{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
952 visninger | Oprettet:

Farvel lille ged <3 {{forumTopicSubject}}

I aften vil endnu en stjerne ses på himlen. Vi har sagt farvel til verdens allerbedste, mest godmodige og kærlige ged, Juice smiley

I fredags var vi ude og gå spor og der var ikke helt træk i som der plejer, lørdag var vi ude og rondere og der manglede noget gejst. Søndag synes vi hun trak vejret virkelig tungt og skrev til vores dyrlæge at vi måske mistænkte hjertelungeorm. Hun anbefalede os at tage til det store Dyrehospital hvor de kunne teste med det samme og ultralyds scanne.
Vi fik en akut tid og hun fik lavet stor blodprofil, blev røntgen fotograferet og ultralyds scannet. Så tilkaldte de en kardiologi fra Sorø som kom på og lavede en gennemscanning af hjertet.
Scaningerne viste det værst tænkelige. Vores elskede schæfer pige havde cancer i milt, lunger og hjertet. Hjerte og lunger var fyldt med væske der gjorde det svært at trække vejret.

Hele verden sank i grus der. Men juice har altid været der for os så selvfølgelig var vi der for hende. Kenneth sov med hende i stuen og vi har været sammen med hende i dag. Spunk blev hentet tidligt og kl 17 sagde vi farvel til hende i haven med hjælp fra Kamilla.

Hun fik et sidste stop og Kenneth og hende sloges lidt om ærmet. Så fik hun lov at vinde det og da hun lagde sig på tæppet fik hun den der fik hende til at sove. Så med ærmet i munden og hovedet i sin fars skød og hele sin familie om sig tog hun herfra.

Vi er fuldstændig knust men det var det eneste rigtige vi kunne gøre. Hun er skyld i Kenneth stadig er her og har haft det bedste, aktive liv. Hun har været den bedste makker på gaden og herhjemme den dejligste kramme kæle hund.

Lille Juice, vores alle sammens pelsmissil. For altid i vores hjerter. Tak for dig, dine alt for våde kys, de blå mærker, klemmelus og kradsemærker. Der vil ikke gå en dag hvor vi ikke vil savne vores elskede ged med de blødeste øre og øjne som de dybeste skovsøer.
Verdens bedste schæferpige.


Kommentarer på:  Farvel lille ged <3
Kommentér på:
Farvel lille ged <3

x