:
Valg af sted til hvalpetræning