{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
760 visninger | Oprettet:

Irena S
Irena S
Tilmeldt:
13. sep 2023
Emner: 1

Væskeansamling albue hund {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen! Min rotte er 15 måneder gammel. Han har en stor væskeansamling på højre albue og han er fuldstændig ugeneret af det. Der er ingen ømhed når man trykker på det og han drøner barer af stedet og halter ikke. Der er god kraft i benet. I dag skal han til doktor Dyr for at kigge på det. Ham er ikke meget for et blødt underlag og foretrækker at ligge på gulvet og han vejer ca 52 kg. Er der nogen der har haft lignende? Har snakket med vores opdrætter og han mener at det er vand æg, men dyrlægen i telefonen har sagt at det er for tidligt. Er vildt bekymret for det
Vh Rottweiler lover


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Væskeansamling albue hund
 • #1   14. sep 2023 Nope. Men gør hvad jeg kan for, at opfordre min vov til, at bruge trygaflastende sovepladser, da vi har klinker og trægulve, og hun slider albuerne, hvis hun ligger for meget på dem.
  Jeg har set en del Irske Ulvehunde med store væskeansamlinger på albuerne, det er ikke kønt, men hvor meget det genererer ved jeg ikke.

  Jeg håber at det din vov har, er ufarligt.


 • #2   14. sep 2023 Med tanke på at rigtig mange Rottweilere har AD så ville jeg helt klart får ham røntgenfotograferet. Er han med stamtavle fra DKK kan du ligeså godt gøre det med en rekvisition til officiel bedømmelse.

 • #3   15. sep 2023 Jeg har selvfølgelig ikke set det, men det lyder som en "bursa" ikke betændt væske ansamling.
  vi gør ikke noget ved dem, med mindre de bliver varme kg betændt, de går væk af sig selv, men det kan tage lang tid.
  Så længe den ikke er øm så er den ufarlig. Dyrlægen vil gerne tømme dem men det er med risiko for betændelse i leddet når man laver hul og som oftes kommer de tilbage. De kommer fordi det er en tung hund på hårdt underlag... du kan ikke gøre andet end opfordre ham til et blødere underlag


 • #4   15. sep 2023 Enig, Tina - jeg har også set det et par gange med en ung Berner Sennen. Vi har behandlet det med laser, endelig ikke åbne op, det kan give betændelse. Min dyrlæge behandler gerne med laser netop af samme årsag, det giver gang i blodcirkulationen og det hjælper til helingen.
  Iøvrigt så voksede bamsen sig fra det, han blev også lidt mindre dramatisk i sin “smide sig i gulvet” , det har nok også hjulpet.


Kommentér på:
Væskeansamling albue hund

Annonce