{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
907 visninger | Oprettet:

Kiropraktor {{forumTopicSubject}}

Hej Alle

Ville høre om der er nogen der kan anbefale en kiropraktor for hunde? Det må gerne være i nærheden af lyngby, men hvis den allerbedste er længere væk kører vi gerne længere.. smiley

Problemet er at vi er næsten sikre på at Fenris har ondt et sted ved hoften og der er INTET at se på røngten billeder af hverken ryg, albuer, hofter eller knæ..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kiropraktor
  • #1   11. jun 2011 Ville til hver en tid vælge charlotte Frigast, hun har tider på københavns dyrehospital

  • #2   11. jun 2011 Hov glemte lige hvem har tjekket ham ?

  • #3   11. jun 2011 Her har vi været glade for Sune Hansen hos Faxe Dyrehospital

  • #4   11. jun 2011 Jeg har brugt/bruger Charlotte Frigast og er meget glad for hende:-)

  • #5   11. jun 2011 Han er blevet røntgen fotograferet af John Kjær fra nybrovej dyreklinik. Hans kollegaer har også set billederne og de mener hans billeder ser fine ud.

    Forløbet blev mere kompliceret af at Fenris blev syg kort efter røntgen billederne blev taget. Vi fik ellers smertestillende/anti-flammertorisk medicin til 14 dage for at kunne fastslå om han virkelig havde ondt. Men Fenris fik mave infektion to dage efter. Så holdt vi pause med pillerne og da vi startede ham op på dem igen da maven havde været i orden nogle dage fik han blodig diarre og kom på mavesårs piller. Heldigvis var han ok igen den følgende dag men har været på skånekost i 14 dage nu. Vi er stille og roligt begyndt at blande hans almindelig mad i skånekosten. Og nu hvor maven er blevet top igen, kunne vi jo godt tænke os at finde ud af om han har ondt/hvorfor han har ondt og hvad vi kan gøre for at hjælpe ham.
    Kæresten og jeg har snakket frem og tilbage om det og vi er ret nervøse for at han ikke kan tåle pillerne, selvom de burde svare til når mennesker spiser hovedpine piller og ved ikke rigtig om vi tør prøve igen.

    Spørgsmålet er om man skal prøve at se hvad en kiropraktor siger, få nogle andre smertestillende af dyrlægen, få røntgen billederne sendt til en ekspert jeg ikke husker navnet på som vores dyrlægen fortæller ikke laver andet end at bedømme røntgenbilleder etc.. Hvad søren gør man?? Mit stakkels lille pus..


  • #6   11. jun 2011 Så er de nok sendt til Claus Sloth eller Ken Lindeblad.

    Hvis jeg var i tvivl om min hund havde ondt i led, så ville en af de 2 blive kontaktet og de skulle så tjekke hunden for mig, de kan noget som en del "almindelige" dyrlæger ikke kan, når det kommer til led....

    Man kan også få foretaget en termografi, den vil afsløre evt. smerteområder


  • #7   11. jun 2011 Jeg brugte Ken Lindeblad til Elmo... han var dygtig.. og rigtig rar... så enig med René

  • #8   11. jun 2011 jeg bruger faxe til alt der vedrører knogler og specialist arbejde. Ken og LArs er dygtige tila t undersøge knogleting.
    Sune er super til kiropraktik. Han er samtidig flink til at hente smådyrsdyrlægerne ind over hvis han finder noget han ikke er helt tryg ved kirpraktisk.

    Så stor anbefaling herfra


  • #9   11. jun 2011 Jeg bruger Charlotte Frigast, hun er kanon dygtig. Hun har fået min jack russell til at blive smertefri, godt nok ved hjælp af medicin,og kiropraktisk behandling, samt akupunktur. Vil til enhver tid anbefale hende

  • #10   12. jun 2011 Mange tak for jeres svar, kan se der er en del gengangere hvilket jo må være et godt tegn. smiley
    Vi vil kigge nærmere på jeres forslag og ringe rundt efter weekenden!


Kommentér på:
Kiropraktor

Annonce