{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Anbefal en hund
  • #2   15. aug 2009 Det kommer jo an på familien.

    Hvor aktive er i?
    Skal hunden bruges til noget? (træning af en art/jagt/udstilling osv)
    Hvor meget er i væk fra hjemmet?
    Hvor gamle er børnene? Og er der evt nogen af dem der osse skal kunne gå ture med hunden?

    osv

    Så du må lige komme med lidt mere info;o)


  • #3   15. aug 2009 Det kommer helt og aldeles an på hvad I kan tilbyde hunden, og hvilker ønsker I har til hunden...

    Skulle jeg selv have en stor hund blev det uden tvivl en bull mastiff - synes det er en så skøn race :O) God størrelse, dejligt sind og når jeg bliver ældre og får mere ro på tilværelsen ville den passe fint ind i mit liv tror jeg :O)


  • #4   15. aug 2009 Nå ja -en relevant ting er jo osse pelspleje: skal hunden være korthåret eller langhåret (eller er det ligegyldigt?). Skal den kunne nøjes med en børste, eller er det ok med en trimme/klipperace?

  • #5   15. aug 2009 camille J

    Det kommer helt an på jeres hverdag. Og ønsker.

    hvor meget tid har i.

    skal det være en hund der kræver meget træning, pelspleje, eller en der kræver meget lidt



  • #6   15. aug 2009 en labadore er gog til en meget aktiv familje de er nemme og lære ting.. og hvis den skal være meget stor så en skt bernarth

  • camille j
    camille j Tilmeldt:
    feb 2009

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 3
    #7   15. aug 2009 Lidt mere info.
    Vi har haft boerboel før, og jeg er vokset op med labrador jagthunde, dog søger vi en race som vi skal træne alm med men ikke en der kræver for meget aktivitet som jeg synes en lab. gør.
    Den store er snart 5 år og har været vant til hunde altid (store hunde),
    den lille er helt lille og ny.
    Det er ikke et must at børnene skal kunne gå med hunden men hunden skal hvile nok i sig selv og skal have interesse i børnene.
    Pelspleje er hips som haps gør ikke til eller fra om den er lang eller korthåret.



  • #8   15. aug 2009 så vilge jeg vælge en bernarth.. vi får vores den 27 ordin se ham på billeder.. og læs om dem det er en super hund til børn

  • camille j
    camille j Tilmeldt:
    feb 2009

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 3
    #9   15. aug 2009 Hov ja tiden glemte jeg at skrive, vi arbejder begge fuldtid, fri i weekenderne og hverdagen hjemme senest kl 16 så er hjemmefra på skift mellem 6-16 igen på skift den ene møder senere end den anden.
    Plads har vi 180 m2 og have på 1222m2



  • #10   15. aug 2009 Landseeren er en fantastisk familiehund. Den er meget omsorgsfuld over for børn. Den er nem at træne med, men affinder sig også med gåture og leg i haven. Den kan fint med andre hunde, katte og hvad der ellers er i familien. Gæster (legekammerater) er velkomne.

  • #11   15. aug 2009 Broholmeren er godmodig og omgængelig
    Broholmeren er nok den hund, der kommer tættest på at være en ren dansk race. Den store hund er meget rolig og godmodig. Racen er meget børneglad - og derfor også tålmodig ... Broholmeren er glad for at være ude, men strejfer ikke, da den er nært knyttet til sit område. Den lytter derfor også godt efter de anvisninger, den får, når I er ude sammen. Broholmeren har på grund af sin størrelse brug for en fast leder. Den er så til gengæld en meget samarbejdsvillig hund, der kan lære rigtig meget, når du gør det med venlighed og belønner rigeligt.

    Behov: Broholmeren har brug for moderat motion. Den har også brug for et godt socialt liv, der indebærer en tæt kontakt med familien. På grund af sin størrelse er det nødvendigt, at broholmeren tidligt bliver socialiseret - altså bliver vænnet til børn og sin rolle i familien. Det er især vigtigt at præge hunden i dens første leveår, for at den skal blive veltilpasset og velfungerende i familien.
    Pleje: Den har kort pels, men fælder en del forår og efterår, så den skal børstes jævnligt.
    Højde: 70-75 cm
    Vægt: 40-70 kg


  • #12   15. aug 2009 Jeg tænker måske lidt langhåret collie?

    Vi havde en da jeg boede hjemme, og han var fint tilfreds med træning på hyggeniveau (altså ingen daglig træning, men blot hvalpekursus, og efterfølgende træning npr vi havde tid og lyst -men self skal den aktiveres ligesom alle andre hunde), lidt gåture og ellers bare at være sammen med familien.
    De er ret nemme at opdrage på, og i hvert fald er det min oplevelse, at finder man en fra et fornuftigt sted, så er de rolige og ret tålmodige osse med børn.
    Man skal dog være opmærksom på at de kan finde på at hyrde ungerne, hvis ikke man sørger for at aktivere dem.


  • #13   15. aug 2009 eller

    Stabyhoun knytter sig tæt til familien
    Stabyhoun, der stammer fra Holland, er egentlig en jagthund, men den kan også sagtens fungere som en god familiehund. Den har et blidt sind og er meget hengiven. En stabyhoun elsker kontakt med sine mennesker og er meget selskabelig, så du skal være klar til at inddrage den i familien. Til gengæld får du en hund, der altid er en veloplagt legekammerat for børnene. En stabyhoun knytter sig meget stærkt til alle familiens medlemmer, ikke kun én person. Den har derfor brug for opmærksomhed og kærlighed fra alle.

    Behov: En stabyhoun kræver en del motion og mentalt stimulerende beskæftigelse. Den er fx meget glad for at apportere.
    Pleje: Pelsen fælder en del, så der er brug for mindst en ugentlig god gennembørstning. Til gengæld har den ingen underuld og behøver ingen trimning eller klipning ud over at poter og ører naturligvis skal holdes i orden.
    Højde: 50-53 cm
    Vægt: 15-20 kg


  • #14   15. aug 2009 amstaff ....optimal familiehund knytter sig godt til familie og god ved børn .
    ellers kunne en engelsk bulldog måske være noget


  • #16   15. aug 2009 jeg ville ikke sige dansk svensk gårdhund. de kræver MEGET motion. de er glade for børn men en lille hvalp kan ikke fårstå hvorfor man ikke vader rundet på en lille en.
    men evt prøv at ringe til det nærmeste dyrinternat og høre om de har en hund der lever op til jeres krav (=


  • #17   15. aug 2009 Jeg har ikke så meget kendskab til større hunde. Men af små hunde vil jeg helt klart anbefale en løwchen.

  • #18   15. aug 2009 Jeg kan godt anbefale et par kenneler, men folk må selv kontakte disse, det vil jeg ikke blandes ind i.

    Om de så vil købe hund der, ja det er jo op til folk selv at afgøre.


  • #19   15. aug 2009 Golden Retriever og New Foundlænder er dejlige og rimelig rolige familiehunde som er gode til børn. Selvfølgelig skal de motioneres og trænes som alle hunde skal, men de render ikke på væggen fordi de en dag nøjes med lidt kortere ture og aktivering. Eneste lille minus er fældning.

  • #20   15. aug 2009 Olde English Bulldog.

    Ligner den engelske,men en tand større. Ingen luftvejsproblemer og har et rigtig dejligt sind og standard utrolig glad for børn smiley


  • #21   15. aug 2009 Jeg vil også, som Michelle, anbefale den langhårede collie. Den behøver ikke meget motion, men kan sagtens være aktiv, er intelligent og børnevenlig smiley Man siger også om collien at den er født velopdraget - hvilket selvfølgelig ikke skal tages helt bogstaveligt smiley Men den er forholdsvis let at opdrage. Collien er som regel meget tålmodig hvad angår både børn og hunde, så jeg ville klart anbefale den smiley Og så er den jo også meget køn smiley

  • #22   16. aug 2009 jeg ville vælge en newoundland, de er meget børnevenlige og har et dejligt sind. Kræver ikke masser af motion, men man kan sagtens motionere meget med dem, hvis man ønsker det. Dog først når den er fuldt udvokset.

  • #23   16. aug 2009 en Golden Retriever er en meget god famili hund og for børn. god opdragelse det første år og man har får en virkelig god hund, elsker af blive nusset i hovde og røv..:-)En gang golden, altid golden

Kommentér på:
Anbefal en hund

Annonce