{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
606 visninger | Oprettet:

Spørgsmål til jer der bruger bur {{forumTopicSubject}}

Hej Alle,

Vi har lidt problemer med at få vores FB til at være 100% glad for at være alene hjemme. Vi har alene-hjemme trænet hende som man skal, hvor vi gik stille og rolig frem, hun får altid noget lækkert når hun skal være alene - for det meste er det en kong med leverpostej og hun er kun i vores køkken når hun er alene. Men alligevel, kan hun ikke lide det. Hun har stortset altid tisset når vi kommer hjem og nogle gange har hun også skidt. Og det er ikke fordi hun ikke er luftet ordentligt inden hun skal være alene hjemme. Vi er så kede af det, for det er jo så synd for hende. Jeg er derfor kommet til at tænke på om det måske ville hjælpe med et bur, men jeg ved ikke særligt meget om det. Vil derfor høre, hvilke tegn det er jeg skal kigge efter, for at finde ud af om et bur vil være en evt. mulighed for hende.
Håber meget på at få nogle gode og brugbare råd fra jer.

Et andet alternativ jeg har overvejet er at købe et børnegitter. Vores Chihuahua og Fb er ikke alene i samme rum, da det ikke fungerer. Jeg tænker det måske kunne berolige vores FB, hvis man satte et børnegitter i døren mellem, de 2 rum, som adskiller hundene. Men ved ikke om det beroliger eller blot gør det være?

(Dette indlæg er også posted i andre grupper)


Kommentarer på:  Spørgsmål til jer der bruger bur
 • #1   14. feb 2010 må jeg spørger hvorfor jeres chihuahua ik kan gå med jere fb?

 • #2   14. feb 2010 Jeg ville aldrig bruge et bur.
  Jeg ville hellere bruge pengene (og lidt til, jeg ved det godt) på en dygtig adfærdsbehandler, som vil kunne se ind bag ved problemet og finde kilden til det, og lave en handlingsplan.
  Jeg kender op til flere, der har fået løst problemet på den måde. Du har selv gået til træning hos hende, som de har brugt, så nu ved du hvem jeg mener;)


 • #3   14. feb 2010 Måske er der hjælp at få i denne artikel: (link fjernet)
  Klik på "Alene hjemme problemer".


 • #4   14. feb 2010 Hjertebarn - Ja self må du da det. Vores FB bliver blot en tand for meget nogle gange for vores Chihuahua. Hun er bare sådan en hund der ELSKER at ligge og putte i vores dyner når hun er alene hjemme og det har kun gjort i de 3 1/2 år vi har haft hende. Da vi fik vores FB ville vi ikke have den skulle være i sengen, fordi da den skulle starte med at være alene hjemme stadig ikke var renlig. Derfor har de været holdt adskildt, og det kan vi mærke er det helt rigtige for vores chihuahua. Så nu skal vi finde det der er det helt rigtige for vores FB også.

  Vivian - Tak, det vil jeg kigge på:-)


 • #5   15. feb 2010 Jeg har mine i bur når de er alene.. Når jeg begynder at gøre klar til at gå fiser de begge ind i hver deres bur og ligger sig til at sove... smiley Efter jeg fik Mille er jeg begyndt på det, da hun hellerikk bryder sig om at være alene... Men nu er det som om hun slapper mere af..
  Så det er da hver og prøve, og noget billigere end en adfærdsbehandler, hvis det løser problemet med et bur smiley
  Thilde


 • #7   16. feb 2010 Hej Alle, tak for jeres svar og råd:-) Vi har snakket om at vi vil starte med at prøve med børnegitteret og så se hvordan det går. Der kommer jo snart en hel del helligdage, så der har vi fri, hvilket jo er en god mulighed for at træne det ind. Yderligere vil vi også sætte mere fokus på mentaltræning, da det højst sandsynligt også vil hjælpe:-) Vi håber det vil hjælpe, men gør det ikke det, så må vi tage den derfra.

Kommentér på:
Spørgsmål til jer der bruger bur

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x