7.006 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
19 Svar
Opbagt sovs. Opbagt sovs.
Hvordan laver jeg sådan en uden jeg skal bruge en hel masse margarine ? Kan jeg røre melet ud i kogende vand eller mælk i stedet for ?
0 synes godt om
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
jun 2009
Følger: 22 Følgere: 20 Hunde: 1 Emner: 96 Svar: 1.114
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Emner: 248 Svar: 7.830
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.825
Når sovsen ska blive lidt tykkere så hælder hun mel i en kop samt vand og drejer drejer drejer og drejer endnu mere i koppen =D
Kan man lave sovs på andre måder en opbagt sovs??
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
Ja vi plejer at jævne med marizena. Men det er bare som om når man laver en opbagt sovs så minder den meget mere om en mormor sovs
Jeg syntes bare at der skal bruges så meget margarine.
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.825
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Jeg bruger begge dele afhængigt af, hvad det er for en sovs, der skal laves.
Pandesovs - meljævning. Sovs, hvor der er meget og smagsfuld sky, så laver jeg opbagning.
Hvis der er fedtstof fra skyen, så bruger jeg den til opbagningen i stedet for margarine.
Men en opbagt sovs er ikke en fedtfri sovs, og jeg tror man begår en fejl, hvis man forsøger at lave den uden at lave den rigtigt. Det kan kun blive en skuffelse.
Så hellere sætte forventningerne anderledes og så gå direkte efter en fedtfattig sovs i stedet for en mormorsovs.
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
Det er også det jeg mener at det er som om at det minder mere om mormor sovs når jeg bruger mel til jævning
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.825
Men hvordan laver man så en ikke opbagt sovs??
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
Det er helt rigtigt at det er en opbagt sovs.
Men godt spørgsmål det med hvordan man laver en ikke opbagt sovs:-D En ikke opbagt sovs i mine øjne er når man jævner med marizena...
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.825
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Emner: 248 Svar: 7.830
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.825
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Ok, så du ønsker IKKE det bliver en mormor-sovs.
En opbagt er nok den mest mormoragtige af alle ;o)))
Har du regnet på, hvor meget der egentlig skal til for at lave en opbagt sovs? Der hældes jo en hel del sky ved, så selvom det ikke er en fedtfattig sovs, så kan man sagtens lave den, så den ikke er direkte fed.
Skum fedtet fra skyen, så har man helt kontrol med, hvor meget der kommer i. Og det er muligt at lave sovs til fire med 30 g. margarine eller tilsvarende af andet fedtstof.
apr 2007
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 1 Emner: 84 Svar: 498
Jo det skal netop være en mormor sovs
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Det kører for mig :o))))
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Emner: 248 Svar: 7.830
Opbagt sovs.
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside