{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.048 visninger | Oprettet:

Økonomien i dét at have (stor) hund..? {{forumTopicSubject}}

Hej!
Hvor meget bruger i, rent økonomisk, pr. måned på diverse poster til hunden? Alt fra mad, udstyr og lign. til uforudsigelig dyrlægeregnings-opsparing?:)) Jeg vil især gerne høre fra jer der har STOR hund smiley

God aften til alle!


Kommentarer på:  Økonomien i dét at have (stor) hund..?
 • #1   7. jan Dyrlægeregninger er de samme, om hunden er stor eller lille smiley Medicin er dyrere, dog.

  Jeg bruger omkring 700-800 kr på foder om måneden til 37 kg hund, men hun får vådfoder om morgenen, og det koster lidt mere end tørt.

  Godbidder ryger der også lidt mere af, og vil tro at jeg bruger omkring 300 kr på godbidder og snacks om måneden.

  Udstyr, tja, det kommer jo an på hvad du køber og hvilken kvalitet. Kurvene jeg har, koster omkring 800 kr stykket. Så er der snore, flexliner, seler, dækkener m.m., og det er ikke et sted jeg gider at spare. Men det er helt sikkert et sted man KAN spare. Det samme gælder i øvrigt kurve.

  Jeg tør ikke regne på hvor mange penge jeg har smidt i mine hunde, og helst heller ikke hvad de koster om måneden smiley


 • #2   7. jan Puha ! Nones spiser vel for 12-1400 kr pr mdr. så kommer godbidder, træning oveni.
  Med forsikring, aniplan, foder svømning hver uge og træning. Knap 2000 kr bruger jeg. Og så kommer alle de unødvendige ting oveni hehe.


 • #3   7. jan Vi bruger ca. 600-700kr. om måneden på foder, til to hunde på hhv. 25 og 27kg. Før vi råfodrede brugte vi ca. 500kr om måneden (stadig på begge hunde).

  Hhv. 130 kr/mdr og 120kr/mdr. på sygeforsikring (og ansvar selvfølgelig).

  Ca. 50-100kr/mdr på godbidder

  600-800kr årligt på vaccination

  Easy (yngste) har på sine 2,5 år kostet omkring 7500 i dyrlæge regninger inkl. vaccinationer. Det dækker derudover mistanke om nyreproblemer (der var intet), afføringsprøver, hjertelungeorm behandling, udtrækning af mælketand og øjenbehandling hos specialist.

  Nicki har på sine 5 år kostet omkring 4500 kr. i dyrlæge regninger, inkl. planlagt sterilisering, vacciner, afføringsprøver og hjertelungeorm behandling smiley

  Derudover har vi træning, der bruger vi et sted mellem 0-600kr pr måned smiley

  Vi sætter 1500kr af om måneden, de dækker nogenlunde foder, vaccinationer og træning for begge hunde smiley


 • #4   7. jan Udgifterne afhænger ikke kun af størrelsen på hunden, men også ens ambitionsniveau.
  Vi brugte ca. 1000 kr pr måned i ren drift, da vi kun havde én hund (slædehund). Fordelt ca. sådan her:
  300 til foder
  100 til godbidder/tyggeting
  100 til forsikringer
  100 til træningshold
  200 til udstyr/legetøj
  100 til flåtmiddel
  100 til dyrlæge/dyrlægeopsparing

  Til de udgifter skal lægges selvfølgelig hundens indkøbspris, alt hvad hunden ødelægger, modifikationer i hjemmet (hundelem, hundegård mv) og større typer udstyr (fx cykel, kickbike, vogn, seler, liner og en hel masse andet grej, man skal bruge til en slædehund).
  Når man bliver bidt af en livsstil kan udgifterne det første år nemt hedde 50.000 kr (12.000 kr for hunden, 12.000 kr. for et års fodring/vaccination/træningshold/legetøj, 10.000 for trækudstyr, 10.000 for ødelagt hjem/modifikationer udført i hjemmet/hundegård osv).


