{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.313 visninger | Oprettet:

Patella Luxation Hos mops. {{forumTopicSubject}}

Vi har desværre igår fået konstateret at Chelsea lider af løse knæ, og at hun derfor på tirsdag skal opr. i det ene knæ. Chelsea er ikke engang fyldt 2 år endnu

Jeg har ærligt talt været skide ked af det siden beskeden og tudet det meste af igår og idag. Der er ingen tvivl om at hun skal have den opr, men det gør mig bare så nervøs. Og det er forfærdeligt at se hende med smerter på trods af smertestillinde!

Hun har før været i narkose pga hun skulle have fjernet sine hvalpe tænder, og dengang havde hun ikke klaret narkosen så godt så det er en stor bekymring, jeg er simpelthen så bange for at hun ikke klare den, og kan slet ikke klare tanken om allerede at skulle miste hende.


Nu har jeg så læst en masse på nettet, og jeg kan ikke helt finde ud af hvordan vi står i forhold til opdrætteren.

Vi købte Chelsea hos en dame der opdrætter fransk bulldog i DKK, som så havde hentet nogle mops for selv at beholde en ud af fire med henblik på udstilling. Derfor har vi også stamtavle og det hele på hende.

Jeg vil jo selvf gerne vide om vi kan hente noget hos hende vi har købt hende af idet vi jo har fået en hund der er syg og som ikke kan bruges i avl hvis vi ønskede dette. Pengene kunne selvf være gode, men det er endelig også mest princippet i at hun har solgt en hund med sådan en lidelse.


Så kan i hjælpe mig? Hvordan står vi i forhold til sælger, og kan vi overhoved gøre noget?Kommentarer på:  Patella Luxation Hos mops.
 • #1   23. jan 2010 Jeg ville starte med at kontakte DKK´s jurister. Men så vidt jeg ved så har du ifølge købeloven ret til en form for erstatning.

 • #2   23. jan 2010 Held og lykke til jer og vapsen!

 • #3   23. jan 2010 Har I en købskontrakkt fra den person, der har importeret hende til DK? Har I forsøgt at kontakte hende I har købt hende fra ?

 • #4   23. jan 2010 Som på en hver anden vare er der reklamationsret på en hund. det er der i 2 år, så når hun er under det har i krav på erstatning.
  Kender en der lige har fået en ny hvalp, da hans fik konstateret svær hd. Men i stedet for at få en ny, kan man sikker få "afslag" i prisen eller sådan noget.


 • #5   23. jan 2010 Ja vi har en købs kontrakt, og nej jeg har endnu ikke kontaktet hende idet jeg ikke rigtig vidste hvordan vi stod i sagen.

  Desværre står salget i hendes mands navn, men så vidt jeg ved har hun fået en påtale fra DKK for at "importere" hunde med henblik på videre salg, selvom hun trodet det var okay fordi hun tog de 4 hjem så hun kunne finde den med de bedste træk til udstilling.


 • #6   23. jan 2010 Det er også ulovligt at importere på den måde som jeg har forstået det!

  Jeg syntes dog, at du skal tage kontakt til dem og oplyse, at hun har PL og ska opr. Så må du se om de selv tilbyde kompentation! Ellers så ja må du tage fat i DKKs jurist og høre, hvor du står ... Håber opr. går godt for din lille vuf!!!


 • #7   23. jan 2010 Jeg føler med dig, det er sgu synd. Holder på, at du skal kontakte opdrætteren og juristen.

  Håber, at du holder os opdaterede - både med Chelsea og hele sagen.

  Jeg krydser fingre for hende


 • #8   23. jan 2010 hej operationen er altså ikke mega alvorlig,,,, selvfølgelig er der ricisi, men ikke noget du behøves at lægge søvnløs over....
  bare husk at holde hende i ro , hun må om ingen omstændigheder hoppe eller noget..

  min hund havde det i den værste grad, grad 4, og den er blevet operert for et halvt år siden cirka, jeg sov på gulvet med den ;-D...., og den gik i kravlegård når vi fik gæster


 • #9   23. jan 2010 Du har bestemt krav på at få noget af købssummen retur og mindst 50 %. Men hvis det er der jeg tror du har købt den.... blir det nok meget svært.
  Med hensyn til narkosen, ville jeg bestem vælge et sted hvor hunden er tilkoblet respirator under bedøvelsen og det er de kun få steder her i landet, bla på Karlslunde dyrehospital, der er de også specialister i patella operationer.


 • #10   24. jan 2010 Jeg skal nok holde jer opdateret: Og jeg ringer lige til dyrelægen imorgen for at høre om de ved hvordan vi står i denne sag.

