{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.657 visninger | Oprettet:

Overfald {{forumTopicSubject}}

På vores gåtur idag bliver charlie papillon hvalp på cirka 7 mdr. overfaldet af en stor blandingshund uden snor. Charlie går pænt ved siden af mig, selfølgelig i snor! Den anden hun får fat i charlie men der går heldigvis ikke hul! Charlie piver virkelig. Min kæreste og jeg får skubbet hunden væk og jeg skynder mig at tage charlie op indtil ejeren fået styr på sin hund! Vi fik heldigvis en undskyldning.

Problemet er dog at nu er sødeste charlie der normalt elsker alle hunde specielt store hunde, han er blevet bange for hunde virkelig! Han viser nu agressiv adfærd, gør af hunde der er langt væk og knurrer og bider ud efter hunde, selvom jeg sidder og giver godbidder og forsøger at aflede ham.
Hvad kan jeg gøre for at få min glade hund igen?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Overfald
  • #1   31. mar 2020 Du lader din hund komme sig over chokket, som er sket I DAG! Hvis du lige havde fået tæsk af en rocker, gad du så blive konfronteret med andre rockere samme dag?

    Og så introducerer du ham stille og roligt til kendte og venlige hunde, hvor I starter med stor afstand, og gradvist (over dage eller uger) bevæger jer tættere på.

    Men for nu skal han have fred til at komme sig over det, bare i et par dage. Gå ture, hvor i ikke møder så mange, eller gå på skæve tidspunkter. Hvis der kommer nogen, så går over i den anden side af vejen - afled og tal stille til ham.


  • #2   1. apr 2020 Jeg ville nok hvis det var mig tage kontakt til en DYGTIG hunde adfærdsbehandler (vær Meget kritisk og søg info og erfaringer om vedkommende først!) som kan rådgive og når det første chok lige har lagt sig komme ud og hjælpe så I får gjort det på den rette måde så det har størst chance for ikke at blive en livslang ting, hvilket ville være super synd!

    Grunden til at jeg ville gøre sådan er at jeg aaalt for ofte oplever at folk ikke formår at få deres hund over det på en okay måde sådan at det ikke præger hunden resten af livet!

    Jeg har desuden selv stået med en hund (Josie) der blev overfaldet 6-7 gange og i starten blev det bedre bagefter gradvist (dog aldrig sådan Helt som før) men efter det skete flere gange så kunne det simpelthen ikke rettes op smiley Hun var SKIDE bange for andre hunde og nød ikke spor gåture mere smiley Det var ALT for stressende og da hun så fik epilepsi og stress gav anfald blev hun aflivet fordi det andet var simpelthen ikke okay for hende... Hun var inden første anfald på ingen måde bossy eller fremme i skoene men helt fredelig men efter første overfald blev hun simpelthen nærmest kuet og jeg tror den energi hun har udsendt måske har virket som et "let bytte" og det måske var en del af grunden til at de hunde gik efter hende og ikke Emma som var med på ALLE ture også.. Emma blev ALDRIG overfaldet og Josie lod dem bare overfalde hende uden at forsvare sig.. Hun blev virkelig en knækket hund smiley Hendes "selvtillid" forsvandt fuldstændig (selvom den aldrig havde været kæmpe).. Vi prøvede med adfærdsbehandler, men det var for sent til rigtigt at batte.. Vi skulle ha gjort det helt fra starten...

    Tænker også det ville være godt for jer at få set på det nu, så ikke hans adfærd med at snappe ud, gø osv får ham i flere problemer med andre hunde hvis de kommer for tæt på og bliver sure over hans adfærd.. Det er langt nemmere at ta i opløbet end efter lang tid hvor adfærden er indgroet!!!


  • Eddie
    Eddie Tilmeldt:
    sep 2017

    Følger: 1 Svar: 1
    #3   1. apr 2020 Jeg har en lille chihuahua dreng, der har oplevet det samme og også reagere på samme måde. Jeg har talt med adfærdsbehandler hos dyrlægen som sagde, at jeg bare måtte acceptere at han ikke kunne lide/omgås andre hunde. ?? Nu har jeg været på Youtube og set "It's me or the dog". Hun hedder Victoria og er super dygtig- synes jeg. Så det vi gør nu er at jeg gør snoren så kort at han går tæt op af mit ben og så går vi i en stor bue udenom den anden hundJeg ignorerer hvis han knurrer. Er han rolig roser jeg rigtig meget mens vi fortsætter med at gå i en bue udenom. Hvis han bliver aggressiv vender jeg stille og roligt om og går tilbage indtil han er faldet til ro så vender vi om og prøver igen. Jeg ignorerer den anden hund Men kan jeg få øjenkontakt med ejeren gør jeg vedkommende opmærksom på at vi er lidt bange efter en uheldig oplevelse. Det har givet anledning til en del positive oplevelser med andre f.eks ældre tæver som har givet ham lov til at komme tættere og tættere på i samarbejde med ejeren. Jeg respekterer selvfølgelig hele tiden hans grænser og det har tager tid men der er små fremskridt. Nu har han fået sig en god ven som vi startede med at gå tur sammen med og som nu kommer hjem til leg i haven.

  • #4   1. apr 2020 Iøvrigt havde jeg STOR glæde af når Josie skulle lærer nye hunde at kende og kunne omgåes dem, at simpelthen gå en tur sammen (nogle gange var flere ture nødvendige) hvor den anden hund gik forrest (meget vigtigt så hun ikk var nervøs for hunden bag hende og kunne se den hele tiden) også var der fokus på alt andet end at hundene skulle kunne sammen.. Så fik hun set den an og blev meget mere afslappet smiley Efter at ha gjort sådan kunne hun så acceptere hunden fordi nu var hun ikke længere bange på samme måde smiley

  • #5   1. apr 2020 Hvis jeg var dig, ville jeg hurtigst muligt få fat i dyrlægen, og få fat i noget angstdæmpende. Mange hunde kan komme nemmere over et traume, hvis de hurtigst muligt efter det er sket, får hjælp til at falde til ro.
    Og så er jeg enig med andre i, at det sagtens kan blive nødvendigt at få en dygtig adfærdsbehandler ind over, som kan hjælpe med at ændre den følelsesmæssige tilstand han kommer i lige nu, når han ser andre hunde.


  • #7   1. apr 2020 Det var bestemt ikke meningen jeg ville lade ham hilse på andre hunde igår. Jeg sad og forsøgte at aflede charlie da den anden hundeejer lod hans hund gå over til charlie. Så det var bestemt ikke mit valg! Men jeg blev overrasket over hans reaktion da han aldrig har reageret så vildsomt før!

    Han er undersøgt og han fejler ikke noget fysisk - heldigvis!
    Jeg har fået beroligende med hjem til ham så han ikke går og stresser for han skal jo ud og tisse og gå tur. Vi prøver at undgå andre hunde men det kan være svært når man bor i en midtby.

    Jeg har taget kontakt til vores hundetræner vi er på hvalpehold ved. Hun er også adfærdsspecialist og har vejledt over telefon. Og når vi er klar til træning vil hun hjælpe så godt hun kan på trods af corona.



  • #8   1. apr 2020 Jeg håber bare jeg kan få min glade hund tilbage. Og selfølgelig også hans selvtillid.

  • #11   4. apr 2020 Caos fik flænset øret af en gravhund, da han var 6 måneder, derefter var han ret bange for små hunde, efter nogle måneder, mødtes jeg med en veninde som har en mega sød lille hund og vi gik ture sammen, efter nogle gange, fandt caos ud af, at ikke alle små hunde er dumme og langsomt blev det bedre, så mit råd er, giv tid og så find en med en rolig og meget sød hund, som i kan gå ture med (i snor) hundene behøver ikke hilse, hvis din trækker sig, blot gå ture sammen i starten, så den finder ud af, at ikke alle hunde er dumme smiley

  • #12   8. apr 2020 Folk med løse hunde som vil hilse, de siger ofte "bare rolig den bider ikke" og så siger jeg, "men det gøt min"!

Kommentér på:
Overfald

Annonce