 • #5   7. jan Jeg har stor hund, Sam vejer 47 kg.
  En sæk foder 12,5 kg om måneden med opdrætter rabat koster 400 kr.

  Godbidder og snacks bruger jeg rigtig mange penge på om måneden.

  Udstyr bruger jeg en hel del penge på om måneden

  Træning koster ca. 1600 kr. pr. måned

  Ekstra trænings kurser kommer oveni

  Sam's ansvar og sygeforsikring koster 400 om måneden

  Osteopat behandlinger ca. 3-4 om året koster 650 kr, pr gang

  Konkurrencer kommer oveni


 • #6   7. jan Kaos spiser Ca 500 g foder om dagen (VOM) Og deri blandes der oveni diverse tørkost, madrester m.m. Han spiser vel for omkring 700 kr om måneden.

  Godbidder er diverse tørkost, pølser, frikadeller m.m Ca 100 kr.

  Træning løber månedligt om i Ca 500 kr.
  Forsikring Ca 140 kr vil jeg tro
  Dyrlæge er svært at vurdere men mindst 700 kr årligt til vaccination


 • #7   7. jan Milla, det lyder da helt vildt at Nicki har fået alt det behandlet/tjekket hos dyrlægen for 4500kr! Jeg gav det beløb for planlagt sterilisering af en 12kgs hund (nok Ca 4700) og den pris er ganske normal og kan flere steder være dyrere.. Og narkose er jo dyrere til de større hunde...

 • #9   7. jan #7 Yep, vores dyrlæge er ret billigt. Steriliseringen kostede 2-2500, vaccinationer ca 400, hjertelungeorm test 4-500 for begge hunde og så har hun fået et enkelt skud antibiotika ifbm. lungeorm + konsultationen selvfølgelig smiley

  Men medicinen til lungeorm kommer oveni - det har vi vidst brugt 400 pr hund pr gang smiley


 • #10   7. jan Milla, er bare ret vigtigt at gøre opmærksom på at dette er alt andet end standart priser!! Ellers bliver man slemt skuffet og overrasket hvis man forventer det er det generelle prisleje for sterilisation!

 • #11   7. jan Nu deler jeg jo bare vores erfaring og det er jo en helt normal dyrlæge som alle andre dyrlæger også er, mon ikke der findes andre rundt omkring i DK i samme prisleje smiley

 • #12   7. jan Min erfaring er som følger (og nej, jeg prøver ikke at virke som om jeg ved alt eller belære eller være negativ): Jeg har undersøgt bredt i flere byer når mine tæver har skulle ha det gjort og har boet flere steder (Sjælland, Århus og Randers) og fået 5 tæver steriliseret og ingen af de steder har prisen været overhovedet i nærheden af det - selvom det da ville ha været fedt smiley De har desuden vejet mellem 8-16kg og prisen har hver gang Ca ligget på 4200-5000kr.. Plus da Mille skulle søgte jeg priser i flere byer for hvor det var billigst (men selvfølgelig stadig gode steder).. Hvad jeg hører fra hunde venner fra Sjælland og heromkring er prislejet ca det samme som det jeg er kommet af med.. Min pointe er, det er ikke den gængse pris (desværre da).. Og selvfølgelig har du lov og ret til at dele dine erfaringer og al respekt for det smiley .. Men sys også det er vigtigt nok når nu det lige præcis er priser der bedes om at fortælle at langt de fleste steder koster det en hel del mere.. Selvfølgelig kan ts da være heldig at finde en af de ikke voldsomt mange klinikker der sterilisere store hunde så billigt men igen er det vel relevant at det ikke er det gængse smiley Det var blot min pointe.. Men din erfaring er måske omvendt at det er den gængse pris? smiley

 • #13   7. jan Nej, min erfaring er helt sikkert at hun er billig - og jeg fandt da også steder, hvor det kostede 5-6000. Men jeg fandt nu også steder, hvor det kostede 3000-4000, dvs små 500-1500 mere. smiley

  Men det var egentlig også derfor jeg bare gav en samlet dyrlæge pris på begge hunde ifht. antal år de er - Easy har f.eks. været hos en øjenspecialist som er noget dyrere. Men det koster det jo og dyrlægen er rigtig dygtig.

  Easy har været dernede 6 gange i to forskellige forløb (et pga. skade og et pga. øjne der drillede), så taget det i betragtning er dyrlægeregningerne nok meget fair smiley


 • #14   7. jan TS spørger til hvad folk hver især bruger, ergo er der da intet misvisende i Millas svar, da det er sådan hendes forbrug har set ud. TS kigger vel også på alle svarene og laver et gennemsnit. Var det ikke udpenslet hvad dyrlægeudgiften dækkede over, så var der nok heller ikke faldet en kommentar på det.

  Den dyreste pris min dyrlæge har på sterilisering er 4550kr og her snakker vi 40kg+


 • #15   7. jan Milla svare på præcis det hun bliver spurgt om.


 • #16   7. jan Jeg skriver heller ikke at hendes indlæg er hverken forkert eller andet men jeg mener virkelig at det må være rimelig relevant samtidigt at gøre opmærksom på at det ikke er den gængse pris..

 • #17   7. jan Det er det da ikke? Prisen vil altid svinge alt efter størrelsen på hunden, hvor i landet man bor og hvilke dyrlæger man bruger.

 • #19   8. jan Dyrlægerne her i området kører med ca. de samme priser som Milla, så her er det normalpris

 • #20   8. jan Jeg gav 4500 for at få en Schæferhund steriliseret. Det var inkl. HD og AD billeder som jeg selv havde bedt om.

 • #21   8. jan Tror at mine koster mig 1000-1200 kroner om måneden pr stk.

  Det dækker alle de almindelige omkostninger (forsikring, foder, sygeforsikring, dyrelæge), som ikke kan spares væk i mine øjne.

  Så er der alt det ekstra, og der er det jo en selv som sætter niveauet.

  Foreksempel koster min Grossers nuværende halsbånd næsten 1000 kroner (det er ret bling bling), men jeg er overbevist om, at det halsbånd i nylon som han har på billedet er i praksis lige så godt. smiley


 • #22   8. jan Jeg gav 2.300 for at få en schæfer akut steriliseret og opereret i en pote (det var sådan set poten der skulle opereres). Omvendt gav jeg det dobbelte for at få corgi'en steriliseret, men det blev gjort med kikkert, og der var lige nogle forprøver, som også skulle undersøges.

 • #23   8. jan Jeg bruger ca 1700 kr om måneden på min hund fast. Og det er foder, sygeforsikring, træning og opsparing til dyrlæge..
  godbidder og trænings godbidder kommer ved sidden af.


 • #24   8. jan Jeg gav 3.500 kr for at få Luna steriliseret i 2006, der kostede det minimum 4500 kr ved de andre dyrlæger, jeg havde forhørt mig hos. Så der ER stor forskel i pris.

  Jeg tør slet ikke regne på, hvad jeg bruger på de to tøser, jeg har. Men jeg bruger vel nok 12-1300 kr på mad (den ene er stor hvalp og spiser noget mere end den store).

  Og træning i DRK har kostet 900 kr i alt for 2x6 gange. Så er jeg medlem af DKK og DRK, der er sygeforsikring på begge (det er 5000 kr pr år) og ja så er der 2 x vaccinationer pr år.


 • #25   8. jan For 4 år siden gav jeg 2800kr for en standard sterilisering af en 8kg hund. Så at en stor hund koster næsten det dobbelte er vidst ikke så sært? Jeg ringede også rundt til diverse i Københavnsområdet dengang og de var alle enormt meget dyrere. Så det kommer nok an på område og dyrlæge.
  Nu hvor kæderne er ved at tage over bliver priserne nok mere ensartede.


 • #26   8. jan Jeg har tre mellemstore hunde (synes jeg selv - nogle vil måske kalde dem store??)
  Udgifterne til dem løber indimellem løbsk, som jeg oprettede en anden tråd om forleden:
  https://www.hundegalleri.dk/forum/generel-diskussion/1119414-hvor_ville_jeg_vaere_rig___hvis_jeg_ikke_havde_hunde__

  Mht. de udgifter der rent faktisk relaterer sig til deres størrelse, så er det jo kun foder og godbidder, og der er jeg heldig, at vi har storkøb gennem klubben, så tørkost, godbidder, råt kød og ben er nok kun omkring 4-500 pr. hund. pr. måned.


 • #27   8. jan Jeg har ikke en stor hund, så det er ikke alle mine udgifter du kan bruge til noget, men du kan da få dem du kan smiley
  For en hund:

  Sygeforsikring + ansvar: Ca 150 kr i måneden

  Aniplan hos dyrlægen ca 120 kr i måneden (med Aniplan får jeg et årligt sundhedstjek inkl vaccination, en konsultation om året, en gratis hjerte/lungeormstest, tilbud på tandrensning og medicin, samt gratis negleklip. Så jeg spreder egentligt bare udgiften ud i stedet for at betale når jeg er der)

  Opsparing til dyrlæge Ca 500 kr i måneden (nogle gange mere, andre gange ingenting hvis vi skal til dyrlægen)

  Hundetræning 200-500 kr i måneden vil jeg tro, afhængig af hvor meget jeg melder mig til og om der er kursus. En normal træning koster 50 kr pr gang, og kursus koster 150 kr. smiley

  Derudover har vi en privat hundeskov som man kan leje for 25 kr pr gang, så i år bliver det nok omkring 100 kr i måneden.


 • #28   8. jan @Karina.
  Mine spiser altså heller ikke for mere end 500-600 kroner om måneden.

  Hvordan man skal få det over 1000 kroner pr. hund alene i foder om måneden, er mig en gåde.


 • #29   8. jan Martin, det kommer jo an på hvor dyrt det foder man bruger er. Ifm Cocos sygdom var jeg en enkelt gang ude og købe en 7kg sæk til vidst cirka 400kr, og andet er jo endnu dyrere, fx ziwipeak koster vist 400kr for 3kg? Så løber det jo op, hvis man skal bruge 12kg på en måned til en stor hund..

 • #30   8. jan Altså Nones mad koster knap 600 for 8 kg. Så løber det altså gerne over de 1000 kr i foder pr måned.

 • #31   8. jan Jeg troede kun du havde en hund, Martin?

  Men som med alt andet, så svinger også foder, alt efter hvad man bruger.


 • #32   8. jan Ziwi peak er sygt dyr foder....

 • #33   8. jan #28 - hvis jeg kun brugte tørfoder, så ville det også være billigere.
  Så kunne jeg snildt fodre for 300kr om måneden pr hund (huskyer er RET nøjsomme med foder)
  Men når jeg samtidig køber omkring 20 kg barf hver anden måned OG et utal af godbidder i alverdens varianter, så tror jeg, at de 4-500 passer meget godt smiley


 • #34   8. jan Store racer og også ret nøjsomme er min erfaring.

  Men dem jeg har haft, har så heller fejlet noget så de skulle have x special ting.

  Jeg håber da ikke det er normen for små og mellemstore hunde, så man fortæller folk at det er hvad det koster. Det er vel ikke normalt at ens hund er fejlavlet.


 • #35   8. jan Jeg fodrer med vom & tørfoder. Hver hund koster ca. 500,- pr måned i foder.
  Tyggeben, gnaveting m.m ved jeg ikke lige hvad koster men jeg gætter på omkring 400-500,- for dem alle om måneden

  Vaccinationer er hvert 3. år (følges m rabiesvacc) og jeg mener små 1000,- pr hund.

  Min ældste tæve får nu dagligt forthyron og det koster ca. 150,- pr måned (2,64 pr tabler) - blodprøvertagning 1 x årligt - sidst kostede det som jeg husker små 1000,-
  Ellers har vi været forskånet for dyrlægeregninger - heldigvis!!

  Alt i alt synes jeg mine hunde er ret billige i drift


 • #36   8. jan "Det er vel ikke normalt at ens hund er fejlavlet."

  Hvem er den til Martin?


 • #37   8. jan @Karina.
  Ikke til nogen bestemt. Det er en generel betragtning.


 • #38   8. jan Nåeh ok..
  Men uanset hvad, så kommer der jo tit noget henover årene.
  Aqui havde intet kostet udover normal "vedligehold" før, han fyldte 12 år...
  Når de kommer op over det, synes jeg det er helt fair, at de har brug for lidt ekstra tilskud, for at have et optimalt liv så længe som muligt smiley


 • #39   8. jan Nu kan der være rigtig mange grunde til, at hunde er nød til at få special foder. Fejlavl er vist langt fra synderen altid.

 • #40   8. jan @LP.
  Ja da, og min får special foder. Men selv det kan jeg ikke få op på de beløb i taler om.

  Det er mig en gåde.

  Eneste forklaring er hvis hunden trænes som sindsyg (altså nogen er jo semi professionelle herinde lyder det som om), og derfor har behov for ekstraordinært meget foder. Det kan naturligvis være tilfældet.

  Men for flertallet af hundejere er det i mine øjne svært at brænde så meget foder af.

  Virkligheden er jo, at store racer (gigant), faktisk indtager mindre foder pr. kilo hund en tilsvarende mindre hunde. Det ved man i øvrigt hvis ikke hvorfor endnu. Sjovt nok.


 • #41   8. jan Arrh, ja det kan du have ret i. Nones får knap et halvt kilo om dagen, men han er også lidt noget andet end hvad hr og fru dk har af hund.

 • #42   8. jan Martin, det handler nok om energiniveau smiley Hvis fx man sammenligner en ruhåret med en bernersennen, så er der jo noget mere krudt i røven på en ruhåret. Mere aktivitet kræver mere energi kræver mere energi tilført - dvs foder.

 • #43   8. jan Min tidligere hund, Chili på ca 30kg kostede i alt små 70.000,-. Hun blev omkring 11år gammel.
  Beløbet dækker købspris, foder, forsikring, dyrlæge og kremering. Hvad hun i øvrigt tiltuskede sig, var et anliggende mellem hende og den kommunale renovation og er derfor sat til '0'. smiley


 • #44   8. jan Olfert som er en Sankt Bernhard på 80 kg., spiser knap 20-22 kg. pr.måned. Det er ca. 6-800.- afhængig af tilbud osv. Godbidder løber nok op i 3-500.- Så kommer forsikringer osv. Sidste år måtte han opereres for et sprængt korsbånd - det kostede kr. 23.000.- plus det løse bagefter (kontrolrøngten). Forsikringen dækkede det meste, men havde da nogle penge oppe af lommen.

  Han er ikke billig i drift ... men uendelig skøn, og jeg ville ikke undvære ham.


  profilbillede
 • #45   9. jan #5

  1600 kr om måneden for træning ??? smiley
  Det er sgu da dyrt smiley loooool smiley


 • #46   9. jan Det er for 2 hold 5 til 6 gange smiley

 • #47   9. jan @Martin - nu fik du mig til at tænke lidt mere over det med udgifter til alt det de spiser. Som sagt er tørfoder/BARF kun en del af det.

  De får altid "noget fra fryseren" om morgen. Et kyllingelår, et par kalkunhjerter, en frossen hel sild, en andehals el. lign. Pris? 3-5 kr.?
  Og så får de altid en større tyggeting om aftenen - Dental Stick, Beef Bite, Skin Delight osv. Det er også 3-5 kr.?
  Hver gang vi er til træning ryger der mindst én pose gode guffere - gennemsnitspris er måske 20kr?

  Så bare i "snacks" er vi oppe på omkring 200kr. pr måned pr hund.


 • #48   9. jan Shit det er sgu dyrt smiley
  Jeg giver 1750 kr om året for 2 hold. Som træner hver uge henholdsvis mandag og onsdag smiley


 • #49   9. jan Det er dyrt, men det er selv valgt, jeg synes ikke eksempelvis DCH er kompetente nok, så derfor går jeg hos en privat hundetræner smiley

 • #50   9. jan Men 1600 kr om måneden..... smiley
  Jeg kommer kun i DcH for socialiseringens skyld af min hund smiley og for udfordringernes skyld mht træning i mellem andre hunde.
  Han kan mange ting hjemme, han kan færre ting på pladsen i blandt andre hunde smiley

  Selve træningen i DcH er ikke noget særligt...

  Hvad er feks for nogle hold du tilmelder dog hos private ?


 • #51   9. jan Aj hvor sjovt var lige inde for at se hvad Sam var blanding af smiley har hele tiden troet han var en balndingshund. smiley ha ha smiley

 • #52   9. jan Lige nu tager jeg rally hold og nosework hold primært forbi jeg konkurrere i rally og det også er planen i nosework forhåbentlig i år.
  Jeg går til træning for at lærer at blive en bedre hundefører, fordi jeg elsker at vi får sjove udfordringer for, at lærer rally baner der kan være udfordrende, samt mange forstyrrelser omkring os, så Sam bliver bedre til at vælge fra og kunne præstere bedre til konkurrencer smiley


 • #53   9. jan 1600 kunne jeg også sagtens ende på... Agility koster 250kr. pr gang. Lydighed koster ca. 150 pr. gang. Og hvis der så også lige er et kursus i månedens løb, eller man booker hal til selvtræning.. tjaaaah smiley

 • #54   9. jan Jeg kunne også snildt bruge 1600 om måneden, hvis jeg valgte det. Træning er dyrt - men jeg har jo så også to hunde smiley

  Eksempelvis er min agility kun hver 2. uge - mange går derfor på to hold, for at træne hver uge. Det er så rundt regnet 1000kr. om måneden pr hund - derudover evt. selvtræning (dvs leje af hal m. udstyr til 170-250 kr/timen)

  Easys tricks træning koster ca. 500kr/mdr.

  Men netop pga. prisen træner vi ikke på hold hver uge og heller ikke sæson på sæson, det er for dyrt smiley

  Agility hver anden uge er faktisk det eneste hold jeg kører fast og det er fordi jeg stadig er meget uerfaren indenfor agility, så jeg får ikke meget ud af at selvtræne i længere perioder.

  Lydighed, tricks og rally (som jeg laver med Easy) kan jeg derimod sagtens gå og træne selv, jeg er primært på hold for forstyrrelser (men det er selvfølgelig også rart at have en erfaren instruktør at spørge til råds smiley )

  Så vores træningsudgift er et sted mellem 500-1000 kr pr måned, alt efter om Easy er på hold eller ej. smiley


 • #55   9. jan 52:
  Ja vi har os rally i vores klub. Det er da meget sjovt. smiley
  Efterhånden er der sat en rally bane op hver mandag.
  Det er da meget sjovt. Og det giver et godt samarbejde.
  Nosework har jeg kun set til dobermann træf.
  Det ser meget hyggeligt ud. smiley


 • #56   9. jan #54
  Det er vildt nok.
  Synes det var dyrt fordi hold nr 2 steg 175 procent i 2020.
  Men kan da godt høre det er billigt at få træning 2 gange om ugen for 1750 om året smiley


 • #57   9. jan Det er mega billigt - men forskellen er jo også at det er frivilligt i f.eks. Dch, schæferhundenklubben, dkk mv..

