{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.079 visninger | Oprettet:

Mops-foder allergi?! {{forumTopicSubject}}


Hej Alle her kommer lige et råb om hjælp eller nogle med erfaring?
Min kæreste og jeg har en dejlig lille mopse mand som hedder Milo. Milo er 3år gammel og en frisk livlig lille fyr. Vi harhaft han siden han var 8 uger gammel og Milo har fejlet næsten alt fra A-Z men han er sej og klare det hele med glans smiley
I marts måned 2011 begynder Milo at klø sig selv så meget at delen over næsen er kradset til blods, han er meget mørke rød mellem tæerne og har nogle "bylder" der buler op mellem tæerne. Vi tager til dyrlælgen med ham og han får noget antibiotika og nyt foder (Hills Z/D) Milo har før dette fået Hills D/D med laks og ris så ikke noget billig Føtex foder. Så var han til dyrlæge igen og blev testet for alverdens sygdomme, blodprøver, væv prøver you name it. Hvorefter dyrlægen fortæller os at prøverne viste ikke noget usædvanligt og han muligvis "bare" har foder alllergo. Milo har ikke siden været generet men nu begynder vejret at skifte og blive fugtigt og problemerne med potterne kommer igen, vi vasker og tørre hans poter når han er blevet luftet og lige lidt hjælper det. Jeg bliver så ked af det, den lille fyr har bare ikke haft detnemt og jeg ved snar ikke hvad vi skal stille op? Hans poter er ødelagt fordi han slikker på dem hele tiden og han er neget generet af det:-(

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre om der er andre mopse ejere der har samme problem eller noget der minder om det, eller om Milo bare er rigtig uheldig smiley

Mvh Pylre mor Anne og seje Milo smiley




Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mops-foder allergi?!
  • #1   15. sep 2011 Sikke en trist historie, som jeg desværre ikke kan hjælpe med, men håber nogle andre kan.
    Jeg går ud fra Milo også er blevet behandlet for Hot Spots? En ret udbredt sygdom hos Mopsen.
    Ellers vil jeg anbefale en krave til Milo, så han ikke bliver ved med at irriterer sine poter, man kan få nogle smarte oppustelige nogle.

    God bedring med ham. Jeg håber I snart finder en løsning smiley


  • #2   15. sep 2011 Jeg ved ikke om det hjælper, men en gang imellem vasker vi gilbert med noget klorhexidin, 0,05% isotonisk opløsning, og derefter smørre vi en antibakteriel salve på, begge noget vi har fået anbefalet af dyrlægen, til de fugtige dage:) og om ikke andet, så bare for at holde bakterier væk, når han slikker så meget på poterne..

  • #3   15. sep 2011 Samson har foderallergi. Det viste sig ved hudbetændelse (knopper) under forbenene. Vi var ved Lene Boysen, som er hudspecialist og det er de bedste penge, vi har givet ud i hele forløbet. Alt er tjekket og til sidst måtte vi ud i udelukkelsesmetoden: hydroliseret foder (fåes udelukkende hos dyrlægen) og reagerer hunden ikke negativt ide 8 - 12 testen går på, tester man så ét protein ad gangen. En lang periode, men det hele værd, da du så nøjagtig ved, hvad din hund tåler og ikke tåler.

    Samson tåler ikke okse- og kyllingprotein.


  • #5   15. sep 2011 Tusind tak for de mange svar, jeg vil lige undersøge sagen lidt nærmere.

    Line: meget gerne det kunne være lækkert smiley


  • #6   15. sep 2011 Men har din dyrlæge ikke undersøgt ham.for furunkulose?

  • #8   16. sep 2011 Hej Anne!

    Du skal købe noget shampo hos din dyrlæge som hedder VetriDerm K-Hex Shampo,som du vasker ham i.

    Vi bruger selv allergifoder til vores da hun ikke kan tåle,lever og lam.
    Det hedder Hypoallergenic Moderate Energy fra Royal Canin,det tåler hun og har fået det i et år.

    Håber at dukan bruge det til noget Anne smiley


  • #9   19. sep 2011 Hej Anne.

    Møffe har præcis de samme symptomer som du nævner der, og vi har også lige fået taget alverdens prøver som viser normale tilstande. Vi har derfor skiftet til hyperallergenic fra royal canin og det har indtil videre hjulpet en smule, men smører ham samtidigt på poterne med suolan vet. som jeg har fået ved dyrlægen. Til samsonitten: hvor meget måtte give for et forløb ved Lene Boysen? (går ikke ud fra at dyrekassen dækker det).

    Venlig hilsen

    Emilie


  • #10   19. sep 2011 Alm Brand dækkede det - jeg mener at det er 2500 for første konsultation. Men det er virkelig pengene værd, når man finder ud af hvad der er galt med ens hund. Det er ikke en alm konsultation - hun giver dig hele timer af sin tid for at finde ud af hvad hunden fejler.

    Jeg ville have sparet mange penge, hvis jeg havde opsøgt hende først fremfor at gå til dyrlæge x antal gange og bare få salve og piller.


  • #11   20. sep 2011 Øv hvor er det bare surt smiley oplevede det samme med min gamle mops - det var fødevareallergi, og han skulle derfor også have Hills z/d. Det hjalp lidt, men desværre var han stadig plaget af bylder mellem tæerne, kløe og slikkede. Har ikke lige tjekket hvor du bor, men dyrlæge Lone Paredes kan anbefales, hun er specialist i hudsygdomme hos hunde, og hjalp os meget.
    Jeg smurte hans poter i zinksalve efter ture, og efter at have tørt og vasket hans poter, det virkede også som om det lindrede lidt..
    Held og lykke med det - håber han får det bedre!


Kommentér på:
Mops-foder allergi?!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce