{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
529 visninger | Oprettet:

Hvordan forgår det? {{forumTopicSubject}}

Hejsa

Vi er igang med at lede efter hund men er lidt i tvivl om hvordan det egentlig forgår.

Vi har besluttet os for at finde det ekstra familiemedlem hos en kennel... da vi gerne vil vide hvad det er for en hun vi får med hjem og dens baggrund. Vi har ikke prøvet lige det før da de andre hunde vi har haft har været igennem internater.

Vi ved at prisen er noget højere ind internater men hvordan fungere det? Har været inde på rigtig mange forskellige hjemmesider hvor der står at de enten forventer hvalpe i juli eller forventer parrring en eller anden dato. Kan helt almindelige der kun søger en familiehund og ikke har planer om at gøre avl få en hund derfra? eller skal man have planer om avl for at kunne få en derfra? Skal man bare ringe til dem og blive skrevet op til en af de hvalpe eller starter det først når de er blevet født?

Ved det er en del spørgsmål men vi vil bare gerne sikre os at vi gør det rigtigt.

Er der evt. nogen der kender et sted hvor de har Samojede hvalpe der vil være klar ca. august / september? der har vi noget ferie så vi kan være hjemme sammen med den i starten og lære den at kende.

Håber der er nogen der kan hjælpe mig.

Louise


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvordan forgår det?
  • #2   24. maj 2009 Kenneler er til for jer..... og de vil meget gerne tale med jer om deres hunde.
    Ring til forskellige opdrættere af den race i gerne vil have og snak med dem..... Fortæl om jer selv og spørg ind til deres hunde. Aftal evt. at tage på besøg og se stedet - altid en god idé at gøre inden man køber, så man ved at forholdene er i orden.
    Hvis det er Samojedhund i er interesseret i så kig på deres specialklubs hjemmeside. Der er mange gode oplysninger. Husk, at det er godt at snakke med flere opdrættere af racen så i får så nuanceret info som mulig:
    http://www.samojed.dk/


  • #3   24. maj 2009 nu er en kennel jo mange ting. så se jer stadig godt for.

    en kennel er ikke altid garanti for kvalitet. alle kan jo i teorien kalde sig kennel. kender hundefabrikker, der kalder sig kennel.

    så at tage ud og se stedet inden i beslutter jer er en god ide.
    spørg hvordan hundene lever, hvordan hvalpene vokser op.

    der er bestemt mulighed for at "almindelige" mennesker der skal have familiehund kan købe hos kennelerne, langt de fleste hunde bliver jo solgt til netop det.

    det man som opdrætter gerne vil høre, er om i har gjort jer tanker om det at have hund.
    så stil spørgsmål og fortæl så meget som muligt om jer selv.

    i skal i gang med at kontkate kennelerne, ofte er der folk skrevet op på ventelister.
    selvom de ikke skriver, at de har hvalpe nu, så prøv alligevel at kontakte nogen, for det kan være de kender til nogen der har hvalpe


  • #4   24. maj 2009 Tag gerne ud og besøg nogle opdrættere der ikke har hvalpe. Så er det nemmere helt objektivt at bedømme om i overhovdet vil have hvalpe derfra.

Kommentér på:
Hvordan forgår det?

Annonce