{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.842 visninger | Oprettet:

hund søger nyt hjem {{forumTopicSubject}}

vi er kommet i en forfærdelig situation med at vores ene hanhund er begyndt at terrorissere vores anden hanhund som er kastreret og alt for blød og god af sig så han går bare hver gang der er optakt til noget. det har resulteret i at han er begyndt at blive indelukket og trist og han holder sig hele tiden på afstand for den anden hund. jeg har i samråd med adfærdsbehandler besluttet at finde et nyt hjem til ham. han er oprettet i markedet herinde. det er en skøn,meget kærlig og intelligent hund. han kan være alene hjemme uden problemer, går pænt i snor osv. jeg skriver herinde fordi at han sælges til nogen på fyn. og prisen er selvfølgelig ikke det afgørende


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hund søger nyt hjem
 • #1   28. jan 2009 Jeg håber, at I finder et godt hjem til jeres dreng. Vi oplever p.t. en magtkamp af dimensioner mellem Lykke og Ronja, som er kommet efter falsk drægtighed hos dem begge. Vi kæmper også en kamp og venter på en adfærdskonsulent, som skal komme og rådgive os. Hver især er de ufatteligt kærlige og dejlige, både mod os og de to store hunde. Det er noget helt internt imellem de to, som vi ikke aner, hvordan vi får løst. Vi håber jo stadig, at vi kan beholde dem begge, men vi har fået at vide fra mange sider, at vi har odds imod os, fordi de er meget jævnbyrdige. Så jeg forestiller mig levende, hvad I har været igennem for at nå til den svære beslutning.

 • #2   28. jan 2009 tak. det lyder da skidt med dine hunde. det er modbydeligt at skulle skille sig af med ens hund.

 • #3   28. jan 2009 Øv øv:(
  Annette, Lykke og Ronja er kuldsøskende ikke? Min mor havde også to tæver fra sammen kuld der opførte sig på samme måde, overfor hinanden. Vi blev nødt til at skille dem til sidst, da de begyndte at slås for alvor. Håber ikke det når så vidt med dine små spidser:) Har fået at vide at kuldsøskende, tæver, tit kan være ret magtsyge overfor hinanden..
  Pernille Sabina, håber I finder et godt hjem til jeres dreng!


 • #4   28. jan 2009 erika. jo tak. skriv endelig hvis i har kendskab til nogen interesserede.

 • #5   28. jan 2009 Jeg skal nok lytte efter, hvis jeg hører om nogen, der ønsker en hund, Pernille Sabina.

  Jo, Erika... Lykke og Ronja er kuldsøskende. Men det største problem er nok, at Ronja har været ude i 2 år i en anden familie, hvor hun desværre ikke er blevet socialiseret og stimuleret som vores egne - Lykke blev her fra fødslen. Men deres mor Mirah og så Eisa er også kuldsøstre. Eisa fik vi fra nogle bekendte, da de gik fra hinanden, da hundene var ca. 10-11 mdr. gamle. De havde lige en 4-5 dage, men så var det på plads imellem dem. Da Eisa så fik hvalpe, trådte hun i karakter som vores alfatæve. Mellem dem er det gået. Men Mirah er så intelligent, at hun bare trækker sig... hun bruger ikke krudt på noget ballade her. Hun hviler 100% i sig selv.

  Ronja er et nervøst gemyt i forhold til Lykke. Det er nok en af grundene til, at det går galt mellem dem.


Kommentér på:
hund søger nyt hjem

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce