{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
838 visninger | Oprettet:

Trine A
Trine A
Tilmeldt:
28. aug 2017
Følger: 1 Emner: 12 Svar: 71

At vælge trænings sted til/fra.. {{forumTopicSubject}}

Hej

Efter selv at have måtte revurderer det trænings sted, jeg havde valgt til min hvalp, og derved finde andet sted. Ville jeg hører hvad der skulle til, før I ville vælge at skifte trænings sted.
Altså er vi ude i, metoder der disideret overskrider jeres grænser, eller er der andre "små" ting der kan få jer til at hoppe fra trænings sted?
Altså hvad skal der til, før du vælger at skifte træningssted?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  At vælge trænings sted til/fra..
  • #1   28. aug 2017 Træningsmetoden ville gøre at jeg ville vælge træningsstedet fra med det samme. Og "småtingene" ville gøre at jeg kun kom den ene sæson.

    Har prøvet et sted hvor jeg følte at min hund og jeg var meget uvelkommen, faktisk så meget at det med at skulle til prøve, det blev jeg ikke engang spurgt om. Det sted var jeg kun en sæson og kun pga min stædighed, og ville aldrig anbefale det til andre.

    Det andet sted kom jeg så igennem flere sæsoner, har altid følt mig velkommen og kunne få den hjælpe vi havde brug for. I år er så første gang jeg har meldt træningen fra, men det har så været fordi tidspunkterne ikke har passet mig.


  • #2   29. aug 2017 Jeg vælger stedet fra, hvis de ikke har den rette viden eller tilgang til den hund (eller race) jeg har, hvis det altså er nødvendigt i forhold til træningen.

    Eksempelvis har min kæreste og jeg været et sted, hvor størstedelen af trænerne troede at staffen var ulovlig - hvordan kunne man så træne der, når de ikke en gang kender til racen? og havde fordomme om dens adfærd.. Det ville jeg ikke kunne. Her valgte min kæreste dem fra.

    Jeg har valgt samme sted fra, fordi der ikke var plads til, at jeg havde to hunde med til træning, og kun måtte træne med én hund pr. gang, hvor andre godt måtte have to hunde med. Der var rimelig stor forskelsbehandling, og det blev også nævnt til formanden, da vi meldte os ud, og det synes han heldigvis ikke var ok.

    Samme sted var der også en del - både nye og gamle - hundefører, som ikke var så søde mod deres hunde... Det blev godt nok talt om af formanden på deres Facebookside, meeeen der er langt fra dette og så til at tale med den enkle hundefører om det.

    Lige nu træner jeg fire forskellige steder, hvor jeg gerne må have 2-3 hunde med på samme hold, bare jeg selv har styr på, hvornår jeg skifter dem ud, og så kender de alle til staffen, plus en masse andre gode fordele som fx god klubånd, positiv tilgang til alle, positiv træning på alle hold mm. smiley


  • #4   29. aug 2017 Jeg skifter hvis jeg ikke bryder mig om t være der.. Ganske enkelt smiley

    Jeg har prøvet at træne i DCH, og det var ikke noget for mig, det var meget konkurrence-præget og det gider jeg ikke smiley

    Så har jeg prøvet et hvalpehold hos DKK og det var jeg glad for smiley (Stoppede da holdet sluttede :))

    Og så har jeg trænet hos en privat tror jeg det hedder.. Han er ikke en klub smiley Det var jeg ret glad for, det passede til det jeg ville og jeg kunne få hjælp online til mine til tider åndsvage spørgsmål smiley


  • Trine A
    Trine A Tilmeldt:
    aug 2017

    Følger: 1 Emner: 12 Svar: 71
    #5   29. aug 2017 Jeg har selv lige valgt at skifte hvalpe hold, dette fordi at da jeg kom 2 gang fik afvide min hvalp var flytte over på et "andet" hold (de var delt op imellem trænerne) fordi min hvalp var utryg i leg med andre, og ved andre hunde smiley Her skal det lige nævnes at de ikke havde fået lov til at lege på noget tidspunkt. Plus min hvalp elsker ALLE hunde, men er dog forbeholden over for fremmed mennesker uden hund (ligger også lidt til racen). Derfor mente de min 14 kg hund skulle lege med en bomulds hvalp, øv nej tak, også for den stakkels lille bomulds hvalp der jo ville blive trumlet. Men hun måtte ikke lege med hvalpe af hendes egen størrelse, for hun skulle lære at beherske sig smiley Igen de havde ikke set hende i andet end en snor..
    Ligeledes synes jeg så også undervisningen blev for jappet, altså nå en hel masse på den halve tid, så intet blev rigtig godt..


  • #6   29. aug 2017 Kan jeg ikke lide stedet skifter jeg. Jeg hænger mig ikke vildt meget i træningsmetoder; jeg træner på den måde der passer bedst til mine hunde og mig uanset hvad træneren siger smiley
    Det jeg ikke gider er en træner, der kun kan træne på en måde og som ikke er modtagelig for at ting kan gøres på flere måder.


