{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
845 visninger | Oprettet:

Letter ben inde {{forumTopicSubject}}

Hej - igår var vi på besøg hos min søn og svigerdatter, det var første gang at Balter var med, også pludselig lettede han ben op ad deres nye spisebord.

Han tisser ellers aldrig mere inde (han er lige blevet 1 år), og vi har aldrig før set ham lette ben indendørs, og han er vant til at komme med i byen.

Er der andre med en hanhund, der har prøvet det ?

mvh Lone


Kommentarer på:  Letter ben inde
  • #1   29. mar 2008 Nej, har aldrig oplevet at Nicki har tisset indefor siden han var hvalp, men jeg kan huske min kæreste's bror's hund gjorde det engang da den var på besøg her. + vi også engang har haft en tæve på besøg der også lige satte sit visit kort her.

    Jeg tror det har noget med at afmærke sit teri


  • #2   29. mar 2008 Jeg har med min tæve, men hun tror nok også lidt, at hun er et handyr. Letter ben og sådan smiley

    Gætter på samme som ovenstående... Måske kan det også have lidt at gøre med usikkerhed, hvor han forsøger at afmærke, at han også er der/har været der... Bare et gæt


  • #3   29. mar 2008 Uh, coco gør det også hos mine forældre.. ikke mens jeg er der, men der er et par gange blevet lettet ben op af en jakke olign. ude i deres bryggers, (de har hund) så ja klart en afmærkning af "hans" teritorium..

  • #4   30. mar 2008 Hej - de har ikke hund eller andet dyr, og de har ikke haft besøg af andre med dyr siden de flyttede ind i lejligheden i dec. måned. Men jeg tror også som jer, at den har villet markere sig..

    mvh Lone


Kommentér på:
Letter ben inde

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x