  De instruktører jeg går hos lever jo af det, enten helt eller delvist smiley


 • #58   9. jan Præcis Milla.
  Det er også noget billigere hos os i klubben (DGI) men eftersom vi sender vores instruktører på uddannelse og efteruddannelse hos DKK og de private udbydere, så er det ikke nær så billigt som DCH og de "rene" DGI-klubber.
  Tror dog, vi er billigere end DKK smiley


 • #59   9. jan 57: lige præcis Camilla, det er der forskellen ligger, og jeg synes bestemt man kan mærke på erfaringen fra min hundetræner at hun kun lever af det her, fremfor dem som gør det frivilligt og ikke efteruddanner sig smiley

 • #60   9. jan Jeg plejer at sige en 5-700kr om måneden for en lille hund og 1000 kr for en stor hund - de store gigant racer 1200kr.
  Det er til “drift” af en alm. sund og rask familiehund.
  Ender man med en mandagsmodel, vælger man de dyreste muligheder eller vil man mere end “hygge-træning” med sin hund, lægges det oven i. Og det kan sagtens være noget mere.


 • #61   9. jan Jeg forstår aldrig rigtig det med hundetræning, for der findes jo mange forskellige uddannelser indenfor det, så at sige dem i dch er mindre kompetente end de private er lidt langt ude imod. Jeg kan da i hvert fald mindes en del private som jeg synes er mindre kompetente. Er det fordi det frivilligt man ser ned på dem?

 • #62   9. jan Anya - enig.
  Jeg har fået større og mindre udbytte fra diverse instruktører, uanset deres tilhørsforhold.
  Jeg tror også, de fleste er enige i, at der i de større klubber, selvfølgelig er forskel på instruktørerne, og nogle svinger man bare bedre med end andre. smiley

  Mange af de private i vores lokalområde har overhovedet ingen uddannelse. Modsat har en del i klubberne, faktisk uddannelse på niveau med de "højest"-uddannede af de private. Men igen - så er en lødig, længerevarende uddannelse (eller mangel på samme) ikke nødvendigvis afspejlet i, hvor god instruktøren er smiley


 • #63   9. jan Selvfølgelig er der også en hel del private jeg aldrig ville smide penge efter..

 • #64   9. jan Jeg gik gerne til DKK eller DCH træning, hvis der var noget tæt på, der tiltalte mig smiley

  Vi startede agility i privat regi, fordi vi startede om vinteren og der holder alle klubber tæt på os fri (eller starter ikke voksne hunde op). Nu har jeg bare ikke lyst til at skifte smiley

  Tricks har jeg heller ikke rigtig fundet i klub regi, desværre. LP og rally kan man godt finde, men de gange det har passet mig, har der ikke været hold smiley


 • #65   10. jan Vores mastiff kostede ca. 1.800 pr mdr. I drift.
  Foder - 1.200
  Smertestillende - 400 (fik han fast fra 2 års alderen grundet en dårlig albue)
  Sygeforsikring - ca. 200

  Og hvad han har kostet i dyrlæge ved siden af tør jeg sket ikke tænke på hvis man regner det ud på månedlig basis...


 • #66   10. jan Vi har et gennemsnit på 972 kr pr måned for 12 måneder for en labrador retriever.

  Der er inkluderet: jagttræning, en smule lydighedstræning, betaling for leje af indhegning, køb af seler, snore, udstyr, legetøj, dyrlæger, forsikring og mad

  Det er eksklusiv brændstof og slidtage på bilen til træning og gåture.

  Ziva får fast CystoPro og Flexadin Advance hver dag og det trækker prisen op.

  Af alles Zivas regninger er madposten altså en af de små. Træningen er en af de dyre.


Kommentér på:
Økonomien i dét at have (stor) hund..?

x