{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.356 visninger | Oprettet:

Hold da op ! {{forumTopicSubject}}

Asta er en læremester i, hvordan hundeopdragelse bør foregå og viser os ofte nye eksempler på, hvordan man opnår andre hundes respekt og lydighed. En stor flok hunde ville ikke kunne fungere sammen uden en ægte førertæve som Asta.
Asta er gået på pension, hvilket ikke har passet hende. Hun vil bare have sex - det har betydet, at hun begyndte at trække sin løbetid, og når hun kom tilbage i flokken efter 3 ugers løbetid, så lagde hun halen til side og var klar til hanhundene.
Vi besluttede derfor, at hun fik fjernet sin livmoder, men beholdt æggeleder og æggestokke.
Nu bliver hun i flokken i hele sin løbetid. Hun bestemmer selv, hvem hun vil have sex med. Hanhundene kommer og tilbyder sig - ja de står nærmest i kø, men de kan ikke være sikre på at komme til. Hun udvælger dem nøje og laver specielle aftaler med den enkelte. Det betyder f.eks., at når der bliver gået tur, så kan hun vente hjemme og den udvalgte følger med noget af vejen for så at liste hjem til hende. Nogle hanhunde kommer overhovedet ikke på tale, mens andre straks kommer på hendes liste over mulige emner. Hun er helt fjantet i den uge, hvor det står på. Og da hun er så klar i sin udmelding om, hvem af hanhundene, der står på listen og for tur, så bliver der ikke ballade mellem hanhundene. De må bare gøre sig umage for at komme i betragtning!

Hvad mener I ???

Er ejeren på piller eller hvad sker der for ham ;)))


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hold da op !
Kommentér på:
Hold da op !

Annonce