{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.160 visninger | Oprettet:

Nu syg igen (2) {{forumTopicSubject}}

I går skrev jeg et indlæg om at Nicki nu havde dårlig mave igen

http://www.hundegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?Msg_ID=385885

da det er fortsat valgte jeg at ringe til dyrlægen igen her til aften og nu mente de jeg skulle komme derude med ham da det havde stået på i snart 2 døgn, selvom han er frisk nok og gerne både vil lege og spise
Han undersøgte ham og synes lige som jeg selv at nu må vi få ham undersøgt noget mere, det sker for ofte han han de ture.
skulle dog give ham nogen pille i mellemtiden.

vi ved jo alle havd det koster at tage sit dyr til dyrlægen udenfor normal åbningstid, men ved i hvad?. Han synes ikke han rigtig havde gjort noget særligt selvom han nu undersøgte nicki fint synes jeg og brugt tid på råd og vejledning men jeg skulle ikke betale.... det kalder jeg godt nok FLOT service må man sige smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nu syg igen (2)
  • #1   7. mar 2010 Dejligt:-))

    Har du tænkt på at få hans tarme kikkertundersøgt?


  • #2   7. mar 2010 ja noget i den stil. Dyrlægen foreslog jeg ringede i morgen og tog en snak med den dyrlæge vi normal går hus derude om hvad vi skulle gøre

  • #3   7. mar 2010 Det lyder fornuftigt:-)

    Har han nogensinde fået Dipentum mod maveinfektioner?

    Blackie havde jo lidt af det samme og så snart der var symptomer, røg han på 1 måneds Dipentum"kur". 1 tablet morgen og aften i 1 måned.


  • #4   7. mar 2010 nej det har han aldrig fået

  • #5   7. mar 2010 Det kalder jeg god service... For selvom man betaler og smiler for et weekendbesøg, så er og bliver det bare dyrt...

    Men håber du finder ud af hvad der er galt med Nicki...


  • #6   7. mar 2010 Så prøv at snakke med dyrlægen om det ville være en ide at sætte ham på en måneds kur?

  • #7   7. mar 2010 Åhh nej stakkels Nicki, ja vi kender jo alt til det, Gizmo har jo kæmpet med det samme hele livet, men efter hans tarmoperation for nogen år siden er det faktisk gået lidt i ro, han får stadig anfald men slet ikke i samme grad som før og nu kan jeg stoppe det i opløbet, min dyrlæge ville ikke lave det som en kikkertundersøgelse da han sagde at der hvor han mente problemet ved Gizmo sad, kunne de ikke få kikkerten ned, s han blev åbnet op og på trods af fastning og at han havde besørget om aften og morgen var hans tarme fyldt helt op, så de endte med at rense hans tarmsystem helt igennem og tog nogen biopsier samtidig og jeg ved ikke om det var udrensningen eller hvad, men det hjalp altså... Biopsien viste han havde kronisk tarmbetændelse.

  • #8   7. mar 2010 Pædagogen Joan K: mange tak skal du ha'

    Mette: Ja vil tage en rigtig fornuftig snak med dyrlægen i morgen

    Nadja: jeg tror faktisk også det var noget i den stil de tænker, noget biopsier eller noget. Som jeg skrev til Mette vil jeg tage en snak med Helle min dyrlæge i morgen. Men ja det er noget møg med den lille hund.... men han er ellers ved godt mod og virker frisk og glad smiley Håber du og hundebasserne har det godt?


  • #9   7. mar 2010 Ja gør det Bolette. Ved ikke om i har prøvet det men når Gizmo`s er rigtig slemt får han en kur med Flagyl i en måned og det viorker altså super godt.

    Men jo tak vi har det alle 3 fint smiley


  • #10   8. mar 2010 Det er dejligt at have sådan en dyrlæge...som tak kan man jo altid give en flaske vin som en påskønnelse...det har jeg før gjort:-)

    Håber at han får det bedre og at i finder ud af, hvad der er galt


  • #11   8. mar 2010 Nu ved jeg godt at der er forskel på hund og kat... Vi fik en maine coon killing (med stamtavle) for 8 mdr siden og den havde bare så dårlig mave... Min dyrlæge tjekkede aff og diverse, men ingenting var der og hun var også frisk nok, legede, drak og spiste... Vi fik en masse medicinkure og zoolac, men ligeså snart vi stoppede med kuren kom det igen... Tilsidst gav vores dyrlæge os noget medicin, som skulle være rigtig stærkt og kunne give dyrene fråde om munden når de fik det, fordi det smagte så grimt (jeg kan selvfølgelig ikke huske hvad det hedder), men det hjalp (sammen med hills id foder) hun har ikke haft dårlig mave eller opkast siden, så det er bare dejligt...
    Held og lykke og god bedring med din hund...


  • #12   8. mar 2010 Bolette, åh hvor træls. Godt at du er i god dialog med dyrlægen, for alle mulige behandlingsformer skal da vendes for at finde den rette.

    God bedring til Nicki.


  • #13   9. mar 2010 Vi ved godt hvad det koster at have en hund med kronisk tarmbetændelse (IBD) :o)
    Desværre er det en sygdom der blusser op i perioder, men vi har efterhånden lært (efter 1½ år) at behandle sygdommen uden medicin.
    Så hvis du/i har brug for råd, er du / i velkommen til at skrive en pb til os :o)
    Vi har prøvet meget forskelligt med foderet og vi har nu endelig fundet en rigtig god metode, så hunden har fået en "normal" hverdag :o)
    Vi har i de 1½ år haft tæt kontakt til landets bedste mave/tarm specialister (kbh og århus)


Kommentér på:
Nu syg igen (2)

Annonce