{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
805 visninger | Oprettet:

nyt barf og jeres ekspertise. {{forumTopicSubject}}

Åndsvagt men nu poster jeg den her også da jeg lige fandt ud af det her måske er den oprindelige gruppe og så kan det jo være jeg får bedre svar her end i den anden hi hi

jeg er blevet tilbudt en ordning af kød som følger. Denne slagter kan stå inde for kvaliteten. det bliver dog pakket og hakket på flg. måde får okse svin.... det består af strube kæbe halskød og max 5 pct indmad men dog er det både skyllet og kogt kallun hakket i også....
Der er ikke hakket ben i. jeg er lidt skeptisk i at alt bliver blandet sammen, jeg er ret tilfreds med mit eget foder men jeg ville bruge det til at supplere op eller fodre enkelte dage med..... men ja som sagt er lidt skeptisk


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Removal of mattress and Bed frame - already dismantled. 700 kr.
  • Ophæng af: gardinskinner, 2 x tv, væghængt vasketøjs-kasse 1.500 kr.
  • Opsætning af loftslamper 600 kr.
  • Samling af møbler 1.200 kr.
  • Udendørs lampe re-montering 800 kr.
  • Murer arbejde 3.800 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  nyt barf og jeres ekspertise.
  • #1   1. apr 2009 Jeg ville være skeptisk hvis man blander kallun i, hvis jeg husker rigtigt skal det helst ikke blandes med andet kød. Tror Jeanne B herinde har en forklaring på hvorfor smiley

  • #2   1. apr 2009 jeg ved ikke hvor meget kogt og skyllet kallun opfører sig. men ved at man tager meget af næringen ud af det når det er forberedt.

    havde det været ubehandlet kallun, ville jeg kaste det ud til højre, da det nedbryder resten af kødet. hvis kallun skal blandet, blandes det lige inden det serveres, du må ikke engang tø det op i samme skål.

    der er så mange fordøjelses insymer i kallun, det er det der er godt når man skal vende maven til råt, og hvis maven er ude af balance (vi taler om hundens LOL)
    men kallun kan begynde at nedbryde samlige mælkeprodukter i dit køleskab, hvis du ikke har det i en lufttæt beholder under optøning.

    derfor er jeg skeptisk med at det er blandet, men hved som sagt ikke hvordan behandlet kallun opfører sig?!?


  • #3   1. apr 2009 det er lige netop det jeg selv er skeptisk overfor.... blev også irreteret hvorfor de nu sku blande det i altså! det er skoldet og rengjort ved ikke om det er nok.

  • #4   1. apr 2009 følger lige med for at blive lidt klogere

  • #5   1. apr 2009 Jeg har lige været igennem Mogens Aliasens bog, og har skriver omkring bleget kallun af det er fuldstændig værdiløst for hunden. Jeg vil mene at hvis det kun er renset med kold vand så er det det samme som grøn kallun, og det er som Jeanne beskriver ike godt at blande med andet kød. Og hvis kallunen er skylle/bleget så har det ingen værdi for hunden. Ved ikke om det kan bruges til noget??

  • #6   1. apr 2009 ja en ting er at den er værdiløs for hunden, men tænker bare om den stadig ødelægger det andet kød?!?

  • #7   1. apr 2009 Det burde den vel ikke gøre? Sådan rent logisk skulle alle enzymer og lign være ødelagt, og så nedbryder den vel ikke noget som helst, men jeg ved det ikke 100%

  • #8   1. apr 2009 det lyder fornuftigt nok, men jeg er heller ikke 100 % sikker.

    pia, kan du ikke lade en enkel potion stå optøet et par timer og så se hvor ulækkert det bliver:-) bare for at teste om kallunen gør noget ved kødet. hved godt det ikke lugter godt når der er kallun i, men du hved jo hvordan frisk kød skal se ud og lugte.


  • #9   2. apr 2009 jo måske hm... men nu har de skrevet til mig at de kan lave kødet til mig som jeg ønsker det almindeligvis..... hvad det så skal betyde.... må prøve at ringe derned når tiden nærmer sig og høre om jeg kan få det bare uden kallun i så burde der vel ikke være nogen problemer i det vel?? han siger max 5 pct indmad resten er halskød kæbekød strubekød osv... men en blanding vist fra både får lam okse og gris tror jeg. tror måske jeg vil høre om de vil undlade gris også.... men ja nu vil jeg se så

  • #10   2. apr 2009 evt få dem til at lave kallunen i pølser for sig selv, men igen er der jo ikke meget værdi i det for hunden.

    det kræver særlig tilladelse for slagterier at omgås ubehandlet kallun. det kan være han ikke har den tilladelse og derfor er det behandlet og så kan du ikke få det anderledes:-(


  • #11   2. apr 2009 jeg får kallun uskyllet fra lam ved en ande slagter så jeg er slet ikke interesseret i kallunen, det lød bare som om det var standard og de ikke ville gøre det anderledes, men jeg skrev en pæn mail om min bekymring og så svarede de som jeg har skrevet ovenfor . Den kallun jeg får og hvor jeg kan skære det fra jeg ikke vil have er det bedste for hundene!!! og det vil jeg ikke give afkald på

  • #12   2. apr 2009 super, så er der jo ingen problemer:-)

Kommentér på:
nyt barf og jeres ekspertise.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce