{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.451 visninger | Oprettet:

Slet ikke godt :-( {{forumTopicSubject}}

Har idag været ved en ny dyrlæge med simpson.. En specialist inden for hudsygdomme og allergi.
Det ser slet ikke godt ud for ham .
Hun mener han har foderallergi og miljø allergi ex støvmider og pollen.
Jeg var der i over en time og hun gav sig virkelig god tid til at undersøge ham og tale med mig om det.
Med miljø allergi skal der være eksem på 7 punkter .
ører,mund ,øjne,anus,poter,lysken og under armene.
Han har det alle steder og det har desuden bredt sig til større områder.Og så er der foderalleergien som kan give alle de mave tarm problemer som han har lidt af de sidste mdr.
Han har nu været på allergifoder i ca 3 uger og skal være det i 4 uger til. Jeg har fået en speciel olie til at sprøjte på hans mad som skal virke kløestillende og jeg skal vaske ham med medicinsk shampoo 3 gange start idag og så hver 2 dag derefter en gang i ugen og lokalt efter behov.
Hvis der ingen bedreing er i løbet af de 4 uger syntes hun jeg bør lade ham aflive smiley
Jeg snakkede barf med hende da mange herinde har foreslået det som løsning .
Men hun frarådede mig det på det kraftigste fordi han har foderallergi og meget sart mave . Hun sagde hun fik mange hunde ind hvor det var blevet meget værre af at fodre barf Han blev også undersøgt for pelsmider men der var intet at komme efter så det var også udelukket .
Tilbage var der allergien smiley
Syntes det er vildt hårdt at vide at jeg måske bliver nødt til at aflive ham det er næsten ikke til at bære



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Slet ikke godt :-(
  • #1   18. okt 2007 har du kontaktet opdrætter for at høre opdræters mening

  • #2   18. okt 2007 men det gør mig ondt at høre om den alleri smiley

    Krydser finger for ham


  • #3   18. okt 2007 Har du overvejet at barf fodre ham?
    Det siges at kunne hjælpe på allergi


  • #5   18. okt 2007 Har en bekendt som har en hund der er allergisk over for 23 forskellige ting, både mad og miljø. Den får et rigtig godt allergifoder, og har ingen alvorlige gener af allergien. En glad lille hund som elsker agility.

  • #6   18. okt 2007 ja, jeg har også hørt om flere hunde der var multiallergikere inden de begyndte på barf og som nu er symptomfrie... Du har jo ikke rigtig noget at tabe kan man sige...

  • #7   18. okt 2007 M E
    Det er en rigtig dum situation som du nu er i og det er skrækkeligt for din hund. Jeg mener bestemt at du skal kontakte opdrætter så de ikke avler mere på forældredyrene og andre risikerer at komme til at stå i samme kedelige situation som dig.


  • #8   18. okt 2007 undskyld, havde ikke lige set at du var blevet frarådet barf af dyrlægen. Uanset hvad så har du vel stadig ikke så meget at tabe. Jeg tror jeg ville forsøge med barf hvis jeg stod i din situation...

  • #9   18. okt 2007 Ja som vivi skriver så står du i en dum sitution. Og inden du gør mere så kontakt opdrætter.

    Det er jo desværre ikke unormalt at hvide hunde de får allergi, indenfor boxeren er der mange hvide boxere der lider af hudsygedomme.

    Se evt dette link
    (link fjernet)


  • #10   18. okt 2007 Hvor er det en trist nyhed, Men jeg håber da, at han får det bedre.

    Kan ikke lige forstå alle dem som anbefaler barf, når det er blevet frarådet... Lad nu lige være med at forvirre mere, Det gavner ikke en i forvejen frustreret hundeejer ;o)

    Jeg håber virkelig det bedste for dig og din vuffer ;o)


  • #11   18. okt 2007 Ved du om nogle af hans søskende har det eller en af forældredyrene?

  • #12   18. okt 2007 Det var da en trist besked:-(

    Jeg håber al din kæmpen vil give pote og han får det bedre..


  • #13   18. okt 2007 Hvad jeg er oplyst om så har forældredyrene ingen allergi og det tror jeg på .Søskende har jeg forhørt mig om der er heller ingen ting.
    Opdrætter er en meget fornuftig pige men hvad kan hun ghøre det er jo ikke hendes skyld . Hun har en tæve hvalp fra samme kuld jeg kan få hvis det er men det vil jeg nu først tænke over da det er en han jeg ville have.
    Det med at barf fodre blever sidste forsøg men det kommer helt an på hvordan forløbet bliverfor jeg er noget skeptisk må jeg indrømme.


  • #14   18. okt 2007 Hej M E

    Jeg kan virkelig ikke forstå du ynker dig så meget nu hvor jeg ved du har snakket med opdrætter og jeg ved du har fået tilbudt en ny hund ..
    Kan jo fortælle at de andre hvalpe ikke har udvist nogen form for allergi og det har forældrene heller ikke.
    Selvfølgelig er det synd for dig du har fået den besked vedr. din hund .. men du jo træffe et valg som du kan leve med


  • #15   18. okt 2007 Desuden kan jeg fortælle dig at jeg har også en Am Bulldog ( Valdemar ) som er 9 md. idag og han har også allergi ...
    Den anden Bulldog Bosco jeg havde levede med sin allergi i 2 år og havde et rimeligt godt liv


  • #16   18. okt 2007 Nu mener jeg altså ikke at man bare kan erstatte en hund med en anden hund. Kan sandelig godt forstå at M E er ked af det!

  • #17   18. okt 2007 Hvad mener du med at jeg ynker ?
    hvad bilder du dig egentlig ind .
    Skal du til at diktere hvad jeg har af følelser for dette her.
    Hvis jeg skal af med simpson bliver det min anden hund jeg skal aflive iår det er ikke nemt Jeg har også ofret næsten lige så meget som en ny hund ville koste i dyrlægeregninger på de sidste mdr. heller ikke nemt på en pension.Dessuden ville jeg have en hanhund og opdrætter har desværre kun en tæve tilbage. En tæve som er en sød hund men som ikke ligefrem er avlsmatriale da hovedet er for langt .
    Der er sku mange ting i det her og mange har fult med herinde i hvordan det er gået med ham så er det vel heller ikke for meget at jeg fortæller hvordan det går.
    Simpson er rimelig medtaget af eksem lige nu og det er ikke ret fedt for ham hvis det ikke bliver bedre han kan jo ikke engang finde ro om natten .
    Dessuden kan man nok ikke måle at bare fordi din hund har allergi at simpson så sagtens kan leve godt med . Der er faktisk forskel på allergi hvor slemt det er så det kan du ikke bruge til noget jeg kan ihvertfald ikke.
    Jeg har for mange år siden haft en tæve skotch terrier som også led voldsomt af allergi og fik dagligt medicin men hun havde ikke et godt hundeliv trods medicinen man kan sgu ikke altid sammenligne og det burde du også vide .
    Jeg vil overveje tilbuddet fra opdrætter men jeg er skuffet specielt efter at jeg blev lidt bidt af at være til show og havde endelig fundet noget jeg syntes var sjovt en god hobby og jeg har sgu lov til at være skuffet for jeg laster ingen for det skete heller ikke mig selv for jeg har sgu gjort hvad jeg kunne for ham og han skal da også have lov at forsøge sig endnu for jeg ville så nødigt af med ham .Ungerne bliver jo også kede af det så det handler sgu heller ikke kun om mig selv.


  • #18   18. okt 2007 Modstander af HG's LOGO..

    hvis du prøver at læse det sidste indæg som M E har skrevet så lyder det bestemt heller ikke som om hun vil have ynk eller er ude på at bebrejde opdrætteren for at hendes hund har allergi.

    syntes hun er i sin fulde ret til at få lidt luft for hvor ærgeligt det er at have fået sådan en besked, og mener da ikke at du kommer med det mest posetive indlæg her!

    og der er jo stor forskel på hvordan en hund reagerer på behandling når den har allergi, har selv en hund med allergi for hus støv mider, lager mider og 6 forskellige slags græs, og hende kan man intet gøre for, hun for nu en medrol pille om dagen, et bad en gang om ugen og så bliver hun smurt med noget fuciderm crem når hun kløre sig meget et bestemt sted.. men hende er vi også nød til at indstille os på ikke lever så længe endnu, hun har haft allergi fra hun var 2 måneder gammel, og har aldrig reagerert godt på behandling!


  • #19   18. okt 2007 Chancen for at en hvid boxer/bulldog får allergi er stor, det ved folk sikkert når de anskafer sig sådan en.

    Jeg er sikker på at ME ikke bearbejder sin opdrætter, men det er da ikke særligt sjovt at skulle sige farvel til 2 hunde indenfor et år, jeg vile da også være søderknust....



  • #20   18. okt 2007 Er der taget skrabetest for demodex hos dyrlægen?????

  • #21   18. okt 2007 Ja han har fået lavet en skrabetest og der var intet i ingen mider

  • #22   18. okt 2007 Jeg er ikke dyrlæge, men jeg ved en hel del omkring atopi. Har du et billede af eksemet, og er den sat på Hills z/d ultra allergen foder???+

  • #23   18. okt 2007 mon ikke det er nok han har været ved en specialist i alergi og hudsygdomme jeg tror hun ved hvad hun snakker om det er heller ikke første gang jeg har en hund med allergi

  • #24   18. okt 2007 Det gør mig ondt at læse diagnosen på Simpson smiley

    Puha hvor kan man ellers lige "miste" meget for en person i denne tråd og det er ikke dig M E jeg mener.


  • #25   18. okt 2007 Rene du er da velkommen til at sætte navn på ..
    Jeg har da lov til at have min mening også selvom den ikke lige passer alle jer andre


  • #26   18. okt 2007 Der er stor forskel på måden man kommer ud med sin mening på.......

  • #27   18. okt 2007 Ja sikkert men du kender jo heller ikke hele historien ... Jeg kender avleren og hun har snakket med hende op til flere gange.
    Der er altid 2 sider af en historie og jeg er bare realistisk og ja det er svært at træffe et valg .. men det er der mange ting i denne vereden der er


  • #28   18. okt 2007 Øhhh forstår ikke helt denne vrede, ME har jo på intet tidspunkt ynket eller bagtat opdrætteren, tværtimod, du er da ikke særlig sød ved en som måske skal aflive sin nr 2 hund inden for et år...

    prøv dog at vis lidt medføelse i stedet for de angreb.


  • #29   18. okt 2007 Jeg har kendt avleren i snart 10 år og jeg har set alle hendes hvalpe og det er første gang hun har fået en hvalp der har udviklet allergi ... hun er da selv ked af det og har tilbudt M E en anden hvalp og avler kan da ikke gøre for hun ikke vil have den.

  • #30   18. okt 2007 Mostander
    Jamen ME har da heller ikke vist vrede imod opdrætteren, som hun skriver, hvad skal opdrætteren gøre.... det er jo svært. Men me er jo af naturlige årsager ked af at skulle sige farvel- det er da forståligt


  • #31   18. okt 2007 Kan da godt være avler har tilbudt en ny hvalp, men hvis man nu er til tæver, så nytter det jo ikke med en han....

    Jeg tog slet ikke stilling til hvad opdrætter skal gøre i denne sag, blot til dit indlæg om ynk......og det så jeg intet af i denne tråd, men måske du er "farvet" af dit kendskab til opdrætter ?


  • #32   19. okt 2007 Hold da op.... Der må jeg da nok sige, at jeg tabte underkæben.. Og er noget rystet.

    M E har overhovedet ikke givet avleren skylden for noget som helst. Men er blot naturligt ked af at der er store problemer med sin hund.

    Man går da ikke bare ud og får en anden hund, fordi den første er syg.. Der er jo følelser med i det her.. Og M E har da al mulig grund til at være ked af det og have brug for at få det snakket igennem.

    M E, jeg håber, som tidligere skrevet, at på det bedste.


  • #33   19. okt 2007 Wauw....her kan man da snakke om forsvar uden angreb.

    M E >> Jeg håber at du finder en løsning der kan hjælpe på allegien. God bedring med ham.


  • #34   19. okt 2007 Modstander af HG´s logo :
    Nu ved jeg ikke lige hvad opdrætter har sagt til dig .Men jeg har aldrig lastet hende for noget . Jeg er da ked af at hun er fornæærmet på mig men jeg har nu ikke gjort noget forkert.
    Jeg har delt mine sorger herinde med andre som måske kan forstå hvor ked af det jeg er .
    Men du skriver det som om at når jeg får en ny hund tilbudt så skal jeg være glad. Jomen jeg elsker simpson meget højt og det går da ikke over fordi jeg bliver tilbudt en anden hund.
    Jeg har jo heller ikke sagt nej til den anden hund men jeg har sagt jeg vil tænke over det . Det er noget jeg først skal have talt færdigt med min mand og dessuden skal simpson da have de 4 uger til at se om vi kan få allergien under kontrol ,for kan vi det ,beholder jeg ham
    selvfølgelig Dessuden er det måske for meget forlangt at hun skal holde tæven tilbage for min skyld hvis jeg alligevel vælger at beholde simpson.
    Der er mange ting i det her og ikke bare sort og hvid.
    Men jeg er da ked at at hun er vred på mig . Kan bare ikke lige se hvorfor


  • #35   19. okt 2007 Jeg er avleren og jeg absolut ikke sur på ME, men jeg kan slet ikke se hvorfor dette her er taget op her inde på HG.´Jeg håber simpson bliver rask, han er trods alt mit opdræt, og var meget glad for ham, havde vi haft pladsen havde jeg beholdt ham selv.

  • #36   19. okt 2007 Randi: Man har vel alle brug for lige at lufte sine tanker? Og få lidt trøst og støtte.

    Og det var det eneste ME gjorde.. Det var ikke hende, der bragte dig på banen..



  • #37   19. okt 2007 Randi jeg ringer til dig i aften .
    Jeg ringede ikke igår fordi at vagn og jeg lige skal have drøftet det en gang til .


  • #38   19. okt 2007 Randi

    hvorfor er det at ME ikke må fortælle sin historie herinde ?

    Der har da intet negatvivt været omkring dig i denne tråd fra ME´s side....

    Sygdom bliver da altid diskuteret herinde, tænk hvis der var nogle som havde et "guldkorn" som ikke havde været prøvet.


  • #39   19. okt 2007 Næhh jeg kan så heller ikke forstå det, hun har jo ikke hængt nogen ud, det er opdrætteren selv der kommer ind i tråden.

    På intet tidspunkt har ME hængt nogen ud,

    Men det er vel ikke pga af denne tråd at ME nu er frosset=?


  • #40   19. okt 2007 Det kan jeg da ikke tro at det er.. der er da ikke noget at fryse over..

  • #41   19. okt 2007 Hold da op en kedelig historie.....
    M E: det gør mig virkeligt ondt for dig og din dejlige vaps....håber han bliver bedre og det ikke når så vidt, som til aflivning.

    Så sidder jeg også er helt ked af det, at du oven i alt det her også skal høre på bebrejdelser fra opdrætter og en af deres venner..... For der er jo ikke noget at skjule!! Alle har da behov for at lufte sine tanker og følelser en gang i mellem...

    Jeg håber det bedste for dig og Simpson...


  • #42   19. okt 2007 Randi

    Det er jo så en helt anden debat, men når man sælger en vare, må man også forvente at den kan blive diskuteret de forskellige steder, uanset om man vil eller ej !

    Men tager dog kraftig afstand fra at folk sender lede mails .


Kommentér på:
Slet ikke godt :-(

Annonce