{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Grand danois Battie von Smedegyden R.I.P 2504-2014 [ Himmelhund] 2005

36.649 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

anna Z
Kvinde | 48 år | Oprettet: 28. mar 2006


Grand danois Battie von Smedegyden R.I.P 2504-2014

Fødselsår:
2005
Størrelse:
Battie vejer nu omkring de 70 kilo og er 89 cm istangmål.
Temperament
Venlig, rolig, har ikke lært at granddanois er reserveret overfor fremmede - tværtimod er der ikke meget vagthund over ham, han elsker alt hvad der er levende, selv htbusser går an.
Battie er blevet en rigtig teemager, han går spejlbalnk hvis der er udsigt til mad eller tæver, uanset alder!! Jo mindre desto bedre, det er så noget vi arbejder på GG
Tricks
Battie er en hjælpsom hund_ ha elker at slæber med ind fra bilen af (ligepånær dåseøl) han bærer kaffe,kartofler,cigaretter,krydderboller med mere og er stolt over det. Han kan samle skrald og andet op fra gulvet og aflevere ex legetøjsbiler - god handyhelper
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen, men hvad betyder det når man har den ultimative hund!? Men han er tjekket for HD: en A og en microBhofte, hjerte og kredsløbsundersøgt og svarende til en meget yngre hund (ligesom hans hjerne foreskirver hans adfærd SS)
Køn
Ja, det er han! Han har søskende herinde på HG; Zenta (pinky babs), Guffie (tudefjæs), Ozzy (mette) og Harleybassen som bonus!
Beskrivelse
Battie er skabstyr (tyren ferdinand), glemmer ofte hvor stor han er og forstår ikke hvorfor de andre ikke vil lege med ham! Elsker alt, hvad der bevæger sig i den tro, at det er nogle, der vil nusse eller lege - selv lastbilerne!Elsker børn og nyder
deres selskab.Er altid god for en lur og må vækkes om morgenen, når resten af familien skal på arbejde! Har endnu ikke forstået det at være en gentlemann, specielt hvis der er tøsepigebørn indenfor en radius af 9 kilometer! Ligenu er han i en fase, hvor hjernen er blvet rebootet..der er helt blankt, når han får kommandoer; men madtiderne er ikke glemt! Yderligere er Battie en gåimellemhund - dvs hvis der er nogle, der kommer op og slås så skiller han dem ad, det så vi til hundetræffet i søndags. Efter han havde skældt ud, så fik den, der startede en ordentlig skideballe (det ser nu skægt ud!). Battie nyder at være sammen med andre hunde, desværre bliver han altid forelsket og sjældent i den samme tæve - man kan vel næsten kalde ham lidt flyvsk!!

Battie har 3 søskende herinde på HG. Ozzy som er lillebror med 10 minutter, Zenta (prinsesse) som er ca. 30 minutter ældre end Battie og nyeste fundet Guffi (storesøster)..Moderen er Emma, som også er oprettet herinde.

Battie har efterhånden været med til en del HG træf, hvor han har leget meget med amstaffer., am. bulls..osv...han glæder sig hver gang, så når bilen startes starter Battie med at hyyyyle bagi..*GG*Han har trænet en muskel så han kan komme med i betragtningen; en muskelhund..*GG*

Desværre har han været ude for nogle grimme overfald på grund af at han ikke er aggressiv og har svaret ige..Men heldigvis har det kun fået den eftervirkning, at hvis sorte hunde gør eller knurrer, så finder han sig ikke i noget..Sørgerligt, men heldigvis har overfaldende ikke fået ødelagt hans gode sind..
Kommentér på:
Grand danois Battie von Smedegyden R.I.P 2504-2014