  Men håber bare det snart er tirsdag for kan virkelig ikke holde ud at se hende med smerter, og se hvor trist hun er. Hun plejer at løbe rundt og lege og nu kan hun intet..


 • #11   24. jan 2010 Ida B: Kontakt opdrætteren i dag og forlæg dem sagen. Du er berettet til kompensation.
  Lady på min profil er også med DKK tavle og hun har grad 1 på det ene knær og grad 2 på andet knæ. Jeg har kørt en sag på opdrætter igennem DKK og har nu fået medhold, men i hvad ved jeg ikke endnu pga fejl pakning fra DKK´s side.
  Men helt klart Patella er arveligt, som det står på DKK´s egen hjemmeside, så der er klart noget at komme efter : ) Bare klø på : )

  God bedring med den lille : )


 • #12   25. jan 2010 Jeg snakket med sælger igår, og hun ville selvf gerne vide hvilken grad det var konstateret i.

  Men jeg sagde ikke direkte igår at jeg ringede for at få erstatning, men tror godt hun var klar over hvorfor jeg ringede for at fortælle det. Vi aftalte så at jeg ringede tilbage til hende når det er helt sikkert hvilken grad det er i.

  Derudover fortalte hun at hendes søster og bror som hun stadig har kontakt til intet fejler. Faktisk skulle hendes søster snart have hvalpe. • #13   26. jan 2010 Så er dagen endelig ved at være overstået. Jeg har hele weekenden haft totalt ondt i maven om hvad hun skulle igennem.

  Dyrlægen sagde jo at han var 99,9% sikker på at det var patella og at hun SKULLE have den opr.

  Jeg afleveret hende kl 9 som aftalt og fik afvide at han ville ringe mig op efter han havde taget røngten således han kunne fortælle mig hvad planen var.

  Først kl 12:30 ringede han, og jeg havde jo gået rundt og rundt og ventet på dommen.


  Han mente nu ikke ( heldigvis ) at det var patella i grad 4, men derimod et vrid i knæet I en bestemt stilling kunne han køre knæet ud men ikke så meget at det krævede opr.

  Planen er nu at vi har sat hende på noget andet kost, således at hun kan tabe sig lidt, og så skal hun måske begynde til deres water walk således at benet kan blive trænet op. Og når hun så har tabt sig så ser vi hvad der skal ske. Men han mente at vi måske denne gang klaret frisag og helt kunne undgå en opr.


  Det er den bedste nyhed jeg har fået længe, var så bange for hvordan hun ville være efter opr så jeg var virkelig glad da jeg hentet hende. Hun var dog stadig omtumlet og virker som om hun var skide fuld. Men her til aften har hun det godt, og har også ville lege lidt, og er fræk som hun plejer så længe vi er inde.

  Desværre trækker hun stadig benet til sig når vi går hvis hun gerne vil hurtigt afsted altså løbe, men så holder vi hende tilbage og så går hun nogenlunde pænt. Vi fandt så også en græsplet idag hvor hun meget hellere ville tisse end på det dumme sne. Tror virkelig hun er blevet bange for sneen efter det vrid hun har fået...


  Mht til opdrætter så har jeg har talt med hende, og hun har faktisk være rigtig behjælplig, var bange for at hun intet ville gøre men hun var bare SUPER sød og hjælpsom.

  Så heldigvis er det hele endt bedre end jeg kunne have drømt om.!!!


 • #14   26. jan 2010 Det var dejligt at høre Ida Alt det bedste til jer i fremtiden!!

 • #15   26. jan 2010 Åh hvor dejligt at høre Næsten et lille mirakel - krydser fingre for at I helt slipper for operation.

 • #16   26. jan 2010 Mange tak skal i have, og endnu engang tak for jeres vejledning omkring hvordan vi stod i forhold til opdrætter.

  Det er virkelig dejligt at man på denne side altid kan få gode råd og vejledning...


  Tak til jer alle, i fortjener et kæmpe knus hver og en!!!


 • #17   6. feb 2010 HEJ!
  JEG HAR STIFTET EN NY GRUPPE FOR EJERE AF PATELLA LUX RAMTE HUNDE, GRUPPEN ER TIL AT UDVEKSLE ERFARINGER, TRÆNINGS METOGER OG ALTERNATIV BEHANDLING, SAMT KIGRUGISK BEHANDLING..

  KOM OG VÆR MED!

  http://www.hundegalleri.dk/html/grp_vis.asp?GroupID=3859


Kommentér på:
Patella Luxation Hos mops.