{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.574 visninger | Oprettet:

Hjælp til valg af min næste race? {{forumTopicSubject}}

Hej folkens

Så har jeg brug for jeres hjælp. Jeg havde oprindeligt bestilt en ny hvalp fra Sri Lanka, hvor Lanka også kommer fra - men det er gået i vasken. Dels har de meget svært ved at arrangere transporten, og dels mener de, at det vil tage 3 måneder at få gjort en hvalp eksport-klar. Og jeg skal ikke have én hjem på 5-6 måneder, som ikke har fået den korrekte socialisering fra starten af.

Sååå, nu skal jeg til at finde noget andet. Som man kan se på Aqui og Lanka, så fortrækker jeg rent udseendesmæssigt spidshundene, og jeg elsker den udfordring, der ligger i at træne dem.

Jeg træner lydighed, rally-lydighed og agility, og konkurrerer med begge hunde i alle tre discipliner. Og laver masser af tricks.
Så et eller andet sted, vil jeg jo gerne have, at min næste hund også kan begå sig meget bredt indenfor hundesport.
Den må ikke være alt for pleasende.
Må ikke have tendens til stress.
Må ikke være "barsk" (jeg træner 100% positivt, og duer bare ikke til at skulle være alt for fast/konsekvent - jeg vil gerne bare kunne bede pænt om tingene)
Størrelse? Tjaaah - omkring Lanka størrelse, dvs. lige over de 40 cm., så den stadig er mellem-hund i agility-sammenhæng.
Den skal være frisk på at træne et par gange om ugen - men skal ikke være en type, det går på væggene, hvis den ikke bliver trænet hver dag.
Den SKAL være atletisk bygget, både i krop og hovedform.
Den må gerne have lidt talent for hundesport (med den rette træning) uden jeg på nogen som helst måde, er på udkig efter border collie eller lignende.

Så, hvad skal jeg have? Jeg kigger selv lidt på Kelpie, Basenji og Mellem Podengo.. Men vil meget gerne høre andre gode bud?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp til valg af min næste race?
Kommentér på:
Hjælp til valg af min næste race?

Annonce