  • #7   29. aug 2017 Første sted jeg trænede var kun hvalpemotivation - men da jeg ikke syntes niveauet var mig, så valgte jeg at skifte til et andet sted, hvor min træner og jeg kolliderede fuldstændigt. Jeg kunne ikke lide hende - og omvendt. Min træner var MEGET negativ, hver gang hun snakkede til mig - og uanset hvad jeg gjorde, så var det bare forkert. Jeg havde brug for mere positivitet i min træning - brug for ikke at få hunden dæmpet, men i stedet arbejde med den energi, som det nu var, og samtidig havde jeg brug for gå hos en som ikke bare så fejl på fejl. smiley

    Generelt ville jeg skifte, hvis min mavefornemmelse sagde "nej tak" - eller man var ked af at skulle afsted. Man skal føle, man får noget ud af træningen.


  • #8   29. aug 2017 Svar til AG

    Det er følgende steder:
    - Midtjysk Greyhound Stadion. Hvor My træner ca. en gang i ugen. Det skal Kayzer også, når han er færdig med hvalpe/unghunde træning. (My er deres maskot)
    - Dansk Agility Forening, hvor vi træner rally og agility.
    - Løwe&Hund. Træning med fokus på ro og at kunne håndtere forskellige situationer. Lidt ala adfærdsbehandling på hold. (plus at Kayzer går til hvalpetræning der, fordi hun kan give min kæreste en rigtig god forståelse for hunden, og træning som netop de behøver, end andre steder - synes jeg)
    - Dch. Her er vi på et hyggehold, hvor vi miljøtræner og går ture. Her er der altid både nye og kendte hunde.

    DCH og Løwe&Hund bruges særligt til miljøtræning/socialisering og at kunne håndtere forskellige situationer.

    Så det er fordi at én klub ikke tilbyder alt det som vi vil. smiley


  • #10   29. aug 2017 Jeg tror det er meget forskellige hvilke årsager der gør, at vi hver især vælger et træningssted fra. Selvfølgelig bortset fra det åbenlyse, mishandling af hundene eller andet grufuldt.

    Så derfor tænker jeg, at man skal mærke rigtig godt efter i maven og føler man ikke at man får noget ud af træningen og har nogle rare timer, så skift træning.... Længere er den jo egentlig ikke smiley


  • #12   30. aug 2017 Jeg bliver så trist når folk kommer og vil købe kvælerkæder, for det har deres træner anbefalet smiley

    En havde fået anbefalet at bruge et med store led så man lige kunne korrigere hunden nemt=flå i kæden smiley

    Ville aldrig træne et sted der anbefaler kæde, uanset om den er i kvælfunktion eller låst. Kæden er tynd, så ryk i den vil gøre ondt på hunden, dét er ikke en træningsmetode jeg vil deltage i.

    Og ville også gå, hvis træner begynder på den gamle traver, hunden er dominerende og vil bestemme, så den skal holdes nede og kende sin plads


  • #13   30. aug 2017 #12
    Salla - vi skal f.eks. bruge kæde ved IPO prøver.
    Derfor er vi også nødt til at træne med dem på, så hunden er vant til at have det på. Det er ikke ensbetydende med at vi rykker i det smiley Eller bruger det i det hele taget. Eller at klubben er en dårlig klub.
    Men hunden skal have det på for tilvænning.


    Bare et lille input smiley


  • #15   30. aug 2017 Hvis man har mig på hold, skal man være virkelig beæret hvis jeg kommer igen, for jeg er notorisk quitter smiley

    Det kan være metoder, øvelser der trænes på holdet, de andre kursister, tidspunktet og 1000 andre ting. Dog går jeg sjældent til sådan noget almindelig holdtræning fra 18-19 en hverdagsaften, men jeg sørger for, at holde mig til weekendkurser og enkelte træningsgange smiley


  • #16   30. aug 2017 Har heller ikke det store problem med kædehalsbånd. De er nu engang praktiske og man kan sagtens bruge dem uden at gå rundt og rykke i dem. Det jeg ville have et voldsomt problem med var hvis en træner anbefaler at bruge dem på den meget gammeldags måde hvor hunden bliver 'rykket på røven'. Det lærer hunden slet og ret intet af og det eneste man opnår er en forvirret hund, der mister tilliden til sin fører.

  • #19   1. sep 2017 Vi har ikke prøvet at vælge et træningssted fra, men vi har valgt et andet til.
    I bund og grund havde det ikke så meget med selve træningen at gøre, for begge steder kan man træne som man vil. Det var mest af sociale årsager - vi havde brug for at trække vejret et mindre og andet sted efter jeg stoppede som formand der, hvor vi skiftede fra.
    Vi er stadig knyttet til den gamle kreds og kommer en gang i mellem.

    I forhold til det med kædehalsbånd - det er et halsbånd. Det skader ikke i sig selv. Det er mennesket for enden af linen, der skader - uanset materialet.

    Som en anden skriver, så SKAL man bruge låst kæde til IPO-prøver, så det er klart at det også må bruges i træning.
    Som træner har jeg bedt folk om at skifte mange gange - det gjorde mig ikke til en hård træner smiley

    Låst kæde er i øvrigt et glimrende værktøj til kommunikation. Det er noget sværere i halsbånd, der kan give efter og helt umuligt i sele.


  • #20   1. sep 2017 Hov!
    Bar lyv!
    Vi HAR valgt et sted fra.
    Da vi fik vores første hund og kom til træning med den, blev alle hundene - hvalpe og unghunde - sluppet løs i en pærevælling. Vores var den yngste og blev totalt mulet af de andre. To gange, så var det slut og den hund så aldrig en træningsplads igen.
    12 år efter landede vi et sted med lidt mere sans for hvad der er godt for hunde smiley


Kommentér på:
At vælge trænings sted til/fra..

Annonce