{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.073 visninger | Oprettet:

Har hundeloven haft effekt? {{forumTopicSubject}}

Nu sidder jeg som absolut modstander af hundeloven og vil egentligt gerne vide: Har hundeloven haft effekt og er der kommet færre bidepisoder og andet i den dur, siden den trådte i kraft?

Er der en måde at få den statistik på en sandfærdig måde?

Det er selvfølgelig ikke alle episoder der bliver meldt, men det er bestemt heller ikke kun muskelhunde der kan bide og som mange andre tror jeg IKKE på positiv effekt af hundeloven. Men vil gerne se statistikken.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Har hundeloven haft effekt?
  • #1   10. apr 2013 Hundeloven har haft en effekt her i område, på den måde at folk igen færdes frit i parken, uden at skulle være nervøse for ret så uheldige ejere med muskelhunde....

    Vi har stadig et par muskelhunde, hvor ejere er deres ansvar bevidst og dem har der aldrig været problemer med


  • #2   10. apr 2013 Ved ikke om der er kommet færre bid på landsplan af hunde som bidder hund.
    Men jeg ved, at jeg ikke længere ustandseligt føler mig truet af snerrende, op i hovedet, løse hunde 5 x +, min egen hunds størrelse.
    Og DET er jeg morderligt meget glad for

    Hvor kan jeg huske mange gange, hvor jeg stod med min afdøde Westie i mine arme, mens jeg desperat forsøgte at skubbe store hanhund væk med ben og fødder, som enten ville æd hende eller bedække hende. De hed altid "Den gør ikke noget" Og uanset hvor meget jeg skældte, tiggede og bad. havde ejer (hvis han var der) sjældent særligt travlt.
    Jeg er 158 cm lav og bevægelses hæmmet. At holde en 8kg hund op over mit eget hoved og samtidigt sparker hårdt er umuligt.


  • #6   10. apr 2013 syndes bestemt ikke det har virket og syndes også loven skal ophæves da det er menneskede og ikke hunden den er gal med
    jeg har selv haft am bulldog og mine har aldrig bid nogle men vi er blevet overfaldet af "alm" familie hunde så jeg menner nu at hunde kørekortet er en god ide så de mennesker der ikke burte have hund ikke kan få hund smiley men det er min mening


  • #9   10. apr 2013 Her har det måske virket lidt, men ser sjældent en muskelhund iført mundkurv. De går stadig rundt uden mundkurv og løse. Og dem jeg var bange for før loven, dem er jeg stadig bange for. Så der har loven bestemt ikke virket. Jeg møder dagligt et par pitbulls, uden snor og mundkurv og dem er jeg meget utryg ved, for ejerne kalder dem ikke til sig. Så jeg går over på den anden side af gaden. Men det er ikke kun løse muskelhunde der er problemer med, det er så sandelig også den helt almindelige familiehund der går løs. Og det kan godt være de ikke gør noget, men min lille hund bryder sig ikke om, at de kommer farende i hovedet på ham. Og siger jeg noget, hold da op hvor bliver folk dog sure. Ja så burde du jo ikke have hund, når den ikke må hilse, bliver der sagt.
    Jeg skal nok selv bestemme hvem min hund skal hilse på, det vedkommer ikke fremmede at afgøre dette


  • #10   10. apr 2013 I Nakskov har det i hvert fald virket.

  • #13   10. apr 2013 Jeg har set det virke i Vejle til en vis grad. Men kun fordi politiet bruger en del tid på at håndhæve loven.

    Herude på landet hvor jeg bor er der ingen der bruger mundkurv. Men de bruger så heller ikke hundeskovene mere hvilket har hjulpet en del på frygten for bidepisoder ...

    Vi har så vidt jeg ved aldrig haft problemer med listehunde herude udover de er her (de meget ulovlige såsom pitbulls etc. da polakkerne tager dem med herop).
    Men de har som regel styr på deres hunde.

    Der er selvf. de få unge som har pitbulls som potensforlængere men vi er så heldige herude at have en kvinde som har specialiseret sig i potente hunde og de unge kan gå til træning derude (det er som regel ejeren der har mest brug for træningen og hun møder de unge hvor de er) for 25 kr. per gang hvilket for mange unge virker overskueligt :o)

    Men måske forklaringen herude mest er at alle kender alle og derfor vil kan skulle stå til ansvar for sine handlinger hvis man udviser uansvarlig adfærd ...


Kommentér på:
Har hundeloven haft effekt?

Annonce