764 visninger
|
Oprettet:
Undgå risengrøden brænder på!! {{forumTopicSubject}}
Kidnappet fra min gruppe på boliggalleriet
Jeg plejer altid at lave risengrød i en stegepose, som står i et vandbad. Fyld en gryde med vand, og bring det i kog. Kom alle ingredienserne ned i stegeposen og luk den, men ikke stramt. Der skal kunne slippe lidt damp ud. Sæt stegeposen i vandbadet og lad den stå i en times tid. Vend den evt. en gang imellem.(Selvfølgelig uden at åbningen på posen kommer under vand) Så skulle grøden være færdig, helt uden fastbrændt mælk, og gryden skal jo bare tørres af.
jan 2006
Følger: 20 Følgere: 20 Hunde: 7 Emner: 81 Svar: 1.456
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
binder du så bare knude på eller hva????
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
her:
http://www.hundegalleri.dk/grupper/goderaad
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
jan 2006
Følger: 20 Følgere: 20 Hunde: 7 Emner: 81 Svar: 1.456
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
jan 2006
Følger: 20 Følgere: 20 Hunde: 7 Emner: 81 Svar: 1.456
Du følger bare en opskrift ( jeg plejer at tage den bag på pakken ) kogetiden er den samme, som den ville være, hvis du lavede det på " normal " vis *sss*
jan 2006
Følger: 20 Følgere: 20 Hunde: 7 Emner: 81 Svar: 1.456
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
Og Annette - tak for det - tillader mig at give dit gode råd videre;O)
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
(Jeg har heldigvis opvaskemaskine - GG - og det der ikke kan komme ind i den tåler vist ikke mikro heller)
jan 2006
Følger: 20 Følgere: 20 Hunde: 7 Emner: 81 Svar: 1.456
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
Kog risene op i det vand, der står på pakken/posen. Når det koger, hældes mælk i lidt ad gangen imens der røres godt (det tager faktisk ikke ret lang tid). Så snart det koger, lægges låg på, blusset slukkes og risengrøden står i ½-1 time. Derefter koges op under omrøring (tager max. 5 minutter. Så snart den første bobbel kommer, slukkes og lader det stå på blusset. Volia. Det tager kortere tid end man regner med på denne måde:-))
Undgå risengrøden brænder på!!
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside